Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdddjknvuid

Pomocy! Jak napisac wniosek do Dyrektora PUP?? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość hdddjknvuid

Mój chłopak musi napisac wniosek do Dyrektora Powiatowego Urzędu Pracy żeby przełożyc termin dostarczenia faktury. Dostał dotacje z Urzędu na działalnosc gospodarczą, kupił samochód dostawczy i zaczął prace w firmie kurierskiej DHL, miał do Urzędu doniesc fakture za laptopa i nie zdążył w terminie, teraz musi napisac prośbę do Dyrektora aby zgodzil się przyjąc fakture z opoźnieniem, proszę o pomoc jak to ładnie napisac, z góry dziękuje!

Gość hdddjknvuid
napewno ktos z was juz pisał coś takiego lub podobnego

Gość hdddjknvuid
narazie napisalismy tak ale wiemy ze nie jest to poprawne Dotacje z Urzędu Pracy dostałem dnia 18.08.2010 r. a działalnośc gospodarczą zacząłem dnia 1.09.2010 r. Dnia 8.09.2010 r. kupiłem samochód dostawczy. Gdy byłem w Powiatowym Urzędzie Pracy podpisac umowę poinformowano mnie że od momentu dostarczenia pieniędzy na moje konto mam 2 miesiące na założenie działalności i wydanie pieniędzy. Nie miałem okazji dobrze zapoznac się z umową, gdyż nie dostałem kopii tej umowy. Pracę zacząłem zaraz po zakupie samochodu dostawczego w firmie kurierskiej DHL jako kurier szkolący od godziny 500 1900. 10.10.2010 r. dostarczyłem wszystkie faktury do Powiatowego Urzędu Pracy. 13.10.2010 r. podpisałem umowe o pracę z firmą kurierską DHL i w ten sam dzień dowiedziałem się telefonicznie od pracownika z Urzędu że faktury jakie dostarczyłem są po terminie. W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie dwóch faktur po terminie. Za kwotę z dotacji oraz środki własne został kupiony sprzęt który został zawarty w biznes planie.