Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Husky była na randce

Husky byłaś na randce z jakimś nowym chłopakiem? ;)

Polecane posty

Gość Husky była na randce

;)

Gość pomarzyć dobra rzecz
:D kto by chcial tego downa:D

zabrał Cię na randkę do ... no własnie :P gdzie?? coś taka tajemnicza, zdradz , nie bądź wiśnia :classic_cool:

pordzcie mi dziewczęta co robic 😭 fajki mi sie skonczyły, a bez fajek ni dy rydy :( mieszkam w nieciekawej okolicy, a sklep nocny jest 300 metrów ode mnie. moge podjechac autem (jest to jedyna opcja bo pieszo nie pojde zeby nie wiem co) ale wypiłam jedno piwo o 2:00. jest 4... wiec pewnie mam 0,3 i jakby mnie zatrzymała policja to mam po prawku 😭 ale nie wytrzymam bez fajki :(

tut mir leid. nie spoufalam sie na kafe :classic_cool: literki mi sie juz pierdsza, takze spadam.. and in case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night! 🖐️

Gość pomarzyć dobra rzecz
04:03 [zgłoś do usunięcia] Husky tut mir leid.} spadaj downie🖐️

nie mam pojecia, bo sama nigdy tak nie robilam, ale slyszalam od znajomych, ze taksowkarze przywoza fajki. najlepiej zadzwon i zapytaj sie jak to cenowo wyglada :P

no boisz sie pojsc do slepu 300 m? moze cie po drodze spotkac niespodziewana przyjemnosc? dlatego sie boisz?

kobitka a skad ty jestes w ogole? bo ja o 2 czy 3 w nocy w warszawie rower pod nocnym na legalu zostawiam.. panikujesz!

własnie dlatego sie boje 😭 ale nie ogólnie, tylko jednego wyjatkowego pana. mam swojego cichego adoratora, który czasami za mna łazi jak cień 😭 koles jest popierdolony i pojawia sie zawsze w najmniej spodziewanym i odpowiednim momencie :( juz kiedys opisywałam na kafe mrozaca krew w zyłach historie z jego i moim udziałem 😭

juz po 4 rewelacja!!! przycamperuje tak przez wekend a potem w poniedzialek na wyklady nie chodze :o