Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duna.studentka

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość duna.studentka

nie odzywał się przez tydzień, nie chciałam się z nim kontaktować bo wiedziałam że mogę narobić mu dużo kłopotów więc czasami tylko puszczałam cynka... dzisiaj dostałam od niego wiadomości na pocztę ________________________________________- Obiecuję ,ze odezwę sie Do Ciebie _______________________________________ Będę starał sie do Ciebie pisać , tak często ,jak będę mógł Czy to Tobie odpowiada? ____________________________________________ Jestem przekonany ,ze nie będziesz juz chciała ze mną rozmawiać _________________________________________________ Jestem przekonany ,ze nie będziesz juz chciała ze mną rozmawiać ( dwa takie same ) ____________________________________________________ tęsknie __________________________________________________ nie będę Ci już zawracać głowy moją osobą _______________________________________________ nie możesz tak po prostu tego zakończyć... nie bądź dziecinna __________________________________________________ dobra wychowanie wymaga abyś się odezwała... wiesz że nie mogę się tak często kontaktować... przepraszam myszko ale wiesz jak jest...... tęsknie ______________________________________________ potem ja puszczam cynka a on odzwania, ja odbieram a on : będę jutro w twoim mieście, napisze o której... i się odłączył wtedy ja napisałam mu sms: dobre wychowanie wymaga dowidzenia gdy kończysz rozmowę on odpisuje: i co znowu się będziesz gniewać? może to zakończmy? ja odpisuje: skoro tak chcesz on: dobrze, daje ci już spokój ....15 min.... on: kochanie nie chce ciebie skrzywdzić... przepraszam... odezwij się ja: dobrze on: będę w poniedziałek ja: gdzie się spotkamy on: nie ważne będę w poniedziałek, bądź dla mnie

Gość duna.studentka
nie ważne dlaczego

Gość Bieniek
Jakis pojeb konkretny z niego, a ciebie widac tepa strzalo kreca takie gierki

skoro piszesz to na forum i nie wyjaśniasz wszystkiego to czego od Nas oczekujesz? Nie znam sytuacji, nie wiem o co chodzi więc moge stwierdzić, że facet się Tobą bawi

Gość duna.studentka
no dobrze, wiec tak jest zajęty, w związku małżeńskim...

Gość nożyczki i łyżeczka
"skoro piszesz to na forum i nie wyjaśniasz wszystkiego to czego od Nas oczekujesz? Nie znam sytuacji, nie wiem o co chodzi więc moge stwierdzić, że facet się Tobą bawi" Co to zmieni?:O Napisz że jest żonaty to ją opieprzysz i stwierdzisz że facet ją olewa. Napisze że jest wolny, to stwierdzisz że ją olewa. Na jedno wychodzi, wyciągasz z niej info tylko dla zaspokojenia ciekawości, a nie by dobrze doradzić. :O

Gość duna.studentka
ale ja nie niszczę ich małżeństwa, ono juz dawno jest zniszczone... obydwoje zdradzają się na wzajem- małżeństwo jest ale na papierze... teraz każdy szuka haczyków na siebie

Gość ooo rannnnyyyyyyyyyyy
Nie będę cię opieprzać za spotykanie się z żonatym, twoja dupa, twoja sprawa. Ale ten koleś jest ewidentnie chory psychicznie, albo niedorozwinięty umysłowo, albo szuka sobie pretekstu, żeby z tobą zerwać, a nie umie z klasą. Kto normalny sam z siebie co chwilę pisze: - na pewno nie chcesz już ze mną gadać - nie będę ci już zawracać głowy potem gada sam ze sobą :D ty mu nie odpisujesz, a on nagle zaczyna cię obrażać że jesteś dziecinna i źle wychowana :D potem chce przyjechać, a za chwilę proponuje, żebyście to zakończyli :D Dziewczyno! On ewidentnie chce cię wkurwić i wkłada ci w usta słowa, których chce, byś użyła, a on wtedy nie będzie się czuł winny, jak to ciebie szlag trafi i powiesz "dobrze, zakończmy" :O

nożyczki i łyżeczka jak dla mnie to jest różnica. Jeśli byłby wolny i odpierdalał takie rzeczy to jasno wynika, że facet sobie w kulki leci. Jeżeli jest z kimś w związku to sparwa zupełnie inaczej wygląda. Ukrywa się tak? Nie chce być przyłapany, więc jest powód jego zachowania. Jest nią zauroczony i nie potrafi z niej zrezygnować na tą chwilę choćby chciał Ps.To, że jest skończonym chujem który oszkuje żonę to swoją drogą🖐️

skoro ich malzenstwo jest skonczone to poczekaj az wezma rozwod i wtedy Ty bedziesz rozdawac karty, zobaczysz czy mu na Tobie zalezy a teraz odpusc taka hustawke i nie badz na kazde jego zawolanie, nie daj sie tak traktowac- to moje rady

Gość duna.studentka
teraz napisał: myszko moge zadzwonić odpisałm: nie napisał: prosze odpisałm: nie moge swobodnie rozmwiać napisał: chce z tobą teraz zasypiać odpisałam: ide spać napisał: mówiłaś że nie jesteś sama odpisałm: tak, ale teraz ide spać napisał: prosze, chce Cie usłyszec ________________________ ciągle cos pisze

Gość duna.studentka
wyłączyłam

Do tego chorobliwie zazdrosny, sam ma żonę, ale ciebie już wypytuje, co to niby ma znaczyć, że nie jesteś sama... Litości, dlaczego ty sobie na to pozwalasz?

nie pozwol zeby kontrolowal Cie facet, zwlaszcza nie Twoj... jezeli ma byc cos z tego, to poczekaj do rozwodu, nie staraj sie, zajmij sie swoimi sprawami, zobaczysz jak sie zachowa ale z tego co piszesz, to nie warto sie pakowac w zwiazek z nim, to bez przyszlosci

Gość duna.studentka
Wiadomość na e-mila : Jak tam moja studentka, Nie gniewaj się na mnie, ale wiesz jaka jest moja sytuacja. Bądź cierpliwa ja myślę o Tobie cały dzień, całą no zwłaszcza wtedy chce Cię teraz obok siebie przyjadę do Ciebie, musze się z Toba spotkać chciałem do Ciebie ale Ty jesteś tak nie jestem zły, tęsknię kochanie i rozumiem, będę w poniedziałek będę dzwonić jutro zawsze idę spać z Tobą Załączniki (7.66 kB) załacznik_1 (3.64 kB) załacznik_2 (4.02 kB)

musze się z Toba spotkać chciałem do Ciebie ale Ty jesteś tak nie jestem zły Po jakiemu to? Psychol. Albo coś pije. A z doświadczenia - zrozum, że jeśli facet pisze "to może to zakończmy?" to oczekuje dwóch rzeczy: - twojego piszczenia, że nie, że tak bardzo go kochasz, pragniesz - podnosisz mu samoocenę - twojego potwierdzenia, w nerwach - wtedy on jest czysty, "no bo to w końcu ty zerwałaś"

Gość duna.studentka
przepraszam za brak przecinków, są ale jak wysłałam wypowiedź to zjadło kropki

Gość duna.studentka
on pisze z tel więc wybaczcie za jakoś

olej go dziewczyno, stac Cie na kogos lepszego, a nie na kogos kto ma zone, sytuacje, wydziela Ci czas, w ogole jakies chore emocje z tego co piszesz

Gość ale czego ty właściwie
od nas chcesz? Dziewczyny ci piszą, ty go albo usprawiedliwiasz, albo nie odnosisz się w ogóle do wpisów. Po co ten topik?

Gość duna.studentka
napisał klejna widomość: W takim razie będę jutro całuje Cię wszędzie myszo Załączniki (7.66 kB) załacznik_1 (3.64 kB) załacznik_2 (4.02 kB)

napisz mu ze jutro nie masz czasu tez mam wrazenie ze zalozylas topik a nie stosujesz sie do rad, wiec czego chcesz? potwierdzenia ze jest ksieciem z bajki i kocha Cie nad zycie?

Gość duna.studentka
ale nie wiem czy mu odpisywać czy nie, wiem że jak nie odpisze to jutro będzie u mnie, nie wiem co mu odpisać... niby poszłam spać

Gość duna.studentka
lepiej zadzwonic czy napisać sms

Gość ale czego ty właściwie
Skoro mu napisałaś, że poszłaś spać, to po cholerę chcesz się poniżać, że jednak siedzisz po nocach i czytasz te jego wypociny?