Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfsdfsdf

makijaż jest zbędny?

Polecane posty

Gość fsfsdfsdf

Śmieszą mnie laski które mówią że faceci wolą naturalne, bez makijażu... że makijaż w sumie nic nie poprawia... że malują się tylko brzydkie kobiety... (moim zdaniem po prostu nie potrafią się malować, nie chce im się, lub nie stać je na kosmetyki i dopisują do tego ideologię) Proszę: http://artsyspot.com/miraculous-transformations-with-make-up/

Gość lalasss
tak zgadzam sie kazda kobieta w makijazu jest zupelnie kims innym (rano mezczyzna moze jej nie poznac he he) ale piekne kobiety naprawde nie potrzebuja tony tych kosmetykow wystarczy ze lekko musna rzesy tuszem,na usta szminka,na twarz ewentualnie jakis lekki podklad i wygladaja bardzo ładnie i swiezo...

Gość dumna ateistka
zgadzam się z autorką w 100 %

Gość Leila Leila
A ja z makijażem czy bez- jestem potworem i żaden makijaż tego nie zmieni. Trochę poprawia, ale w ogólnym rozrachunku i tak jest słabo;(. Moim zdaniem, jak dziewczyna jes ładna, ma gładką cerę o ładnym ciemniejszym odcieniu i do tego ciemną oprawę oczu to nie musi się malować na codzień.

Gość i dla tego jest zbedna tapeta
by rano nie obudzic sie z krzykiem

Gość vvvvvvvvvv44444
levviatan - przeciętny facet nie wie, czy to ładny makijaż czy ładna kobieta :D facetom "makijaż" kojarzy się już z ostro wytapetowaną na styl prostytutkowy babą... i sam powiedz - pewnie na wiele z tych kobiet z linka byś poleciał (po zrobieniu makijażu), a gdy były "naturalne" - nie