Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_ehh

Chłopak i stódniówka...

Polecane posty

Gość Ona_ehh

Powiedzcie mi jak przekonać chłopaka zeby poszedł ze mną na studniówkę?? On twierdzi ze nikogo tam nie bd znał i bedzie sie dziwnie czul.. yhh...

Albo niezbyt chce z Tobą iść, albo kręci coś... Czyli że na wesele np. też by z Tobą nie poszedł..

Gość przegrałem swoje życie__
w sumie to koleś ma trochę racji no bo pomyśl sobie... jak zostawisz go samego, chociaż na parę minut, to co on będzie robił? siedział i gapił się w sufit i podłogę? a z drugiej strony - jak Ty się będziesz bawiła, zajmując się cały czas tylko nim ?

przegrałem swoje życie__ -> jakoś na mojej studniówce było wielu nieznajomych i się świetnie bawili Ona_ehh -> normalny facet by poszedł z dziewczyna bo przecież idzie się bawić z tobą a nie z innymi osobami on coś kręci

jak można bawić się z kimś, kogo widzi się pierwszy raz ?

A jak idziesz na imprezę to wszystkich znasz ? Normalna rzecz iść gdzieś się pobawić w nieznajomym towarzystwie, a z czasem się poznaje innych. Osoby towarzyszące przeciez też się nie znają

no ja np. jestem cholernie nieśmiały, na jego miejscu też bym nie poszedł...:O może on sam ma jakieś problemy w nawiązywaniu nowych znajomości, jest nieśmiały i to dlatego ? a wy od razu podejrzewacie, że on coś kręci :O nie bądźcie tacy podejrzliwi...

Gość kololoweee
przecież 50% tam się nie będzie tak znało, nie? nikt na lekcje partnerów nie zabiera ha ha gość ewidentnie nie chce z tobą iść i tyle marną wymówkę dał tylko

Gość Ona_ehh
Heh.. Macie racje .. moze i cos kreci bo w sumie ja tez nie bd wszystkich tam znała. Zresztą kiedys szlam z kuzynem na wesele jegi kolegi i tez nikogo nie znałam a jak sie rozakrecilam to wszyscy znali mnie ;) Wiec nie wiem jak nie bedzie chcial isc to myslicie ze powinnam isc z jakims kolega?? Czy to nie bedzie w pożadku ?

zapytaj go dlaczego i powiedz, że magadać szczerze...

Gość Ona_ehh
Próbowałam rozmawiac juz ze 3 razy i zawsze mowi ze jak on ma isc jak nie zna nikogo. A pozatym to samo jest z urodzinami mojej kolezanki tez nie chce isc chociaz ją poznał juz dawno.. :( ehh...

może po prostu nie lubi imprez, woli jakieś kameralne towarzystwo? jedno mnie trochę dziwi, czemu wy wszyscy od razu zakładacie, że koleś coś kombinuje? a może najzwyczajniej w świecie nie lubi imprez? tacy ludzie też przecież istnieją

Jeśli to jest Twój chłopak, to dla mnie oczywistą oczywistością jest, że powinniście iść razem...

Gość Ona_ehh
No dla mnie tez jest oczywiste ze powinnismy isc razem. Ale ja nie zakładam ze on kombinuje cos zaraz nie wiadomo jak złego tylko nie wiem o co mu chodzi no bo skoro jestesmy w zwiazku to chyba i jedna i druga osoba musi czasem sie poświecic prawda?

No istnieją, ale na takie imprezy jak stUdniówka, to raczej każdy idzie ze swoją drugą połówką. A na jakiekolwiek imprezy chodzi? Czy też ich unika?

Gość Ona_ehh
Nie no jak sa jakies wśród jego znajomych to raczej nie unika ...

Gość Ona_ehh
No raczej tak. Wlasnie wiem ze dziwne... Nie wiem co mam zrobic ..;(

a może po prostu będzie go zżerać zazdrość o Ciebie wśród nieznanych mu facetów?

Gość Ona_ehh
Czy ja wiem? Zazdrosc chyba jest najmniejszym problemem..

No jeśli mowa o zazdrości, to właśnie powinien z Nią iść, żeby nie być zazdrosnym niepotrzebnie... A pytałaś o to, że skoro on nie chce, to z kim masz iść ?

Gość Ona_ehh
Tak pytałam, i powiedzialam ze jak on ze mna nie pojdzie to pojde z kims innym . To sie zbulwersował i powiedzialm ze jak on nie pojdzie ze mna to ja tym bardziej nie pojde., A jak zapytalam czy w dzien mojej studniówki mam siedziec w domu stwierdzil ze tak i on posiedzi ze mna... ;/

Gość Ona_ehh
Po czym zaczal sie smiac i na tym sie skonczylo...

Gość Ona_ehh
Hm.. a moze on sie wstydzi ze mna isc bo medzy nami jest spora różnica wzrostu... ??

I zagadka wyjaśniona ! Sama sobie odpowiedziałaś, skoro do jego znajomych chodzicie razem, a do Twoich nie, w tym nawet na studniówkę, tzn. że problem dla niego jest zapewne, że jesteś młodsza...

Gość Sylwiunka
Tak ale rok roznicy to chyba nie tak duzo ? Nie?

:D :D źle przeczytałem, bo przeczytałem wieku, a nie wzrostu :P no między nami jest 19cm i jakoś nie widzę problemu

Gość Sylwiunka
Aha ;) Tak myslalam :) No ale miedzy nami jest koło 40 cm.. Chociaz jak tez nie widze problemu ale czasem mam wrazenie ze on tak .. ALe moz eto mi sie wydaje.. nie wiem ..