Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość a moze ona ma dosc juz tych
oblesnych macajdow i chce jakiegos milego i niesmialego. Ja mam za soba dlugi zwiazek i wieloletni sex ale ostatnio zmienilam swoj styl, znudzilo mi sie obcalowywanie i obslinianie a potem podmacywanie. To tez moze sie znudzic!!! Mam dosc strachu przed ciaza, facet jesli zafunduje tabletki antykoncepcyjne i ginekologa to mysli ze juz sobie kupil sex ze mna. Mam dosc takiego podejscia!!!! Teraz mam grzecznego mezczyzne z ktorym nie mowimy o sexie. Nigdy!! Nie wiem czy jest prawikiem czy nie - nic mnie to nie obchodzi. Jestem z nim bo jest inny. Wie ze bylam z dlugim zwiazku i jestem po rozwodzie. Nie mam dzieci. Z moim obecnym facetem nie mowimy o sexie. I tego mi brakowalo w zwiazku. Niekiedy mysle, ze moze mial jakies problemy ze swoim ukladem rozrodczym, no ale to kiedys przyuwaze przeciez. Jestem przeciez pielegniarka to sama to zauwaze czy byl pacjentem urologi. A moze poprostu jest z takiej rodziny gdzie nie mowilo sie o sexie. Znamy sie juz jakis czas i miedzy nami nie bylo rozmow o sexie. Najogrsze to jest nachalny facet ktorego pracie swedzi od nieuzywania.

Gość dominisia z dominowa
jakby sie na mnie ktos rzucil z pocalunkiem to bym sie przestraszyla, bo z szacuunkiem tego nie kojarze

Gość znafffca
Ja to bym ją pierdolnął w łeb. Moja rada po pierwsze nie zakochuj się. Po drugie traktuj ją jak dobry samochód: obchodź się dobrze, ale nie traktuj jej jakby była najważniejsza na świecie. Jest tylko żeby Tobie było lepiej w życiu, po pewnym czasie pierdolnij ją o sciane. Po trzecie i najważniejsze nie dopuśc żeby sprowadziła Cię do swojego poziomu, nie badź ciotą! Więcej bab nie potrzebujemy. Amen. ps. nienawidzę kobiet.

"Kontakt intymny to jednak inna sprawa. Chyba, że mówimy o solar-szmatach. " Nie. Mówimy tu o dziewczynach co nie są soplami lodu ani też nie były molestowane w dzieciństwie. Jak facet obejmie dziewczynę za biodra, położy dłoń na ramieniu to musi o pozwolenie pytać za każdym razem? Litości... Tyle to nawet ja osiągnąłem.

Gość znawca____
najlepiej jednak zaciągnij ją w krzaki i przeleć, laski lubią takie spontany

Gość Robinnio
proponuję do kina na jakiś "wyciskacz łzów" z historią miłosną idealny dla kobiet. W czasie seansu możesz podjąć próby przytulenia się, trzymania za rękę - oczywiscie nie od razu rzucać się na nią...

Gość znawca____
znalem wiele dziewczyn, ktore burzliwych zwiazkach zawsze chcialy spokojnego faceta, pozniej jednak i tak zostawialy go dla takiego przy 'ktorym serce im szybciej bije' .

"a moze ona ma dosc juz tych oblesnych macajdow i chce jakiegos milego i niesmialego." Po 30-stce każda chce. Niech se jest jaki jest byle kasę przynosił i nie chlał. "jakby sie na mnie ktos rzucil z pocalunkiem to bym sie przestraszyla, bo z szacuunkiem tego nie kojarze" Na szczęście oni już się znają.

Gość Seniorrro
Osobiscie caluje i przytulam dziewczyny juz na pierwszej randce. Nie cackam sie. Wiekszosc kobiet to lubi. Oczywiscie nie jestem przy tym nachalny, uwaznie badam, czy dziewczyna z ktora sie spotkalem jest w dobrym humorze, czy czuje do mnie miete itd.

Czyli jaki mam być? Na pierwszych spotkaniach byłem dowcipny, ale mówiłem o sobie szczerze. Nawet żartowałem ze swojego trądziku. Ale byłem nieśmiały i nie dotykałem ani dotykałem "drażliwych" tematów. Tylko nie wiem dokładnie, jaka ona jest i kogo we mnie widzi.

Ooo, ja też lubię powściągliwych. Nie dlatego, żebym była jakaś specjalnie delikatna, ale podoba mi się taka zabawa w kotka i myszkę. Jak jest zbyt otwarty i pokazuje swoje zamiary to zwyczajnie jestem znudzona. Lubię taką niepewność i świadomość, że muszę się starać. Wtedy zaczyna mi działać wyobraźnia i nawet nikła uwaga ze strony takiego mężczyzny doprowadza mnie do szaleństwa. Jak mam wszystko na talerzu to szukam, gdzie indziej. Lubię wyzwania. Chyba mam naturę faceta... :/

"Robinnio proponuję do kina na jakiś "wyciskacz łzów" z historią miłosną idealny dla kobiet." Jak już to na coś w rodzaju Hostel. Przynajmniej się do niego przytuli a nie będzie porównywać z przystojniakami na ekranie. Nie mówiąc o tym, że pomyśli sobie: "Kurde... znowu do kina?!"

Gość sjajajajjajajajajja
a wg mnie to wlasnie jej moze sie podobac ze nie jestes taki jak wiekszosc facetow, ze tylko chca zaciagnac dziewczyne do lozka- takich napewno wielu spotkala :P ale tez jak wiekszosc radzi musisz chociaz troszke przelamac niesmialosc i cokolwiek zrobic, nawet zwykly buziak czy cos- po prostu zeby ona poczula ze jest wazna dla ciebie, ze sie podoba

Chciałbym ją zaprosić do siebie, ewentualnie może pójść razem na jakąś zabawę. Ale pytam sobie prawie jak Mickiewicz, czym dla niej jest nasza znajomość: "Czy to jest, przyjaźń, czy kochanie?"

"a wg mnie to wlasnie jej moze sie podobac ze nie jestes taki jak wiekszosc facetow, ze tylko chca zaciagnac dziewczyne do lozka- takich napewno wielu spotkala" Jak się jej spodoba to sama go do wyra zaciągnie. Zakonnicę będzie zgrywać...

Gość znawca____
to sie okaze najlepiej obmacaj ją na tej imprezie w tańcu i zaciągnij do szaletu i pzelec

Gość Expertka od randek
oj panowie widzę się rozpędzili :O całowanie na pierwszej, drugiej randce? no nie... to brak szacunku miała być dyskrecja i sposób a nie tak po chamsku - ja bym uciekła, a jak już by jęzor wywalił to tfu, idę do toalety i wymykam się przez okno:D

Zabawa to dobry pomysł. Jak z nią nie wyjdzie to będziesz miał inne opcje pod nosem.

Gość znawca____
faktem jest, ze zeby nauczyc sie obchodzic z kobietami musisz spazyc sie kilka razy, zeby wyciagnac wnioski inaczej sie nie da.nikt nie urodzil sie casanova

"całowanie na pierwszej, drugiej randce? no nie... to brak szacunku" Najlepiej po ślubie. Ps. Jak powszechnie wiadomo pocałunek to oznaka nienawiści :D

Gość Expertka od randek
uważam że seks tylko i wyłącznie po slubie i to KOŚCIELNYM a pierwszy cmokasek to po 10 randce najszybcij!

Gość znawca____
poczytam wypowiedzi lasek na tym forum i o ich randkach. same przyznaja, ze caluja sie na 1 randce. jesli ja do tej powiedzmy 3 randki nie pocalujesz to albo cie kopnie w dupe albo zostaniecie 'przyjaciolmi' ;) ale nie rob tego tak ni stad ni zowad. tylko daz powoli i sam bedziesz widzial, jak nie bedzie juz ciebie sluchala co mowisz tylko patrzyla ci w oczy, usta to znaczy ze czeka. to wtedy X

Gość Expertka od randek
napisalismy ci co robić a ty pytasz jakbyś nie umiał czytać :O weź przeczytaj jeszcze raz moje i znawcy posty i naucz s ię tego na pamięć :classic_cool:

Gość Fan 30-tek
Ale koles jestes porazkowy. Kurde, nawet jesli pocalujesz ja na tej 3, czy 4 randce w czolo, albo policzek, to ona Cie zleje, widzac Twoje bardzo male doswiadczenie z kobietami.