Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana tym wszytkim

Wejdzcie prosze i poradźcie co robic... telenowela

Polecane posty

Wiec jest problem i to no zadko cis tkaiego sie zadrza... Bylam z facetm 4 lata, kocham go na zaboj i nawet po tym co mi zrobil strasznie sie o niego martiwe i przebaczylam mu ... Ale zaczne od poczatku, poznalismy sie 4 lata temu, dla niego wyjechalm do Francji, zrezygnowałam ze studiow na 3 roku tuz przed licencjatem, zaczelam we Fracji nowe studia, pracę, wszytko bylo idelnie az do marca tego roku... nagle sie zienil nie byl wstnie patrzec mi w oczy... ale kochal to bylo widzac, i mowil ze kocha... W czerwcu przysed do mnie pewniego dnia i plakal mi tu, nie wiedzilam czemu... Pocieszylam go, mowilam ze wszytko bedzie dobrze, że wszytko sie ulozy... 2 tygodnie temu odkrylam ze 2 dni po tym wybuchu placzu ożenila sie, z dziewczyna z ktra mnie zdradzil... ozenil sie po 2 spotknaiach znia... Powiedzuila mi ze wie ze nie wybaczylabym mu zdrady dlatego tez zeni sie z inna a ze mna chcia by ziostac przyajciolmi... Powiwedzial ze ozenil sie tylko dlatego ze bal sie ze kaze mu spadac i juz nigdy mnie nie zoabaczy... Powiedzial ze gdyby wiedzial ze mu wybacze nie zorbil by tego, nigdy by dotego nie doszlo. Dziewczyne znam niestety, i jest osoba pazerna i ciagnaca kase gdzie sie da, martwie sie tez o dzieci moijego ex do ktorych jestme bardzo przywiazana, jako ze on ma nad nimi opieke. Ta kobieta nie jest we Fracji, ozenil sie z nia po 3 spotkaniach a ona mieszka w polsce, on i ja we fracji. Widzieli sie od slubu 2 razy... Kiedy sie dowiedzialam swiat mi sie zawalil, nie wiem co robic, chce walczyc, to jest milosc mojego zycia, juz mu wybaczylam tchorzostwo i durne pomysly... Ale kocham go i martwie sie o niego, ta dziewczyna wykonczyla juz 2 facetow (wyssla kase i sie rozwiodla) on jest 3... dzieci nienawidzi, a ja nie moge patrzec jak dzieci ktore kocham nad zycie pomimo iz nie sa moje cierpia ... Che go odzyskac, wkoncu widizeli sie lacnziuetylko 4-5 razy wlacnzie ze slubem (tylko cywilny). Jestem zalamana. Kocham go nad zycie, dlabym sie dla niengo zabic, wszytko dla niego zostawilam, jest moim wszytkim, moge bez niego egzystowac ale nie moge zyc... Musz ego odzyskac ale jak? Onjej nawet nie kocha, bal sie poprostu ze zniken z jego zycia a on zostnie sam, a w tym wieku juz ciezko sie z kims zwiazac zwalszcza jak sie ma 2 dzieci na utrzymaniu i znalec odpowiedinai osobe... Placz ei placze od 2 tygodnie, chce dzilac, chce to wszytko napraawic... nie wiem comu powiedizec, mamy sie widziec w nastepny weekend. Dam mu wybor moze, albo naprawia wszytko i daje mu szanse, bo kocham go i dalabym mu niejedna...albo wybiera ja, kobiete ktra spotkal 4 -5 razy w zyciu ... jestem zalamana, porpostu nie mogge juz tego wytryzmac, tego bolu, tej milosci tka silnej ze przy kazdej mysli o nim rozrywa mi serce na dorbne kawaleczki. Pomozcie jak go odzyskac? Co robic?

Pomózcie prosze was!

Gość ggd
najpierw napisz wszystko od początku normalnie,bo nie mogę rozczytać tego bełkotu i nie wiem o co chodzi

Gość bele de jour
he?? czegoś tu nie rozumiem. Jak to do kurwy nędzy ożenil sie z kobietą którą widział raptem 2 razy?? Sorry ale chyba nie wierze

moj facet z ktorym bylam 4 lata zdradizl mnie raz, na 2 spotkniu z laska sie oswiadczyl bojac sie ze mu powiezm zeby spadal i ze juz mnie nie zobaczy, potem na 3 potkaniu sie ozenil ... nie widza sie wogole , on jest we francji a ona w polsce caly czas, ja sie o tym dowiedzilam 2 tygondie temu. Do tego on mi powiedizlaze gdyby wiedizla ze mu wybacze to nigdy by teog nie zrobil ale bal sie ze zostanie sam jak sie dowiem i juz nie znajdzie kogos kto bedzie go chcial zwaszcza ze ma 2 dzieci na wychowaniu sam. A ja musze go odzyskac bo ta laska jest strasnzie laska na kase i niecierpi dzieci a ja te dzieci kocham jego tez kocham i chce walczyc.ale nie wiem jak.

Gość Stasiaa w parach
Kurwa naucz sie pisac glupia kobieto.nie dosc, ze trzeba rozszyfrowywac twoje literowki to nie potrafisz logicznie powiazac kolejnych zdan ze soba :o

Gość ggd
haha...3 spotkania i 2 dzieci? :D kobieto jaka Ty naiwna...pomyśl, że w jednej ciązy chodzi się 9 miesięcy :P

hahahahahhaahahahahhahahahahaha naiwnosc niektorych mnie powala, hhahahahahah koles cie zdradzil, a potem sie ozenil z kims innym - a ty go chcesz odzyskac opowiada ci do tego jakies niemozebne glupoty - hahhahahhah jedyne co ci moze zaoferowac to seks;-)

powaznie, zdradszil mnie w na poczatku marca bo byla w paryzu, koncem kwietnia sie oswiadczyl jak widizla ja 2 raz bo stwierdzil ze mu nie wybacze i na 3 spotknaiu sie ozenil, no to jest jakis koszmar... nie moge przestac plakac, on wie jaki popelnil straszliwy bald ale no co z tego, znow musze walczyc, od poczatku o wszytko ... nie wiem czy mam na tyle sily choc bardzo chce... kocham go nad zycie.bardzije kochac chyba sie nie da... juz kiedys raz popelnil podobny blad ozenila sie po miesiacu i z teog malzenstwa ma 2 dzieci nad ktorymi ma pelna opieke. teraz zrobil to samo ze strachu przedemna , zamiast sie przyznac i poporsic o wybacznie to sie ozenil! meska logika poprostu zabija czasmi... a teraz no wnie widomo co robic, jak to rozwiazac, ja nie potraife bez niego zyc...jestem zalamana

Gość bele de jour
ale ja nie rozumiem jednego. Skoro on jest we FR a ona w PL to kiedy oni sie poznali i gdzie?? Ty jestes pewna, ze on nie kombinuje?? Bo jak dla mnie historia ze slubem po 2 spotkaniach jest mocno podejrzana

ma 2 dzieci z poprzendiego malzenstwa maja po 10 i 11 lat

Gość Bieniek
Co analfabetyzm i niezdolnosc przekazwania swoich mysli slowem pisanym. Zal patrzec

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Do kobiet wyglądam pięknie,uroczo,sympatycznie, Lubię spacery,kwiaty

nie kombinuje, wiem wsytko od jego rodzicow ktoryz z nim mieskzaja, oni tez o tym nie wiedzieli, dowiedzieli sie odemnie. ona byla we francji na wkacjach i poznala go przypadkiem, a potem raz pryzjechala specjalnie. Nagadla mu glupot ze zeby dziecko z polski wywiezc, bo ma dizeicko ze swoim ex musi miec slub wiec czemu by sie nie pobrac... a ten idiota podchwycil pomysl... i naprawde sie nie widuja, jego rodzice maja na niego oko dla mnie, nienawidza tmatej laski, on siediz w domu non stop z dziecmi, jedyne kiedy go nie dwidza to jak jest w pracy... Nie rozumiem jak on mogl sie po 2-3 spotkaniach ozenic ze strach przedemna... no nie rouzmem, zamiast przyjsc poprosic o wybacznie i bym mu wybaczyla... ie jemu musiala sie wlaczyc lgogika a la fanncuz...

o kurcze az sie zachlysnelam herbata ze smiechu;-) koles sie przypadkiem ozenil - to tak jakby pomylil autobusy do kt wsiadal hhahahahahahahahahhahahahahhahaha naprawde w to wierzysz???????? nie sadze, zeby byl az tak glupi ale chyba tez bym sie rozplakala jakbym sie pomylila i wyszla za x a nie za y hahahahhahahahaaaaahhahhahahahahahahahah trwaj w nadziei - moze kiedys go odzyskasz - milosc czyni cudahahaahhahahaahahahahahahaha

Gość ggd
'sie oswiadczyl jak widizla ja 2 raz bo stwierdzil ze mu nie wybacze i na 3 spotknaiu sie ozenil'- jestes rownie glupia co i naiwna. tyle w temacie

"nie moge przestac plakac, on wie jaki popelnil straszliwy bald ale no co z tego, znow musze walczyc, od poczatku o wszytko ... nie wiem czy mam na tyle sily choc bardzo chce... kocham go nad zycie.bardzije kochac chyba sie nie da... juz kiedys raz popelnil podobny blad ozenila sie po miesiacu i z teog malzenstwa ma 2 dzieci nad ktorymi ma pelna opieke." o kurde - to on jest nalogowcem hahahahahhaahhahhahahahhahahhahahahhahaha zeni sie przypadkowo - moze podnieca go adrenalina i stad ta chce ozenku z przypadkowymi osobami????????????? hahhahahahhahahhahahahhaahahahahah

bardzo zabawne, nie wyobrazacie sobie co to znaczy ostawic dla kogos wszytko rodizne przyjaciol studia wszytko, zycie cale , kochac tka ze bardziej juz nie mozna a potem przechodzic cos tkaiego. Tego nie da sie opisac.

Gość zapach pomarańczy...
Autorko, ile masz lat?

27

"jedyne kiedy go nie dwidza to jak jest w pracy" to lepiej niech go pilnuj i w drodze do pracy - a nuz kogos pozna po drodze i znowu sie ozeni;-):-) ;-);-) """Nie rozumiem jak on mogl sie po 2-3 spotkaniach ozenic ze strach przedemna... no nie rouzmem, zamiast przyjsc poprosic o wybacznie i bym mu wybaczyla... ie jemu musiala sie wlaczyc lgogika a la fanncuz.." a czy ty bierzresz jakies leki? bo po niektorych nie mozna prowadzic bo zaburzaja percepcje - wiec moze cos silnego bierzesz i stad te problemy??? hahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahha

"bardzo zabawne, nie wyobrazacie sobie co to znaczy ostawic dla kogos wszytko rodizne przyjaciol studia wszytko, zycie cale , kochac tka ze bardziej juz nie mozna a potem przechodzic cos tkaiego. Tego nie da sie opisac" Ty sie rozczulaj tylko go pilnuj zeby znowu sie nie hajtnal gdzies za winklem ;-)

Gość ggd
Tego nie da sie opisac.'- wiesz...trzeba być strasznie nierozsądnym,żeby dla jakiegos faceta rzucić dosłownie wszystko. Jesteś sama sobie winna...było skończyć chociaż te studia. Najpierw z wielkiej 'miłości poświęcają się dla swojego ukochanego a później rozpaczają. Twój facet wiedział komu sprzedaje te tanie bajeczki...gdybyś była choć trochę inteligentna to nie wciskałby takiego kitu...bo kto uwierzy w brednie tego typu? Może to będzie dość ostre, ale jesteś po prostu GŁUPIA

Gość Futrzak
Prowo? :D bo nie wierze w taka skrajna glupote autorki :D

tu nie chodzi o to ze sobie nie poradze bez niego bo studia mam jeszcze ten rok, bronie sie w lutym i mam magistra , mam dobra prace, radze sobie swietnie sama ale nic nie poradze na to ze go kocham... kocham go tak ze no bardziej poporstu kochac nie mozna... I boje sie o dzieci, on sobie da rade , tez sie martiw e o niego ale najbardzije o dzieci, bo je kocham, tka bardzo je kocham i chce zeby byly szczesliwe. Taka milosc zdarza sie tylko raz, zby kochac az tak mocno... Dlatego chce sprobowac walczyc...

a wlacz kochana walcz z calej sily ;-) o atkiego czlowieka z takim hobby warto walczyc;-)

Gość zapach pomarańczy...
Szkoda, że dla takiego gnojka marnujesz swoje młode lata. Jak chcesz dalej życ z facetem, który cię nie kocha? Zrozum kobieto jedno, facet gdy zdradza, ma cię gdzieś i nic na to nie poradzisz. Możesz go sobie kochać, kochać każdemu wolno, lecz twoja miłość dla niego jest bezwartościowa. Może nadajesz się na mamkę do jego dzieci i dlatego związał się z tobą. Ożenił się z inną i nie myśl, że nie wiedział co robi. Twoje silne uczucie do niego zaślepiły ci rozum, ale niestety sama sobie zrobiłaś 'kuku'. Co w swoim życiu zrobiłaś dla siebie?

Gość ggd
'Taka milosc zdarza sie tylko raz, zby kochac az tak mocno... Dlatego chce sprobowac walczyc..' -Faktycznie...taka miłość jak Twoja nie często się zdarza...i dzięki Bogu, że tak jest,bo świat i tak jest wystarczająco popierdolony. Nie trzeba nam kolejnych psychopatów.

Aż mi brak słów :D Teraz spać nie będę mogła ze śmiechu :D Zastanawia mnie tylko jedno: facet ożenił się z jakąś babką po 2 spotkaniach a z autorką żył 4 lata bez ślubu? :D Jakoś to nie w tę stronę, co nie? :D