Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość real twardziel

wczoraj przypieprzyłem mojej dziewczynie z piąchy

Polecane posty

Gość real twardziel

normalnie szok byłem po dwóch piwach ona do mnie przyjechała i chciała ze mną jechać na dyskotekę ja jako stulej mówię, że nigdzie nie jadę i kropka potem się kłóciliśmy i ona robiła mi jazdy, że siedzę tylko w domu, że jestem uzależniony od kompa itp. i nagle dostałem takiego impulsu wściekłości, że nie wytrzymałem i przywaliłem jej z sierpowego w twarz, a robię fizycznie to mam krzepę ona osunęła się na ziemię i przez minutę siedziała oszołomiona a ja cały czas mówiłem przepraszam aż ona w końcu rozbeczała się i wybiegła z domu z rykiem, wsiadła do auta i pojechała pół nocy nie spałem i nie wiem co mam robić dzwonić? jechać do niej? a jak jej stary zadzwoni po policję? mój boże co ja narobiłem najgorsze, że świadkiem tej sceny byli sąsiedzi obecni wówczas na swoim podwórzu kuuurrrwa

Gość zapros ja na rewanz

Gość heeehe
zeby ci telewizora nie zrzuciła z sufitu na łeb jak bedziesz spał w jej domu

Gość nnk nb nkih
hahhahahaha rozbawiłeś mnie! MOCNE! hahaha dobre hahah :)

Hmmm musisz być rewanż. Może zamiast boksu to formuła MMA? Drugą walką wieczoru niech będzie Pudzian z kimś tam, a trzecią Najman.

Gość fdgdfgdfg
spokojnie kobiety to lubia

Gość Sylwiunka
Przeproś ja z różą w zębach.. Ale ja na jej miejscu bym ci tego nie wybaczyla i szczerze mowiac zostawila bym cie..

Gość heeehe
powinna wejsc na stoł albo drawine z telewizorem i spuscic ci telwizor na łeb . albo garnek z kapustą .

Jeżeli raz podniosleś rękę na dziewczynę to na bank podniesiesz i drugi raz :O Na miejscu Twojej dziewczyny zerwalabym z Tobą.No chyba że pociągają ją damscy bokserzy :O

Gość Rum-cajs
to ile ząbków zostawiła na parkiecie , policzyłeś ?

Gość heeehe
powinna wejsc na stoł albo na drabine z telewizorem i zrzucić ci telwizor na łeb . albo garnek z kapustą .

Gość real twardziel
wolałbym jaja w imadło

Gość dobrze zrobiles
nalezalo sie latawicy :classic_cool:

Gość partyzantka z doskoku
wolałbym jaja w imadło zlalam sie ztego tekstu :P

Gość lawl
masz szopę na mieście, łatka damskiego boxera nie schodzi szybko. przegrałeś

Gość yfgjgyujyg
tu zadne przepraszanie nic nie pomoze frajerowi... widac ze chłop ma nierówno pod sufitem... bije dziewczyne i w dodatku nie potrafił zniesc prawdy o sobie ze tylko przed kompem siedzi... to sa zwyczajne zaburzenia psychiki, on musi isc z tym juz do psychiatry bo ludzie beda od niego uciekac

Gość real twardziel
czy bycie damskim boxerem jest naprawdę takie straszne? jestem za równouprawnieniem. jak facet może oberwać to i kobieta też.

Gość Jadzka ;)
hahahahaha to chyba jakis znak :P...

Gość a ja powiem tak.....
dobrze zrobiłeś, kobieta musi czuć twardą rękę nad sobą. Swojej też czasem lubię swojej lekko przykurrwić, dzięki temu nasz związek jest stabilny

Gość twardySNK x64
Kobieta poprzez bicie jest uczona szacunku, życia i naturalnych mechanizmów życia społecznego W przyszłości będzie ci za to wdzięczna, że otwierasz przed nią nowe możliwości i doświadczenia, pozwalasz się jej w ten sposób rozwijać. Jednym słowem katowanie kobiety koi jej duszę

Gość Ewaldi
prawda stara jak świat , gdy mąż żony nie bije to jej wątroba gnije albo - kobiecie należy zrobić łomot rano aby jej się dobrze pracowało a wieczorem , żeby jej się dobrze spało :)

Gość opopopop
jestem choleryczką i nie odpusciłabym takiemu kutasowi nawet jakby mi miał nogi taki ciul polamac, odrazu by dostał wielki zjeb na zwienczenie rozstania

z tego co zauważyłem to kobiety w Polsce chyba podświadomie lubią raz na jakiś czas oberwać od swojego faceta; wtedy bardziej kochają i są wierniejsze. z kolei taka Niemka czy Francuzka po jednej takiej akcji nie chciałaby widzieć więcej takiego faceta na oczy.

Gość opopopop
a ja nic takiego nie zauwazyłam :O faktem jest ze jest kilka procent kobiet ktore marzą o wpieprzaniu im przez mezusia, ale moim zdaniem to choroba psychiczna, raz ze niewiele kobiet to lubi a 2 juz na samą mysl ze chłop bije kobiete robi mi sie nie dobrze i zapewne nie mnie jedynej

Gość Boratka
Bo tego uczy się już małe dziewczynki, że jak facet przyleje to widać zasłużyła i generalnie on zawsze ma rację. Potem chodzą stada kobiet zastraszonych i uczą swoje córki, że to normalne w związku jest:(

Gość maciek 49 cm w bicu
tez lubie czasami przypierdzielic swojej lasce prosto w nos jak mnie wkuurwia

Gość ankakgyuoyfg
mój mnie walnie od czasu do czasu - dzięki temu tak długo jesteśmy razem