mala19lodz 0 Napisano Październik 17, 2010 mam taki problem... współżyłam 15 pazdz. z moim hm... partnerem seksualnym. On używał gumki, nie pękła niby wszystko ok, ale później zdejmował ją i wycieral pozostałoci spermy z penisa... po jakims czasie po powiedzmy pol godzinie dotykal moich narządów płciowych wkładał palce do srodka itp. czy jest możliwe, że w jakis sposob moglam zajsc w ciaze w ten sposob, czy mogl przeniesc te plemniki? Ostatnia miesiaczke mialam 21 wrzesnia, wiec teoretycznie 15 pazdz. powinien byc dniem nieplodnym ale ja mam bardzo nieregularne miesiaczki... przez ostatnie 2 msc przyjmowalam bromergon wiec troche sie uregulowaly ale dalej nie wiem jak to bedzie powinnam dostac okres gdzies miedzy 19 a 23 pazdziernika... ale boje sie strasznie... czy jest jakas mozliwosc ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolyndara 0 Napisano Październik 17, 2010 nie jesteś , nie martw się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Październik 17, 2010 nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malakika Napisano Październik 17, 2010 czesc nawiaze do tematu otoz od ponad 2 tyg spoznia mi sie okres...czasem pobolewa mnie podbrzusze i mam klucie w okolicy jajnika no i mam taki bialy sluz gesty dziewczyny co o tym sadzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala19lodz 0 Napisano Październik 17, 2010 Niektorzy mowia, ze na palcach mozna przeniesc spermę i dlatego teraz się boję... czy jak po stosunku zdjął prezerwatywę, wycierał resztki to czy pozniej jak wkladal palce nie mogl tego jakos przeniesc :( mam nadzieje, ze nie bo jakby tak bylo to tragicznie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach