Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotaryna

mój syn przyprowadziłdzisiaj swoją dziewczyne do domu po raz pierwszy

Polecane posty

Gość lepiej zaakceptuj
wybrankę syna. Im bardziej będziesz się wtrącać, tym bardziej syn będzie Tobie przeciwny. Kiedyś byłam w podobnej sytuacji, tyle że co innego się mamusi chłopaka nie spodobało we mnie. W końcu go zostawiłam, bo nie szło wytrzymać z takim babsztylem. Chłopak wpadł w depresje i to tak głęboką, że szanowna mamusia sama mi go znów wciskała. Ale ja otworzyłam oczy i podziękowałam za mamin synka. Syn jest jeszcze młody, a ten związek albo będzie czymś prawdziwym, albo się nie uda. Daj im spokój, bo wszelka Twoja ingerencja obróci się przeciw Tobie.

Gość wiec tak ...
masz ambicje ze ho ho skoro nie ma studiow, albo byl za tepy zeby sie uczyc, albo nie dalas mu ty kasy .... :o a skoro bez wyksztalcenia to myslisz ze ktora dziewczyna na niego poleci ? ciesz ze ze w ogole jakas go chciala, chyba nie chcesz zeby wyladowal sam i marszczyl freda zajadajac smutki jak prawiczki tutaj na kafe ? znam takiego samotnego kawalera teraz ma 80 latm zywa dusza do niego nie przyjdzie bo mial nochala wysoko, mamuska tez taka jak ty byla,przbieral i nie ma mu kto herbaty podac jak jest chory

Gość ciekawskaBlondi
nie dziwie Ci się, gdyby mój syn miał 16 lat i przyprowadzał 22 letnią dziwczynę w leginsach, też bym się wkurzała!

Gość kotaryna
nie chcę nikomu nic wypominać ale z powodu ciężkiej sytuacji w kraju to osoby z wykształceniem wyższym pracują w mojej piekarni jako technicy urządzeń,informatyk,kierowca.Ja im płacę .Mądrzenie sie sobie daruj dziewczynko która mało wie o świecie.

Gość 7829387987
kotaryna- ale co ty caly czas tak o tych pieniadzach? Ja wolalabym faceta po studiach co zarabia 2 tys. niz prostaka co ma 6 tys. -tacy najczesciej maja jakies "interesy" po rodzicach... ale nie zawsze sie utrzymuja w tym... Zreszta jak poczytac statystyki, zdecyddowana wiekszossc osob co zyje w biedzie ma wyksztalcenie podstawowe albo zawodowe. Oczywiscie - masa magistrow pracuje tez w handlu albo innych dziwnych miejscach. Ale to glownie w patologiicznych krajach jak Polska. Wyksztalcenie jest jakas miara kultury - oczywiscie nic nie gwarantuje, ale to dobry poczatek.

Gość rumuńskaPanda
a ile syna ma lat?

Gość kotaryna
to nie komuna , że wystarczyło mieć wykształcenie wyższe i super kaska i prestiz był teraz są inne czasy .Wogóle wypominanie mi że moj syn nie ma magistra i musi być prostakiem który sie nie utrzyma świdczy o osobie która wydaje takie sądy.Jesteś sama prymitywna i oceniasz ludzi wedle papierka, teraz byle pies może mieć papierek.Liczy sie coś więcej, facet musi być zaradny życiowo a to juz od wykształcenia nie zalezy.

Gość kotaryna
zatrudniam chłopaków z wyższym wykształceniem , znam ich długo i mają dobre gadane.Wciskają kity takim dziewczynom a te lecą na nich jak ćmy do ognia - bo mają dobry bajer.Mają po kilka dziewczyn , u mnie zarabiają po 1800 zł. A mój syn nie jest podrywaczem,nie ma bajeru,jest pracowity i uczciwy.Zarządza naszą rodzinną firmą.

Gość 7829387987
Wogóle wypominanie mi że moj syn nie ma magistra i musi być prostakiem który sie nie utrzyma świdczy o osobie która wydaje takie sądy.Jesteś sama prymitywna i oceniasz ludzi wedle papierka, Nie pisalam ze jest prostakiem, ale widze po twoim sposobie pisania i argumentacji, ze jestescie prosci. Wiec skoro wyrosl w takim srodowisku to pewnie jest poodobny. To by tumaczylo tez dlaczego odpowiada mu taka dziewczyna. Ma ambicje? To dlaczego nie ma porzadnego wyksztalcenia? No i duzo lepiej oceniac wedle papierka niz wygladu, autorko...

Gość sabia
słuchajcie, to nie ma sensu.. szkoda tylko nerwów, do tej kobiety i tak nic juz nie dotrze

Gość adafagahg
ale wy kyrwa ppojjeebaani jestescie! nie wiedzialam ze teraz pozniomczlowieka zalezy od jego wykszalecenia? co wy kurwa uwazacie ze ludzie bez wyksztalcenia naleza do jakiejs podrasy ludziej.... jebnijcie sie w glowe... studia kazdy moze zrobic ale nie kazdy ma w sobie czego ucza go w domu, nie kzdy ma wartosci swoje i zasady, co to studia sa wyznacznikiem wszytskiego?? sama studiuje mam mezczyzne ktory jest po srednim i co z tego ze ma nizsze jak ja?? a ajk patzre na tych pozal sie Boze studencikow ktorzy uzca sie tylko by jak najdluzej ciagnac ze swoich rodzicow kase i sie obijac to dziekuje Bogu ze nie musze z nikim takim dzielic zycia... jest nie wykszatcony niech wam bedzie ale kto mi powie ze jest gorszy?? garzde wami ludzie ktorzy taka miara oceniaja ludzi, moj prtner jest zaradniejszy i zarabia o wiele wiecej niz ludzie po studiach, nie liczy na niczyja laske i radzi sobie sam w zyiu, a poza tym jest doobrze wychowany i ceni sobie wartosci najwazniejsze.... a wy miejcie sobie te studia, ale nie wrzucajcie sobie wszystkich do jednego worka MAMUSKA gdybys nauczyla moze czegos wiecej syna w zyciu, gdybys mu pokazala co nlezy cenic u kobiet i innych to wiedzialby kogo wybrac, a teraz jesli tego nie zrobilas (a na to juz za pozno) zostaw syna w spokoju i jego dziewczyne... masakra tak rodza sie tesciowe ... okropienstwo

Gość kotaryna
dla mnie być człowiekiem prostolinijnym to komplement skoro gardzisz ludzmi normalnymi,uczciwymi to juz świadczy o tobie Życzę powodzenia w poszukiwaniu faceta koniecznie magistra i nie ważne co sobą reprezentuje,wązne że ma magistra bo jest wykształcony. Dla mnie jesteś pusta jak bęben ,współczuję ci życia.

Gość adafagahg
7829387987 a Ty kim jestes z wykszatlecnia?? smiem twierdzic ze nauczycielka....

Gość synowaaaaaa
gdybym miała syna w wieku 30 lat, który jeszcze się nie ożenił i przyprowadza 18 latkę w leginsach to masakra.

Gość kotaryna
to wyzej było do 7829387987

Gość adafagahg
oby Twoj syn autorko nie byl maminsynkiem, wspolczuje twojej przyszlej synowej a poza synowa_> to miedzy nimi nie ma az takiej duzej roznicy moj facet jest ode mnie 5 lat starszy, samam lubie chodzic w leginsach i co z tego mam sie przejmowac co pomysli tesciowa? bo mnie to najmniej obchodzi... co? moze nagada D by mnie zostawil? smiech...:)

Gość adafagahg
nie mozan sie wtracac, ciesz sie tym ze chlopak ma dziewczyne ze nie ejst sam, ze nie bedzie sam, usmiechaj sie i badz mila dla niej, wiem jakie to wazne... miedzy mna a moja tesciowa tez jest bariera ale nie chodzi o to ze ona mnie nie lubi czy jej sie nie podobam, po ptsru jakos tak jest dziwnie... zawsze milo kulturalnie ale dziwnie

Gość 7829387987
nie wiedzialam ze teraz pozniomczlowieka zalezy od jego wykszalecenia? co wy k**wa uwazacie ze ludzie bez wyksztalcenia naleza do jakiejs podrasy ludziej.... j**nijcie sie w glowe... Niezaleznie od tego, co tu niektore z was wypisuja, rozny poziom wyksztalcenia jest b. duza przeszkoda w malzenstwie wg psychologow. Rozumiem, ze wiele osob poczulo sie urazonych... Nie uwazam ossob ze srednim albo podstawowym za podludzi... mam znajomych ze srednim i sa bardzo fajni. ale malzonek to co innego. No i nie jest to dla mnie glowne kryterium, ale cos na zasadzie dobreego poczatku. Jest wiele durnych osob po studiach, i porzadnym ze srednim, a ja wole porzadna z wyzszym. No i tyle. a ta krytyka to szczyt hipokryzji - zwlaszcza ze strony autorki, ktora ocenila dziewczyne po wlosach i spodniach.