Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalasss

kącik dla smutasów itp

Polecane posty

Gość lalasss

Jak Ci źle to poprostu tu wejdz , a ludzie tu siedzacy pomogą Ci,no bo trzeba sie wspierać...Przeczytasz coś miłego i będzie Ci lżej na duszy...

Gość doktórka nałók medycznyh
sosssssss założyłeś ten topełe dla siebie i zaraz tutaj napiszesz na czarno:D

Gość prezenterka beznadziejna
wpisze się, bo wstałam dziś lewą nogą i do tego mam pms :(

Gość kocham Wilno
tez mi smutno :( mam strasznie duzo roboty, ale siedze i mysle o moim mezczyznie ktory wyjechal na pol roku :( strasznie za nim tesknie. a co wam doskwiera?

Gość lalasss
Oj biedna pms to nie koniec świata...przynajmniej masz usprawiedliwienie na swój zły humorek,nie trwa to aż tak długo więc się przemęczą niech troche Ci podogadzaja..dla Ciebie warto ;)

Gość lalasss
Pó roku szybko zleci,i wtedy sie okaze czy to ten odpowiedni mezczyzna,.Sa telefony,e-maile i inne komunikatory wiec sie nie martw,tez nie mam motywacji do roboty no i ogolnie nie ciekawie ale nie mialo byc o mnie ;)

Gość lalasss
i zapadła nie zreczna cisza?

Gość lalasss
" i niechce mi się nic"

Gość sylwiaaaaaaaa27
A ja sypiam ze swoim bylym.Przyjechal na kilka dni dopolski na urlop bo obecnie pracuje za granica. Byl u mnie w czwartek zostal na noc.I wczoraj wiecorkiem pszyszedl.I niedawno posedl do siebie.Musi isc na zakupy i pakowac sie bo dzis popoludniu wyjezdza. Czy czuje sie z tym zle.Na razie nic nie czuje, zadnego moralniaka.

Gość lalasss
Jesteście dorośli i ot mieliście na to ochotę i już.Każdy ma swoje potrzeby.Kto wie może jeszcze będziecie sobie bliscy? Nie tylko fizycznie ;)

Gość lalallalalla
hej :( mam dola od kilku dni

Gość lalasss
bo kazdy w zyciu ma trudne chwile i potrzebuje wsparcia

Gość sylwiaaaaaaaa27
sTRASZNIE mi smutno ze wyjezdza,nie bedzie go 2 miesiace.Wraca dopiero w grudniu na swieta.

Gość lalasss
będziecie mieli jeszcze mnóstwo czasu zeby sie soba nacieszyc...moze docenicie siebie nawzajem..3mam za Was kciuki..

Gość sylwiaaaaaaaa27
Wychodac mowil ze przyjdie za 2h.Bo ja jestem chora ,moja crcia tez i nie mam jak wyjsc do sklepu i poprosilam go o pomoc.Predchiwla adwonilam i spytalam sie czy napewno pryzjdzie- ma byc za h. A w takich kwestiach bedac razem awsze mnie zawodzil.Nie moglam na nim polegac.Zobacyzmy czy tym razem mnie oleje czy nie.

Gość lalasss
To nie dobrze ze nie mozesz byc go pewna w trudnych chwilach...ale chociaz masz chwilowa przyjemnosc z sexu z kims kogo znasz..moze cos sie zmienilo w tej kwestii :*

Gość lalallalalla
zakochalam sie a on mnie zostawil smsem, o ktory sie doprosilam, bo bylaby cisza... smutno mi samej, zero nadziei :(

Gość lalasss
nie ktorzy faceci sa beznadziejni a na kobiety narzekaja nie ma sensu rozpamietywac i analizowac,masz nas ;)

Gość sylwiaaaaaaaa27
Wie ze mala chora i nie mam jak wyjsc do sklepu.Powinien mi pomoc.Ja bym napewno pomogla.

Gość lalallalalla
ale WY mnie nie rpzytulicie w realu, nie pojdzieci na spacer, chcialabym by sie odezwal , ale wiem ze to nierealne

Gość lalasss
lalallalalla tez mam nie dobory w przytulaniu,a z jakiego wojewodztwa jestes? Sylwia powinien ja tez bym pomogla ale pozniej nikt nie doceni tylko sie tylkiem odwroci nawet bez dziekuje

Gość sylwiaaaaaaaa27
Kiedys bylismy razem , kochalismy sie .Ja w kazdej sytacji mu pomagalam,mogl na mnie liczyc a ja na niego nie abardzo i przez to sie kloclislimy. Nie potrafil rozmawiac.Na wszyastko yhy,aha, jedno slowo i koniec tematu.

Gość lalasss
olac to :) zyj swoim zyciem nie patrz w przeszlosc...oj wlkp to kicha ja warmia i mazury :(

Gość sylwiaaaaaaaa27
Staram sie apomniec ale nie potrafie.Mamy ze soba kontakt wiec ciezko apomniec.Mowilam mu wczoraj ze bedzzie lepiej jak erwiemy kontakt i kazdy pojdzie w swoja strone.On" chyba jestes nie powazna ze zerwe toba kontakt i zapomne o tobie"."Nigdy".Ze kocha moje cialo.Jak zwykle mowi do mnie " kochanie"Cekam i cekam a jego niema. Mam ubierac dizecko , ktore jest chore i isc do sklepu.

Gość lalallalalla
latwo mowic... :O zawsze tak jest ze ktos sympatyczny jest z daleka... coz, milego dnia