Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie dziewica

jak straciłam dziewictwo z Piotrem

Polecane posty

Gość juz nie dziewica

Zaczęło się niewinnie.... Poznałam pewnego Piotra, nie wyróżniał sie z tłumu, co się jednak okazało był nieprzeciętnie inteligentny, to mnie do niego przekonało, podzielał moja pasje, gra w szachy- ja też gram od niedawna... na jednym z turniejów się poznaliśmy przy szachownicy, później odnalazł mnie na nk od słowa do słowa, wymieniliśmy się nr gadu... Chwile rozmawialiśmy później była przerwa, jednak gdy przeprowadziłam się do miasta w którym zaczęłam studia okazało się,ze mieszkamy niemal okno w okno! Taka informacja pobudziła mnie do działania! Zapragnęłam Go, zaczęłam Go pożądać .... Wszystko we mnie wołało o niego... Zatem zaczęłam działać, wiedziałam,ze ma dużo adoratorek, ale nie dałam się spławić :P nie no, żarcik!:D Umówiłam się z nim na spacer, pierwsze kroczki, przełamywanie lodów i barier intymnych... Każde następne spotkanie już nas tylko przybliżało. Nadeszła noc, zaprosił mnie do siebie na partię... Łózko miał niepościelone, szybko skorzystałam z okazji, rozebrałam się i otuliłam kołdrą, długo nie musiałam czekać na niego.... Przytulił mnie niezgrabnie... To mu wybaczę- w końcu sama nie mam doświadczenia, delikatnie zaczął całować, potem rzucił sie na moje piersi, hiihi mnie to śmieszy , chyba nie potrafię zachować powagi sytuacji ... Ciężko mi się opowiada, bo w trakcie było kupe śmiechu... Właściwie nie przypominało to bzykanka, bo nikt z nas nie dokończył, bo zaczęłam krwawić i zwiałam do łazienki się umyć, no poszedł ze mną... tam też próbował wsadzać, niestety za ciasna jestem... Oboje nie chcemy się wiązać ( chociaż.... ) mamy nadzieje,że w każdej chwili będziemy umieli się zostawić na potrzeby studiów - generalnie nie jesteśmy parą, bo jak on sam twierdzi o takie rzeczy trzeba pytać, a żadne z nas nie zapytało, haha, tak, moi drodzy taka to filozofia, już nic nie znaczy,że się całujecie ,rozdziewiczacie, spotykacie prawie codziennie, jak nikt nie zapyta to to prawie jak fikcja :D . Nie żebym miała jakieś obiekcje, gdzież bym śmiała! Tylko,że jak na pierwszy raz zbyt olewające podejście, nie tego się spodziewałam po enigmatycznej twarzy i surowym spojrzeniu!!:)

Gość Bzyk Stada Os
Kurwa, już Ciebie polubiłem. Dziwna, szalona, trochę diablica a trochę anielica...no no.

Gość juz nie dziewica
Bzyk stada Os, Ciebie też moge porwać, czuje parcie :P

Gość Bzyk Stada Os
...Nie baw się mną

Gość juz nie dziewica
Nie lubie zabaw, wole jasne , klarowne sytuacje!! Potrzebuje ostrego , namiętnego sexu!!! nawet w [owietrzu!!! :D

Gość :) !@#$$%^^
skąd wynika to parcie ? ^^

Gość juz nie dziewica
:)

Gość juz nie dziewica
czuje sie niedopieszczona i uprzedmiotowiona... no!

Wlasnie ja sie nadaje na ostry sex taki jak lubisz.Zadzwon do mnie. 605 399 185.Czekam.....