Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Nie mam żadnych wątpliwości, ale dla mnie to jest bardzo ważna kwestia. Nie rozmawialiśmy o tak poważnych sprawach, a raczej taka kwestia jest ważniejsza nawet od wyboru miejsca trzeciej randki (czwartego spotkania).

Gość Fahren Aziz
Z tym pytaniem o aborcje, to sie raczej wstrzymaj, bo mozesz ja sploszyc. Zapytaj ja raczej o jej rodzine, ich relacje, dziewczyny podejscie do zycia, jakimi zasadami sie kieruje itp.

Gość do Autora.....
skad ten durny, dziecinny pomysl:o?

Gość do Autora.....
nie wie co jest grane, bo Ty zachowujesz sie jakby Ci nie zalezalo:o

Gość do Autora.....
spotyka sie z Toba, zaprosila Cie do siebie, czego jeszcze oczekujesz od kobiety na poczatku znajomosci? do Ciebie nalezy kolejny ruch i Ty nie pokazales ani przez chwile, ze bardziej jestes nia zainteresowany.

Gość do Stalingrad
Z takim podejsciem, to Ty daleko chlopie nie zajedziesz. Raz, ze nie masz doswiadczenie z kobietami, dwa ze wymyslasz jakies dziwne teorie, ze nie jestes godny tej laski, z ktora sie spotykasz, po trzecie: zachowujesz sie jaki c i p a, nie dotykasz panienki, nie calujesz chociaz w policzek.

Gość Mst
Hmm... gdyby mnie facet nie próbował pocałowac chociaz w policzek na 2 czy też 3 randce to bym pomyslała że ze mna jest cos nie tak ;/ i bym stwierdziła ze nie ma sensu kontynuowanie tej znajomosci no ewentualnie wyłacznie na stopie kolezenskiej

Gość Ech, przykre to...
"Hmm... gdyby mnie facet nie próbował pocałowac chociaz w policzek na 2 czy też 3 randce to bym pomyslała że ze mna jest cos nie tak ;/ i bym stwierdziła ze nie ma sensu kontynuowanie tej znajomosci no ewentualnie wyłacznie na stopie kolezenskiej" A ja mialem taki przypadek, ze spotykalem sie z dziewczyna jakis czas, ona twierdzila, ze jej sie podobam, ja rowniez nie bylem wobec niej obojetny, dawalem temu wyraz poprzez pocalunki, przytulania, czule slowka, moje zaangazowanie w stosunku do niej i co? Dziewczyna kopnela mnie w tylek i najgorsze, ze sypnela mi w twarz na odchodne: zostanmy przyjaciolmi! Poczulem sie jak smiec. Ale coz, takie zycie.

Gość Mst
wydaje mi sie ze to są 2 rózne sprawy, ta dziewczyna cie okłamała i potraktowała (chyba) jedynie jak przejsciowa znajomosc

Gość Ech, przykre to...
"ta dziewczyna cie okłamała i potraktowała (chyba) jedynie jak przejsciowa znajomosc" Gorzej, potraktowala mnie jak zwykla zabawke, ktora sie wrzuca do szuflady jak sie znudzi. Jak sobie przypomne tej jej czcze slowa, komplementy, sciemy i wyrafinowane klamstwa, to mnie mdli.

Gość Mst
to po co to dalej rozpamietujesz?? nic ci to nie da

Gość Ech, przykre to...
A tak jakos mnie wzielo na sentymenty, po przeczytaniu tego topiku :)

Gość Ale mozesz ja delikatnie w pol
iczek pocalowac na do widzenia.

Gość Kabarecierz...
Nie trzeba miec doswiadczenia, zeby cmoknac dziewczyne na do widzenia w policzek, na litosc boska!

Gość Mst
matko jedyna skoro A) spotyka się z Tobą B) o ile dobrze przeczytałam zaprosiła cie do domu? to ty masz jeszcze jakies watpliwosci ?? nie zarykujesz nic nie zyskasz, szkoda czasu dla mało zdecydowanych gosci i zapewne podobnie mysli ta dziewczyna (sam pisałes ze wasz kontakt sie ostanio urywa) jesli nie skorzystasz ty to skorzysta sprytniejszy a ty sobie bedziesz pluł w brode ;]

Gość ciekawski_bonczek
a jak sie poznaliście skoro ty taki nieśmiały ?

Gość ciekawski_bonczek
jak wpadłeś na nią tak z dupy ? chyba musiałeś jakoś zagadać czy coś a może ona do ciebie zagadała ?

Gość Kabarecierz...
Podniosles jej notatki z wykladow, badz ksiazke ktora upuscila?

Gość ciekawski_bonczek
coś ściemniasz koleś.

Gość Gladiusss
Jak dla mnie to z tej znajomosci nic nie bedzie wiecej, niz tylko kolezenstwo, skroo taki wstydliwy jestes. Albo woz, albo przewoz - nic pomiedzy. Ile masz lat? I masz jakas fobie spoleczna?