Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuf7f7

Jakiś durny typ nęka mnie przez telefon...

Polecane posty

Gość tuf7f7

Kilka tygodni temu zmieniłam numer telefonu, nawet nie zdążyłam tego numeru komuś podać a dostałam dziwnego smsa, wyzwiska, groźby. Nie odpowiedziałam na niego, uznałam, ze to pomyłka. Jednak takie smsy zaczęłam dostawac codziennie, czasami po kilka na razy, zaczęły się głuche telefony. Rano wstawałam i miałam np. 500 nieodebranych połączeń. I teraz rzecz najdziwniejsza - miałam dość tego i postanowiłam sobie zmienić ponownie numer + kupić nową komórkę. Moja mama miała do załatwienia pewną sprawę w miescie oddalonym o 200 km od nas. Ja w między czasie poszłąm do salonu i kupiłam nową komórke z nowym numerem. Nie minęło kilka godzin a ponownie dostałam smsa od tej samej osoby z pytaniem co ja kombinuję, że nawet zmiana numeru, telefonu i sieci komórkowej mi nie pomoże zakończyć tej znajomosci. Ktoś ma na to jakieś wyjasnienie?

Gość swoje mleczne zeby
idz na policje

Gość kup telefon na karte
nie rejestruj sie i nie podawaj adresu i nazwiska seci telefonicznej. Bądź incognito a twoj dręczyciel cię nie dorwie.

Gość tuf7f7
Nigdy nigdzie nie podawałam swoich danych ani się nie rejestrowałam w sieci komórkowej... Poprzedni numer kupiłam w kiosku, ten obecny nie brałam na umowę.

Gość kulkania
Ogolnie to masz przerypane ... ;( Ja też mam głuche telefony ciągle o tej samej godz o 945 i o 12 15 troche się boje ale mam tela na abonament i nie mam co z tym zrobić ;) A możesz dokładnie powiedzieć kto ci tak pisze ;) Raczej jesteś śledzona bo kto by wiedział że sobie numer zmieniłaś ??

Gość tuf7f7
No ja nie mam i nigdy nie miałam tel na abonament... No ja bym chciała wiedzieć kto co chce ode mnie, niestety nie miałam przyjemności aby ten człowiek mi się przedstawił...

Gość tuf7f7
No wiem że mam przerypane... gdyby ktoś po prostu żartował i to robił z nudów to chyba by mu się już dawno znudziła by się ta zabawa..

no strasznie dziwne moze pomysl moze masz kogos takiego komu za skore zaszłas ,no i 500 połaczen to juz jakis psychopata idz na policje

Gość prowokacjaaaaa
gdyby tak bylo juz dawno bylabys na mendowni:classic_cool:

Gość to ktos z kregu twoich znajomy
ch, albo znajomy znajomego. Poobserwuj troche

Gość kto pracuje w tym kiosku

Gość tuf7f7
Wydaję mi się ze w moim otoczeniu nie ma czubków (albo sa ale po prostu dobrze się z tym kryją). Kilka osób owszem, pytało mnie o numer bo nie mogą się skontaktowac ale na razie odpowiadam, ze nowego nr nie mam. Nie mam pojęcia komu mogłabym zaleźć za skóre..

Gość tuf7f7
Mają mój numer domowy - stacjonarny :) Albo skype, albo gg... Kontakt utrudniony raczej nie jest. Na razie nie podawałam nikomu majac nadzieję, że osoba sama się wyda i zadzwoni przez pomyłkę ze swojego numeru i okaże się byc znajomy.

Gość tuf7f7
Wywal komórkę na razie i tyle. Skoro wydzwania do ciebie na nowy nomer ta osoba, to musi być ktoś znajomy. Może ktoś miał dostęp do telefonu. Może gdzieś go zostawiłaś i ta osoba sprawdziła nowy numer? Albo to twoi znajomi, albo rodzice, ale rodziców bym wykluczyla raczej. Ja bym radziła iść na policję.

Gość do tuf7f7
soryy miało być "do tuf7f7", a nie "tuf7f7" ;)

Gość tuf7f7
Rodzice na pewno nie, oni nie mają komórek bo nawet ich używac nie umieją :) Telefon czasami zostawiam w pracy w torebce bio nie zawsze mam możliwość wzięcia go ze sobą. Nie wiem może ktoś z pracy korzystając zchwili mojej nieobecności dobiera mi się do telefonu... No ale jakoś nikt nie zachowuję się inaczej niż zwykle,podejrzanie... Na policję myślę aby z tym iść. Ale czy taką sprawę potraktują powaznie?

Gość fdgfdgd
dlatego dobrze miec numer na karte

Gość do tuf7f7
Teraz chyba muszą. Gdzieś czytałam, że to nawet ma jakąś nazwę. Powinni się zająć :)

Gość uygrfrewa
jaki to operator nr zaczyna sie : 2267.....

Gość zimaa
zaden. to jest numer warszawski lub okoliczny. radze zalozyc sobie kod pin w komorce i wylaczac go jak masz gdzies zostawic.

Gość izulekskk
moja byla przyjaciolka byla z facetem ktory byl o nia cholernie zazdrosny no i nawet po 2 latach jak nie sa juz razem kontroluje jej telefon a to dzieki znajomosci z policjantem oni znaja rozne knify.. musialas zalezc komus za skore, albo ktos chce cie fes nastraszyc, robi sobie glupie zarty krotko mowiac jakis czubek. gdybym byla na twoim miejscu poszlabym na policje

Gość tuf7f7
Jestem człowiekiem ugodowym i nie wchodzę w konflikty... Nikomu tez nie złamałam serca,moje życie od dłuższego czasu to praca-dom, praca-dom. Spotkania towarzyskie rzadko i tez zazwyczaj u mnie w domu albo w domu jakiejs koleżanki. Czytając te smsy od tej osoby dochodze do wniosku, że może być na coś chora, opisuję sytuację których nigdy nie było, miejsca w których nigdy nie byłam. Nigdy ta osoba nie napisała do mnie po imieniu więc może mojego imienia nie zna? Smsy wysyła z internetu, dzwoni z numeru zastrzeżonegoo lub z jakichś dziwacznych numerów typu 000000000 lub 123456789 więc domniemam że może byc to jakiś informatyk lub coś w tym stylu. Jak dzwoni to sie nie odzywa, jest cisza tzn nic nie mówi ale słyszę że coś robi bo coś się stuknie, coś zaszeleści itd. Kilka razy zrobiłam tak że odebrałam rozmowę i telefon odkładałam gdzieś, wracałam za kilkanaście/kilkadziesiąt minut a on dalej wisiał na telefonie.

Gość wywal komorke i skoncz te cyrk

Gość porfiria dyy
i jak z tym telefonm? to moze byc cos nieezpiecznego, np wkrotce moze cie nekac na zywo chodzac za tobą robić ci cos złego

Gość bylysuperzolnierz
Idz na policje kobieto. Na co czekasz ? Az temu czlowiekowi odbije do reszty i cie zabije ? To sie zdarza wierz mi, pracuje w zakladzie karnym.

Gość ale durna jesteś
ewidentnie ta osoba cie z kimś pomyliła