Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co palić most

Niezła kłotnia:( jak się pogodzić?

Polecane posty

Gość po co palić most

Miałam romans, bo to nie był związek. Już się nie spotykaliśmy od paru dobrych dni ale wreszcie doszło do wspólnego kursu tańca i po nim wypomniał mi wszystko co go "bolało" i że moje maile do mnie bardzo go wkurzyły. Wykrzyczał że teraz już nie będzie czytał maili ode mnie, że przez nie mnie nienawidzi... Niestety nie było czasu na porządną rozmowę- poza tym na był wściekły na mnie choć wcale na to nie zasłużyłam. Wcześniej chciałam z nim pogadać, on odwlekał spotkanie a ja nie mogłam tak siedzieć i nic nie robić, napisałam mail, dostałam odpowiedz, potem odpowiedziałam. źle je zrozumiał-to przykre. Nie chce palić mostu, chce pogadać nieważne czy za tydzień czy za 3 tygodnie bo to już nie zwróci mi jego... Po kłotni napisałam maila (nie wiem czy go przeczytał) że nie chce mu się narzucać, że nie bede go zagadywac na imprezach i że kiedyś sobie może wyjaśnimy nasze sprawy... Za kilka dni nasz wspólny kurs, wiem że jest zabiegany-mam jednak zamiar mu o nim przypomnieć smsem, ale nawet nie wiem jak zacząć. Unika mnie. Dwie imprezy po kłotni-na żadnej sie nie przywitalismy, ja nie podeszłam, on nawet jakby chował się przede mną. Emocje są świeże:(((

Gość po co palić most
?

Gość po co palić most
będziemy widzieć się na imprezach, tzn mijać się jeśli się nie pogodzimy, ja nie będę się narzucać. Jedyna szansa jaką widzę to przypomnieć krotko i rzeczowo o kursie w smsie, nie proponować by mnie odebrał po drodze (jak to zrobił ostatnio) i czekać na jego odzew... gdybym wiedziała że chociaż napisze "nie dzisiaj nie mam czasu" to bym była spokojniejsza, lecz brak odpowiedzi oznacza koniec kontaktu w ogóle, nie chce tego, nie chce się z nim mijać co tydzień na imprezie udając że go nie znam :(