Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarassia

problem z facetem

Polecane posty

Gość sarassia

Mój facet zawsze, ale to ZAWSZE mnie jakoś pouczy gdy ugotuję obiad. A to za słone, a to niedogotowane, a to on tego nie lubi, a to za suche, za zimne... ZAWSZE coś nie tak. Dzisiejszy dzień: on gra w grę, ja postanowiłam zrobić obiad. Zrobiłam knedle ziemniaczane, smażone kiełbaski i do tego sos. Zawołałam go, przerwał grę, przyszedł do kuchni. Spojrzał na stół, skrzywił się. Powiedział że nie lubi "takich rzeczy" (chodzi mu o knedle).Dodał "i do tego kiełbaski?" (no ok, może nie pasuje do siebie, ale zrobiłam co było, a nie było nic innego, bo do sklepu jakoś się nie kwapił pójść). Pomyślałam - to ja się tu gimnastykuję dla niego, on gra w grę i znowu fochy? Odłożyłam spokojnie sztućce i wyszłam z kuchni. Powiedzcie mi, czy u was też tak jest? Ja bym chciała żeby chociaż raz zjadł co mu zrobię bez marudzenia. A on się potem dziwi czemu coraz rzadziej robię obiady. Właśnie dlatego. Bo uważam, że nie docenia tego, nic mu nie smakuje i zjada z miną męczennika, tłumacząc że nic nie poradzi na to, że coś lubi a czegoś nie. Tylko na razie wychodzi na to że nie lubi niczego.

Gość sarassia
a on ni z tego ni z owego w trakcie obiadu pacnął mnie łyżką w glowę , i mowi , że jak sobie przypomni , żem bez cnoty to go cholera bierze

Gość esteeeeeee
Twoj facet najzwyczajniej w swiecie Cie olewa, powiedz moze kiedy on cos pysznego dla Ciebie ugotowal? ja bym takiego goscia pogonila dalekooo... !

Mój zje co mu podam, zawsze mu smakuje, ale też - on soli, bo wg niego ja używam za mało ;) ja wolę dodać ostrzejszych przypraw niż soli, a dla mojego sól to podstawa :P Ale nigdy się nie zdarzyło żeby narzekał, z tym że ja wcześniej mówię, co mogę dziś ugotować z tego co mam w lodówce, i wybieramy razem :) Nie że gotuję i wołam :P Sama mam nieraz tak że na coś akurat w danym dniu nie mam ochoty :)

Gość sarassia
Mój ma własnie takie zasady że coś do czegoś nie pasuje i nie można tak jeść. Tylko z czym miałam mu zrobić te kiełbaski? Z makaronem - powiedziałby że nie pasuje (już to przerabiałam), z gotowanymi ziemniakami - nie pasuje, z puree - nie pasuje, z kaszą - nie pasuje (wg niego do kaszy pasuje wyłącznie gulasz), z ryżem to już w ogole odpada. Z czym miałąm mu podać? Z chlebem?

Kiełbaski pasują do ugotowanych ziemniaczków zasmażanych z cebulką (albo pokrojone w plastry albo puree), - tak z mojej kuchni ;) Do chleba też :P A jak Twój taki wybredny, niech gotuje sam :P

Gość Sztywny Misza
a może on chciałby w niedzielę zjeść normalny obiad, czyli ziemniaczki bryzgane :)

Gość sarassia
już mu się bryzgane jego spermą ziemniaki znudziły - przejadły się zresztą mi też mam dość smaku spermy

Gość to może
każ mu samemu gotować, ciekawe czym to by Cie uraczył.