Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joł men

jak poderwać tego chłopaka???

Polecane posty

Gość joł men

podoba mi się chłopak pracujący w mc donaldzie, widziałam ze ja mu też , bo czekają na koleznkę widziałam ze patrzy na mnie...no po prostu zdaję mi się , ze zwróciłam jego uwagę...no ale co dalej....?

Gość joł men
noporadzice coś....

Gość joł men
no i byłam znów wmaku, siedziałm przy coli godzine, aon jakiś speszony jest...kurde albo musię jednak nie podbam albo typek spokojny...choć przyznam , ze na takiego nie wygląda

Gość joł men
A potem jednak zaprosił mnie na zaplecze i pokazał jak się wali konia do głównego zbiornika z shake'ami :classic_cool:

Gość joł men
no ale ja o nim nic nie wiem, jak mam pogadać z nim poza mc donaldem, wyjsc jak sprzata ico???

Gość joł men
na pokazywanie cyców przyjdzie czas hehe ale co zrobić , zeby przyszedł...:/ ?

Gość usmiech number one
chodz do tego maca, i usmiechaj sie do niego. caly czas:) to dziala na kazdego!! gwarantuje:D:D

Gość joł men
hehe taki mam właśnie plan !!! ale czy on nie pomyśli, że specjalnie dla niego tam przychodzę...?? w sumei bedę chodzić tylko wtedy jak bedzie, koleznka zna grafik bo tez tam pracuje:D

Gość joł men
usmiech number one! a co? miałaś jakąś podobna sytuację?

Gość usmiech number one
mialam;) na studiach, tez sie zastanawialam jak zagadac czy cos, bo sie nie znalismy, az w koncu stwierdzilam ze jesli zostalo mi tylko patrzenie to bede to robic notorycznie:P potem jak on tez zaczal sie mi przygladac to zaczelam sie usmiechac, az w koncu do niego podeszlami zagadalam:) byl sukces:D jesli pomysli ze przychodzisz tam dla niego to go to tylko osmieli i moze sam zagada;)

Gość usmiech number one
bo jesli go to sploszy, to znaczy ze i tak bys nie miala szans, wiec nic nie ryzykujesz jak dla mnie:)

Gość usmiech number one
ale jesli kolezanka tam pracuje to nie moze jakos pomoc;)?

Gość joł men
no jesli bedzie na sali, ale jak na mc drivie albo na kuchni to lipa... ale jak zagdałaś?? bo ciekawa jestem... na disko to jakoś inaczej, sama kiedyś podstępoem poznłąm kolesia...hehe ale tu jakoś smama sie krępuje, no moze ale co?? sdama się śmiała , ze powie ju , zeby sie ze mną umóiwł....ale to śmieszne jest...

Gość usmiech number one
powiem tak, po pewnym czasie bardzo zalezalo mi zeby go poznac, i mialam gdzies co sobie pomysli jak podejde. No ale wiesz na studiach to prosta sprawa: wytlumaczysz mi cos tam:P niby to bylo wszystko niezle dograne, ale potem jak juz sie spotykalismy to sie smialismy obydwoje ze on od razu wiedzial ze mi wcale nie chodzi o jego notatki. mysle ze jesli tylko dasz rade, to mozesz sie z nim umowic, ale wiem ze ciezko sie tak przelamac;)

Gość joł men
no właśnie....a masz jakiś pomysł.... w sumei dzis mogłam wyksc z maka jak zamiatał coś na dworze i zagdać czy mu kurkę pożyczyć...ehhh bo zimno było, ano ale ... jakoś póki co nie jestem pewna.

Gość usmiech number one
jak juz nie bedziesz potrafila myslec o niczym inny jak tylko o nim, to zapytaj w prost czy nie mialby czasem ochoty wybrac sie z Toba na kawe(na przyklad), jak bedzie Ci np przynosil frytki do stolika, albo jak zobaczysz go samego na zewnatrz. Mysle ze prosto z mostu najlepiej, a jesli zacznie sie jakac ze nie bardzo, to usmiechniesz sie powiesz "ok, nie ma sprawy" i koniec tematu:)

Gość joł men
hehe no w sumie to dobry pomysł tak prosto z mostu, tylko trezba wczesniej dobru konatk wzrokowy naiwązać.... na dworze to mzoe jeszcze sie by udało, ale jak to jest w maku, tam nie ma kelnerów, więc nic nie ma sznas ze do stolika podejdzie...

Gość usmiech number one
e tam czasem donosza jakas kanapke do stolika, czy cos. Dokladnie kontakt wzrokowy najwazniejszy i naprawde usmiech to osmiela

Gość joł men
no w sumie donoszą, ale ja go poki co widziałam na mc driowie i na sali sprzątającego,ehhh ciezka sprawa, czasem nbie podchodza tylko wołają, zalezy ilu ludzi jest. no ale dobra... musze tam częściej przychodzić i uśmiechem zarzucać... cgoć przyznam ze przy nim sie peszę, a ne jestem osobą nieżmiała...:// ahhh

Gość eeeeehhhh
no to przeciez jestes w dobrej sytuacji skoro twoja kolezanka tam pracuje-wykorzystaj to

Gość joł men
no ale co ona moze tak naprawdę zrobić??? ona dopiero tydzien tam pracuje

Gość joł men
kurcze ja się zawsez nakręcam jak ktoś mi się spodoba, a koleznka mnie kurde na ziemie sprowadza i włąsanie mi wpoeidział" eee tam przeciez i tak niz tego nie bedzie" kurcze, ja juz mam dosć tych porażek:/

Gość joł men
hej, a ja dalej myśle... ktos pomoże??