Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana tym wszytkim

Wejdzcie prosze i poradźcie co robic... telenowela

Polecane posty

on sie ozenil dwa razy przypadkiem - ale nigdy z autorka;-)

Gość agataforumkurnik
najwidoczniej autorka nie byla warta slubu? ojej, az sie mie wieczor pocieszyol czytajac ten temat

albo - jak pisalam wczesniej - koles lubi adrenaline i przypadkowe sluby;-) ;-) :-0

Gość ale z ciebie pelikan
Facet widocznie dobrze kombinuje a tobie z racji tego iz wie ze jestes glupia wciska kity. Myslisz ze facet po przejsciach z dwojka dzieci tak latwo by sie ozenil??? Z toba byl 4 lata czemu sie nie zenil.Tam jest cos nie teges, mysle ze dostal kase za ten papierowy slub? ten slub to taki z francuzem dla papierow chyba...bo co to wogole za malzenstwo on tu ona tam??? bal sie ze zostanie sam a co to za kit i tak jest sam bo zonka w Polsce, ales ty dziewczyno glupia ze hej! az trudno uwierzyc ze masz 27 lat, bo lykasz wszystko jak pelikan:o aha to mowi samo za siebie:"Nagadla mu glupot ze zeby dziecko z polski wywiezc, bo ma dizeicko ze swoim ex musi miec slub wiec czemu by sie nie pobrac..." PS.Powodznia Pelikanko w lykaniu kitu

oj nie doluj dziewczyny - moze ja naprawde kocha ;-) ;-) ;-) ;-)

aha radze ci co robic: Kopnac w dupe lachudre jednego...

A może facet rzeczywiście biedny niewinny? Może tamta mu spluwę do głowy przystawiła i przemocą do ołtarza/urzędu zawlekła? Albo czymś odurzyła i jak biedny oprzytomniał to się okazało że zaobrączkowany :D Ja mogę zrozumieć żeby "niechcący" dziecko zrobić (fuj, nie znoszę tego określenia), ale niechcący ślub wziąć? Nie, są jednak rzeczy których nie pojmę :D

Biedny misiu :D

No dziewczyny uważajcie teraz na własnych chłopów, puścicie takiego np na zakupy a on wróci żonaty :D Mój to zaobrączkowany, ale kto wie, może tez go powinnam krócej trzymać :D

Gość gość
Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie http://urok-milosny.pl , a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.