Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GłupiutkaStrasznie

zdrada :(

Polecane posty

Gość kecz sie laska xcc
ja cie nie dupce przeszla swoje w zyciu aaaqaaaaaaaa laski jebnijcie sie w glowe

Tylko Jego zdrady nie dotyczyły pocałunków. Jednak są ludzie , którzy wybaczają. Ale.. ja po swoich doświadczeniach już zdrady nie wybaczę.

Gość smartconnect
Laska wez Ty sie w garsc! Stalo się, trudno, przezyjesz. Masz nauczkę na przyszlosc. Nie pij wiecej, albo pij wtedy, gdy nie będzie jakiegos samca w poblizu :P A swojemu facetowi nic nie mow, juz i tak niepotrzebnie wspominalas cokolwiek na ten temat. Sama sie z tym rozpraw w sumieniu, uderz w piersi i zyj w zgodzie ze swoim lubym. Bedzie git, nie takie rzeczy jeszcze przed Tobą i nim. Wy-lu-zuj! pa

nie dziękuje moe. ciężka sprawa, raz chce mu o tym powiedziec, innym razem sobie mysle, że nie chce go krzywdzic. Mowie wam, niby tylko/aż pocałunek, a pozniej same problemy...fakt pocałunek, ktorego nie chciałam.

Gość wydaje mi się , że moe moe
chce ukarać cały świat za to, iz została zdradzona. Pewnie myśli, "ja byłam zdradzona, to boli, więc niech ona poczuje, jak to jest, żeby facet ją za to rzucił... " I zasłanianie się uczciwością... Ok, powiedzenie prawdy jest uczciwe. Autorko - powiedz mi, co tym powiedzeniem mu prawdy osiągniesz? Zdejmiesz z siebie ten ciężar - a jemu zafundujesz piekiełko ... Dla Ciebie była to lekcja życia - ten pocałunek nic dla Ciebie nie znaczył, co Cię oczywiście nie usprawiedliwia, ale spójrz na to z tej perspektywy: Ty nie myślisz wieczorami o tym, jaki ten facet dla Ciebie był itp, jakie uczucia Ci towarzyszyły - nie zabujałaś się w nim... A jak będzie się czuł Twój chłopak ??? Jeśli nie masz zamiaru tego powtarzać, czujesz się z tym źle i żałujesz - nie żywisz do tego drugiego żadnych uczuć - to nie mów... I naucz się na przyszłość, takich głupot nie robić .

Gość szklanka anka
hehehe gimgowna sie dorwaly do klawiatury

Ej, czy uważacie, że sen o pocałunku z kolegą, który się kiedyś podobał to zdrada na kimś z kim jest się w związku ?

Gość szklanka anka
sadze ze crank sie poprostu z ciebie napierdala ,jak my wszyscy

zadałam pytanie poważne, ale skoro zostąło potraktowane jako napierdalanie to spoko, zycze autorce miłego wieczoru, i generalnie tego by nei mówiła chłopakowi o swoim wyczynie