Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Husky była na randce

Husky byłaś na randce z jakimś nowym chłopakiem? ;)

Polecane posty

dobrze gada. kiedys mialam takiego zakochanego we mnie. nie podobal mi sie, ale cole i fajki w notzy przynosil frajer :D

dobra dzieci. ciocia husky poki co z ciezkim sercem i ogromnym żalem idzie z siebie zmyc zapach mężczyzny noszony od 18tej.:classic_cool: 🖐️

02:59 [zgłoś do usunięcia] Husky no wlasnie. zyj i pozwol zyc innym wkoncu. ciebie to juz chyba nie powinno interere co sie polsce dzieje pozwol ze ja zadecyduje o tym,ok? zajmij sie soba!

tjaaaa. zaprzyjaznic sie, powiadacie? a wiecie jak sie poznalismy? wracałam nocym w moje niebezpieczne strony z imprezy i koles zaczał za mna isc. jak weszłam (nie miałam odwrotu :( ) w obszar podwyzszonego ryzyka (tory, haszcze, wylotówka z miasta, zajebiscie) zaczał za mna biec. ja biegłam ciut szybciej :( jak dobiegłam do bardziej ruchliwej ulicy to pojechało kilka aut i koles zwolnił udajac ze w ogóle o co chodzi :o auta odjechały a ten znowu. i tak mnie az do furtki gonił, której nawet nie otwierałam tylko przeskoczyłam i do domuuuuu 😭 potem stał pol godzine pod oknem i sie gapił na dom (byłam sama samiusienka w pustej chałupie). jak w koncu zadzwoniłam na policje (w sumie majac srednie podstawy) to sie zmył :( potem spotkałam go jeszcze ze 25 razy 😭 za kazdym razem tak samo: po zmroku, obracam sie czy cos i nagle patrze lezie za mna. 😭 no tom sie wyzaliła :(

no i co ja mam czynic w tej sytuacji? 😭 kwestia czasu jest, ze mnie w koncu dopadnie :( i tak juz miałam w chooj szczescia, a pan policjant mi powiedział (czego sie zreszta spodziewałam) ze nic mi nie zrobił i w ogóle nie ma podstaw do niczego. a ty husky chodz na egzaminy, na naszym kierunku (ze sie tak spoufale) to bywa istotne 🖐️

koledzy juz z nim rozmawiali a ten sie głupio uśmiechał i twierdził ze nie wie o co chodzi. tak dobrze pajac udawał, ze koledzy (a to było na imprezie na której tez niby przypadkiem sie znalazł kurwa mieszkam w duuużym miescie i pubów troche jest) przestali mi chyba wierzyc i sie zaczeli dopytywac czy ja nie pomyliłam osób, on jest przeciez tak słitaśny :( :o potem raz mi stał pod chata to zadzwoniłam - a jakze - po ojca ;) duzy facet, przyjechał w 15 minut i wysiada a koles cos poczuł i sie zaczał zbierac. ojciec za nim pojechał i skonczyło sie jak zwykle, tzn podobno wskoczył gdzies w krzaki i tyle go widzieli :(

ten wypalil jak filip z konopii :D ktos (juz nie pamietam kto) cie dobrze podumowal, po co w ogole zawierasz glos w jakiej sprawie, jak tego skomentowac nie mozna :D FU ! tyle ci powiem :D 🖐️

nie przygladalam sie tej statystyce, ale ona chyba nie bierze pod uwage ilosci mieszkanicow zamieszkujacy dany kraj... ile ludzi zyje w takim USA a ile w PL...

a nie dobra. tam pisze, ze ilosc czegos na 1000 osob. dobrze to kminie? chyba tak.. no to ok

"a ty husky chodz na egzaminy, na naszym kierunku (ze sie tak spoufale) to bywa istotne " toc nie ma wyjscia. jakbym nie chodzila to bym studiow nie skonczyla :P

dobrze kminisz :classic_cool: ale co mnie dziwi, uwazamy nasza cywilizacje europejska za w miare ogarnieta, a okazuje sie ze w wiekszosci panstw III świata jest mniej gwałtów niz we francji, niemczech czy u nas^^ ciekawam strasznie co andrzej odpisze :classic_cool:

uwazam ze wiecej jest gwaltow w europie,czy tez cywilizowanych krajach bo wiecej ladnych kobiet jest! :D a tak na powaznie to tylko dlatego ze w innych krajach kobiety nie zglaszaja gwaltow:D husky jak masz do mnie cos to napisz normalnie a nie rob mi kolo piora! wydawalo mi sie ze skonczylismy pisac? ja nie komentuje twoich wpisow i tez Cie o to prosze!

wtf? jakie robienie "kolo pióra" pisze bezposrednio do ciebie, a nie ze ci z kims dupe obrabiam. jak sobie nie zyczysz komentowania swoich wpisów, to zaloz sobie bloga na haslo. to jest forum publiczne i moge sobie komentowac i pisac co mi sie podoba. nie pisze do ciebie przeciez na gg!

oczywiscie mam tutaj na mysli komentowanie w granicach rozsadku i bez przesadnego chamstwa.

ja wiem ze to jest forum publiczne,wydaje sie tez ze sa jakies granice zdrowego rozsadku,nie? chyba ze u Ciebie nic takiego nie istnieje:( czujesz jakas przyjemnosc w tym ze komentujesz moje wpisy? boli Cie cos? mialem nadzieje ze pewne rozdzialy sa juz zamkniete:(

jaka przyjemnosc? o czym ty w ogole mowisz? jest wpis to komentuje.. nie zastanawiam sie dluzej nad tym czy tej osoby mi wolno komentowac wpisy, a tej nie. nie klej teraz z gówna problemu, bo napisalam od wiekow raptem jedno zdanie do ciebie. komentujac twoje wieczne narzekania jak to ci sie w tej polsce nie podoba. tyle w temacie.

Gość co wy robita o tej godz
spac nie możeta?

ja z kolei odwrotnie... mylilam sie i to baaaaaaaardzo. teraz jak czytam niekiedy na forume te twoje pocypaly to wstyd mi przed sama soba. żegname żegname i ucymy sie cytac na nastepny laz ze zlosumieniem. dobse? branoc 😴