Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

Brazowe plamienie..

Polecane posty

Gość Asif
nie Wiki,ja nie pracuję :) szukam pracy,ale jesli Ty musisz juz zmykać,to rozumiem,kładź się spać i nie martw się niczym,jutro czekam na wieści.Kup test,nawet w sklepie i zobaczysz,że będzie po bólu :):):)

Gość Wiki 111
No i rosnący brzuch też:-D dziękuję Ci za wsparcie i teraz wiem że najpierw trzeba myśleć.:-)

Gość Wiki 111
Narazie nie idę spać:-) ale na chwilę nie będę pisała:-) mam nadzieję że zaczekasz:-)

Gość Asif
nie ma za co kochana,zyczę Ci tylko by było dobrze.Ja kiedy straciłam swoje dziecko mialam serce przepełnione żalem,teraz wiem,że muszę żyć,bo mój aniołek chce mieć braciszka lub siostrzyczkę i chciałabym aby wiecej było dzieci chcianych,dlatego dla Ciebie mam propozycję i polecam Ci wizytę u gina,a on już Ci przepisze najlepszą 100% antykoncepcję bys mogła spróbować że seks jest wtedy przyjemny,kiedy jest bezpieczny.nie martw się,gorzej by było jakbys w ogóle nie miała okresu,ale skoro był i jest,to dobry znak.

Gość Wiki 111
Tylko że zraziłam się do seksu:-( mam nadzieję że to minie. I ja Tobie życzę aby w Twoim domku pojawiła się jeszcze jedna pociecha:-) no okres jest ale tu na kafie piszą że okres w ciąży też się zdarza itp że człowiek głupieje.

Gość Asif
nie zrażaj się,bywa że potem ciężko się odblokować,a to ma być akt miłosci i przyjemnosci,jak juz zaczniesz się zabezpieczać,będziesz spokojniejsza.mając okres można być w ciąży,ale to są rzadkie przypadki,a Ty kochana nawet nie miałaś kontaktu ze spermą,no poza ustami ;) nie przejmuj się,zrobisz test ?

To moze i mi ktos powie czyjestem w ciazy czy nie.. piescilam sie z chlopakiem 28 sierpnia , chcial we mnie wejsc , nie pozwolilam na to , ale pozniej zauwazylam biale slady na mojej bieliznie , nie wiem czy to byla sperma czy moje soczki.. 4 wrzesnia dostalam normalny okres , tak jak to powinno byc , ale teraz gdy nadszedl kolejny termin , dostalam krwawienia , takiego brazowego , wiec nie wiem co jest grane.. pomozcie

Gość Asif
Zmartwiona Spokojnie.Nie martw się.jeśli nie doszło do zbliżenia,to na pewno nic się nie stało.To ze miałaś białe plamy na bieliźnie,to kwestia Twojego podniecenia i Twojego jak to nazwałaś "soczku" Plamienia mogą się zdarzyć w momencie stresu,lub zwyczajnie na początku menstruacji.Dla pewności zrób sobie test ale jeśli było tak jak piszesz,to możesz być spokojna ! nie ma powodu do zmartwień.

Gość Asif
nie bój się ! jestem pewna,że nie jesteś w ciąży.ja kocham się z mężem bez zabezpieczeń,bo jesli dziecko będzie to sie ucieszymy,jesli nie, to nic się takiego nie stanie i w ciąży nie jestem od bardzo długiego czasu,a płodni jesteśmy,bo jedno dziecko już mieliśmy,to nie jest tak łatwo zajść w ciążę i niczym się nie denerwuj,bo to na pewno stres tak wpływa na te plamienia,psychicznie można wiele chorób wywołać i tak to wpływa na nasz cały organzizm,dlatego spokojnie,niczym się nie martw a ja Cię zapewniam że do zapłodnienia nie doszło :)

Gość Asif
A czy Wiki zrobiła teścik ??? Proszę się odezwać :):)

Gość Asif
też tak myślę,:) tak to by się nam już pochwaliła tą wiadomością ;P

Gość Asif
Nie martw się ! brzuch Cię boli,bo się podświadomie boisz,że jesteś w ciąży.Zrób test i będzie wszystko jasne :) ja jestem pewna,że nic się nie dzieje,chociaż jeśli masz obawy,to może dobrze się przebadać :)

Gość Wiki 111
Przepraszam że nie pisałam ale komputer nawalił:-( i narazie nie mam jak pisać:-( testu nie zrobiłam a dziś dostałam okresu:-)

Gość Wiki 111
Witam:) już zrobiłam tescik i wyszedł negatywny:)

Gość Wiki 111
Ale czemu tak uważasz? Wkońcu zrobiłaś już dwa testy:-)

Gość Wiki 111
Ja też chyba zrobię kolejny test, bo dalej myślę że to jednak jest ciąża:-(

Gość Wiki 111
Ale trwający ze trzy dni:-(

Gość Kurde dziewczyny
Idzcie sie doksztalcic jak sie zachodzi w ciaze. Stare juz a glupie. NIE JESTESCIE W CIAZY

Gość Wiki 111
No wydawało się że normalny okres, i był bolesny. A teraz znowu mam zawroty głowy i nie wiem z czego to:-(

Gość Wiki 111
Czy test może się mylić? :-(