Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalasss

kącik dla smutasów itp

Polecane posty

Gość Biedny chłopak
Mam 24 lata, jestem po gimnazjum i uczę się w liceum zaocznym i nie radzę sobie z nauka i praca jednocześnie, na 4 semestrze postanowiłem rzucić szkole

Gość lalasss
lalallalalla zawsze mozna sie kontaktowac internetowo jesli chcesz,sylwia czyli standard tylko cialo sie liczy i sex ehhh,biedny chlopak nie rzucaj szkoly..zawsze mozesz troszke zarobic,odlozyc i zaczac sie wtedy uczyc

Gość sylwiaaaaaaaa27
dla mnie z bylym liczy sie tylko seks.JUz powoli zaczynam zle sie czuc bo wiem ze za kilka h wyjezdza. POszedl do domu sie spakowac i zrobic zakupy i ok.13 powinien byc.

Gość Paulana
a moze ktoś tym razem pomóc mi z angola bo jakoś mam tym razem problem.. a mianowicie " Miłość kpi z rozsądku i w tym jej urok i piękno" w moim tłumaczeniu "love mocks common sense, and that it charm and beauty" tylko cos mi z tym it nie pasuje bo jednak w dokładnym polskim tłumaczeniu byśmy użyli "her beauty" no ale to angielski wiec cos z tym "it" pomożecie?

Gość lalasss
wiec docenicie bycie razem,10 dni minie jak z bicza strzelil i bedziesz miala troszke czasu na swoje sprawy..

Gość Paulana
oj moje smutaski mozecie mi jakos pomoc w tym? poproszono mnie o przetłumaczenie i mam z tym problem.