Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgataM.

Kiedy mamy się starać o dzidzie?

Polecane posty

Gość AgataM.

Proszę napiszcie mi kiedy są dni płodne jak wygląda ten calły cykl chcemy starac sie z męzem o dzidzie ale nie wiem kiedy co i jak:)bede wdzieczna z gory dziekuje i pozdrawiam

Ja nigdy nie patrzyłam na dni płodne czy nie płodne, poprostu chcieliśmy dziecko to były odstawiane zabezpieczenia i kochaliśmy się kiedy naszła nas ochote a nie "kochanie chodź szybko bo to te dni" ... niektórych ludzi nigdy nie zrozumiem.

mamaa przedszkolaka niektórym przychodzi coś łatwiej innym trudniej myślę że samoobserwacja może mieć tylko pozytywne strony owszem nie jestem zwolenniczką "kochania się na żądanie" ale gdybyś przez wiele miesięcy nie mogła zajść w ciąże patrzyłabyś na te sprawy inaczej

Gość AgataM.
Dzieki za odpowiedzi ale chcialabym dowiedziec się jak liczyc cykl kiedy mam dni plodne po okresie 3 dni dobrze pamietam?

mój cykl trwa 25-28 dni. Owulacja wypada mniej więcej 16-18 dzień i od tego zależą dni płodne. A ile trwa Twój cykl? Masz jakieś objawy owulacji?

Gość AgataM.
Okres mam zawsze 21 dnia miesiaca i trwa 7 dni i mam co 28 dni czasem to sie zmienia

ojej ojej 21 dnia miesiąca to nie jest co 28 dni od kiedy mierzę sobie temperaturę wiem ze to nie jest takie łatwe ale zasada jest taka ze owulacja występuje ok 10-14 dni przed miesiączką. Tak tak liczy sie do miesiaczki a nie od miesiaczki widze ze do mierzenia temperatury przekonana nie jestes?

Gość AgataM.
Nie za bardzo jestem za tym by mierzyc temperature.....podnosze temat;)

Gość AgataM.
Ktoś pomoże?????

Proponuje starać się wtedy jak trochę dorośniecie i będziecie chcieli dziecko, a nie dzidzię i będziesz wiedziała kiedy są dni płodne.