Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny_typ

jestem żałosny, bo 5 m-cy po rozstaniu jeszczę coś czuje do ex

Polecane posty

Gość beznadziejny_typ

i łudzę się, że może będzie chciała do mnie wrócić. Totalny baran ze mnie, że nie umiem sie uwolnić od tego i zacząc normalne zyć i zacząc szukać tej jedynej.

Gość abrra kadabrra hocus pokus
z czasem pewnie ci przejdzie

Gość nie chce mi się nitz
No to masz przesrane. Czemu cię zostawiła?

Gość daj spokujjj
kochany, ja rozstalam sie z facetem 2 lata temu i nie czekam juz, bo wiem, ze nie ma sensu. od 4 miesiecy mam innego faceta, ale nie kocham go. nigdy mu tego nie powiedzialam, chociaz on mowil mi to setki razy. nadal kocham tego pierwszego i boje sie, ze nigdy juz nie przestane. nie lam sie ;) rany z czasem zaczynaja sie goic, przyzwyczajasz sie do tego... spotkasz wkoncu kogos nowego i bedziesz normalnie mogl zyc. podobno w zyciu przezywa sie dwie wielkie milosci -ta pierwsza i ta najwazniejsza- prawdziwa. ahh no ja ciagle czekam na ta druga.

Gość kooloroma
wcale to nie jest żałosne, widocznie była dla Ciebie ważna...dlaczego nie jesteście razem?

Gość noemi...
czase4m tak sie uklada ,nie znam przyczyn dlaczego sie rozstaliscie ale wiem jak silne potrafia byc uczucia ,BARANEM nazywam tych ,ktorzy nie potrafia mowic o uczuciach ,jesli mozesz walcz jesli to jest ta najwazniejsz jest to ze kochasz a reszta nic nie znaczy a opinia innych nie ma tu nic do yzeczy jesli wiesz ze z jakis tam przyczyn nie mozesz teraz walczyc to odpusc ,przemysl ,zastanow sie ,podejmij decyzje ..pamietaj ze WATO WIEDZIEC ZE ZROBILO SIE WSZYSTKO CO YLO MOZLIWE ,ZEBY KIEDYS ZALOWAC ZE NIE ZROBILO SIE NIC ...powodzenia i trafnych decyzji

Gość kooloroma
miłość nigdy nie jest żałosna...

Gość beznadziejny_typ
@kooloroma powiedziala, że nie kocha. @daj spokujj Czuje do niej to coś, czego nigdy nie czułem do nikogo. Chyba juz nikogo nie będę umiał tak kochać. Boje się, że będzie tak jak z Tobą, że jesli nawet kogos spotkam, to bedę myslał o niej.

Gość no to jest nas dwoje
mój były facet zerwał ze mną 8 miesięcy temu, byliśmy razem prawie 5 lat, od ok 5 miesięcy nie mam z nim absolutnie żadnego kontaktu (wcześniej po zerwaniu rozmawialiśmy dwa razy przez internet), a ja... nie wiem czy nadal go kocham, ale nie było jeszcze dnia, żebym o nim nie myślała a to chyba jeszcze gorzej

Gość lalallalalla
szkoda, ze nie masz na imie marcin :(

Gość beznadziejny_typ
kurwa, czasem są takie dni jak teraz, że kiedy o niej pomysle, to same łzy leca mi do oczu. Nigdy nie myslałem, że jestem aż tak miekki.

Gość jusska
normalne po prostu kochałeś :)