Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotaryna

mój syn przyprowadziłdzisiaj swoją dziewczyne do domu po raz pierwszy

Polecane posty

Gość kotaryna

ma 21 lat A ta dziewczyna to pożal sie boże :O ufarbowane włosy na siwo, odrosty widać , ubrana wyzywająco, obcisłe leginsy, dupsko podkreślone nieszczupłe,normalnie widać że z jakis nizin społecznych ,makabra.Myślałam że znajdzie sobie dziewczynę z klasą , na poziomie a nie jakąś .... jak mu wybić tą dziewuche z głowy ?

Gość trgh
tę dziewuchę TĘ dziewuchę mamuśka może lepiej program podstawówki przerób...

Gość swoje dziecko to się
kocha a nie wybija z głowy rzeczy/osoby które tobie nie odpowiadają, to jego życie nie twoje więc się od niego odpierrdol

Gość sss ala
naucz się ortografii zanim coś napiszesz

Gość prowooooooooooooooooooooo0-10

Nie wtrącaj się do tego, bo to jego dziewczyna i ON ją wybrał, a Ty możesz to tylko zaakceptować albo nie. Po za tym nieładnie oceniać ludzi po wyglądzie i stereotypowo ich oceniać :)

Gość sabia
chyba mnie szlag zaraz trafi!!!! Kobieto, Twój syn nie ma 15 lat, nie bądź wredną teściową! Jeśli On jest szczęśliwy to ciesz się razem z nim, niech on sam decyduje... zapewne chciałabyś księżniczki z bajki, ale takie nie istnieją. Tak nie może być. Ja nie chcę Cię tutaj obrażać, ale tak nie wolno!

Gość spójrz na to z drugiej strony
dziewczyny z nizin przeważnie są przyzwyczajone do pracy w domu i szanują męża, choćby był obleśnym pijakiem, a taka z dobrego domu, której rodzice kazali tylko się uczyć i opłacali dodatkowy angielski to nawet nie umie gotować, nie wpadnie na to, że trzeba umyć czasem kibel i po pierwszym wyskoku Twojego syna uniesie się honorem i odejdzie. Poza tym taka z patologii da Ci chętnie i szybko wnuka, a z dobrego domu będzie jęczeć, że chce skończyć najpierw studia, poza tym może mieć różne fanaberie typu ekskluzywne warunki porodu, a to przecież kosztuje.

Gość art123
przyprowadził dziewczynę i jak już się nacieszy to ją wyprowadzi.Przecież on ma 21lat czym się martwisz?Poza tym każdy towar ma swojego odbiorcę, może na inna go nie stać bo jest dla nich takim kimś jak ta dziewczyna dla Ciebie.

Gość kotaryna
widać że jest taka łasa na facetów :O w dodatku uważam że w dobie kryzysu takie dziewuchy szukają dobrze ustawionych chłopaków żeby się do niego przyczepić mamy piekarnię dobrze prosperującą,oczekiwałabym porządnej skromnej dziewczyny anie jakiejś mandaryny z remizy :O

Gość sabia
ja się tak zastanawiam jaką Ty miałas teściową???? pewnie nieźle dała Ci popalić, bo z reguły ta kobieta która ma wredną teściową jest później taka sama, a uwierz mi Ty taka jesteś...... Jeszcze raz piszę... daj mu spokój, niech sam decyduje, jego życie!

Gość sabia
.....i przez takie związki się rozpadają....

Gość kotaryna
pochodzi z nizin społecznych ale nie myślę że to wyjdzie na korzyść , zabawowa jest , pracuje gdzieś szyje, nie uczy się :O mówiłam synowi żeby żenił się jak będzie miał ok 30 lat,nie wcześniej po co ma sie pakować w takie trudy ? a tak zwiedza świat, pracuje, nie warto sie wiązać, jeszcze z taką :-O

Gość sabia
Ja wiem, że matka chce jak najlepiej dla swojego dziecka, ale niestety takie jest życie. Nie na wszystko mamy wpływ...

Gość kotaryna
a ja wierze że mu sie ona jeszcze odwidzi

Gość a to on chce się żenić?
Taki młody chłopak?

Gość Anulkaaaaaa
Nie powinnaś zbytnio wtrącać się w to z kim spotyka się Twój syn - on nie ma już 12 lat. Poza tym jak Ty byś się czuła jeśli Twojego obecnego męża matka na początku waszego związku nie była Twoją osobą zadowolona i synowi wyrzucałaby Ciebie z głowy? Sądzisz że to miłe? Ludzie się zmieniają, ona jest jeszcze młoda i styl może w każdej chwili zmienić. Poza tym nie wygląd określa człowieka. Przykre jest to że cenisz ludzi przez wygląd zew....

Gość kotaryna
no mówi że jeszcze ma czas ale taka dziewucha pewnie będzie chciała z nim wpaść , ma 22 lata :-O

Gość Anulkaaaaaa
pisała na samym początku kotaryna ma 21 lat

Gość sabia
Widzę, że nie da się Tobie przetłumaczyć :) Więc proponuję na chwilę obecna zacisnąć zęby i czekać na bieg wydarzeń, mimo wszystko uważam, że nie powinnaś ingerować zbyt ostro w jego życie, ponieważ to wszystko w przyszłości może się odwrócić przeciwko Tobie... Także jeszcze raz przemyśl to wszystko.

Gość sabia
heh w sumie to jeszcze nic nie wiadomo, przecież poznałaś ja dopiero dzisiaj, a może będzie tak, że się polubicie? okaże się fajna dziewczyną... jeszcze wszystko możliwe

Gość kotaryna
w sumie to nie potrzebuje miłej dziewczyny która będzie mi siedziała na głowie i dzieci rodziła bo gdzie ona zamierza mieszkać ? pewnie u nas albo liczy że my mieszkanie kupimy :O a ona będzie się frandzoliła z chłopami , rozrywkowa mandaryna z remizy

Gość zwyczajny2010
kotaryna, bardzo mnie niepokoi Twój stosunek do tej dziewczyny, i to jak ją oceniasz nic o niej nie wiedząc, jednocześnie wtrącając się do decyzji syna Zastanów się...

Gość sabia
no nic, miałam tego nie pisać, ale napiszę.... każdy osądza według siebie... W młodości miałas jakies kompleksy - być może nadal je masz, a teraz obrywa się biednej dziewczynie, współczuję jej z całego serca, bo jeśli wyjdzie jej z twoim synem to bedzie miała wredną, ale to na prawdę wredną teściową... jesteś bardzo toksycznym człowiekiem

Gość 7829387987
a twoj syn jakie studia konczy? Bo jak jest z dobrej rodziny, to ciekawe gdzie ja poznal?

Gość kotaryna
mój syn nie ma studiów ale to nie oznacza że ma sobie byle dziewuche znaleźć...co to za osądy ? syn jako mężczyzna, zarabia, prowadzi firmę, to jest u faceta najważniejsze.Jest ambitny,pracowity i zaradny.A kto powiedział że tylko magistrowie mogą mieć najlepsze dziewczyny ? :O litości

Gość hkejewke
A moze piszesz o sobie i chcesz zeby cie ocenic? :D

Gość 7829387987
mój syn nie ma studiów ale to nie oznacza że ma sobie byle dziewuche znaleźć...co to za osądy ? syn jako mężczyzna, zarabia, prowadzi firmę, to jest u faceta najważniejsze.Jest ambitny,pracowity i zaradny.A kto powiedział że tylko magistrowie mogą mieć najlepsze dziewczyny ? tylko teraz studia to kazdy praktycznie robi.... myslalam ze cos studiuje - jakis dobry kierunek - i moglby tam poznawac dziewczyny... Jak nie ma studiow to mu ciezko bedzie znalezc kogos na poziomie - ja sama mam magistra i nie spojrzalabym na faceta ze srednim. Nie obraz sie, ale piszesz prostacko, te slowa "dziewucha", itp. Allbo ze facet potrzebuje zarabiac i kropka. No moze to starcza dla takich wlasnie dziewczyn - typu kelnerka, szwaczka.... :(

Gość holahoalahola
CO musiała pomyslec twoje przyszła tesciowa gdy jej syn przyprowadzil cie pierwszy raz do dmu?? łaachh, chyba miesiac w kosciele nocowala zeby wybic jemu taką idiotke z łba jaka ty jestes