Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama w rozterce z dylematem

Obrzezać synka czy nie?? czy obrzezanie ma wpływ na powodzenie i atrakcyjnosc?

Polecane posty

Gość Mama w rozterce z dylematem

moj facet i wielu jego znajomych ma obrzezanego i są do tego przystojni i mają wzięcie, no więc pytam : czy jak obrzezam to bedzie miał powodzenie ? zapomni o matce?? a z drugiej strony nie chce ulatwiac zycia jego przyszłym kobietom, chce by były posuwane z napletkiem no i aspekt zdrowia, żołędzie synka beda narażone na katar

Gość obrzezany facet to bożyszcze
ja kazałam się mojemu mężowi obrzezać po slubie, zaczęłam mu pozniej robić lody i w ogole, jest cudownie ... obrzezanei musi byc ...chyba lepiej po narodzinach niz w srodku zycia , ulatwisz mu życie ;)

Gość andziaaaaaaa
kobiety które nie obrzezują synków to jakies patologiczne wiedzmy !!!! chlopiec powinien nie miec napletka, Jezus nie miał i wszyscy swieci

Gość przed napletami nie rozstawiam
długo szukałam swojego księcia nim znalazłam , oczywiscie musiał mieć ładnego kutasa tj . obrzezanego własnie ;)

Gość aż dziwne że takie bezmózgowce
pisać umieją

Gość to chyba dla tych mam
te literki stymulujące rozwój mózgu

Gość ale zydostwo sie panoszy
po świecie i ich dziwne zwyczaje :classic_cool:

w naszej strefie klimatycznej, nie ma sensu, z resztą w żadnej, jest to rytualny zwyczaj ludów prymitywnych, nie mających możliwości przestrzegania higieny osobistej. Po co tej żydowskiej babie wpadł pomysł poświęcić Jahwe, kawałek jej syna, diabli wiedzą, wybuch głupoty i fanatyzmu.

Gość prosze o ukaranie kretyna
jakie żydostwo?? widać że idioci z zapchanymi mastką gaciami sie odezwali!!! napletek to zbiorowisko brudu i syfu

Gość sama się obrzezaj kobieto
Nie rób ze swojego dziecka jakiegoś żyda czy araba. Bo to tylko u nich taki wymysł religijny panuje. No i w krajach anglosaskich bo taka głupia moda zaczyna panować :O Żałosne to jest.

można tylko powiedzieć, że nadgorliwość jest gorsza od głupoty. Dorośnie, sam zdecyduje, czy będzie chciał tego zabiegu, to nie paznokieć, nieodrośnie. Jedynie tylko stulejka koszmarna upoważnia do tego zabiegu, bez zgody zainteresowanego.

Obrzezanie to zły pomysł. Słabsze ukrwienie penisa, a i większa wrażliwość główki penisa na urazy.

Gość Obrzezam synka
Obrzezanie to swietny pomysl! I eststyczny! Kto nie mial z tym doczynienia to nie wie wiec sie niech nie odzywa. Ja mojego synka tez obrzezam. Nie bede czekac az dorosnie i sam bedzie w stanie podjac ta decyzje. Uwazam ze lepiej wykonac taki zabieg na niemowlaku niz na doroslym mezczyznie.

Gość autorko
PUKNIJ SIĘ W ŁEB.........SAMA SIĘ KUWA OBRZEZAJ..........PO

Gość JudenWatch
obrzezanie to tradycja pustynnych plemion które nie miały dostępu do bieżącej wody

No i na pustyni to owszem, miało zastosowanie. Inna sprawa, że nadal w klimacie pustynnym ciężko jest zachować higienę cały dzień, więc na upartego można dopatrywać się sensu w obrzezaniu nawet teraz.

Gość JudenWatch
"miało być wieprzowina uderza do głowy" miało być, ale nie było a teraz wyp.. do Izraela

Gość sama sie obrzezaj
głupia kobieto :classic_cool: Nie rób z dziecka zyda czy muzułmanina i ich dziwnych zwyczajów religijnych :P