Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafdasf

POBIERACZEK blagam o pomoc nie wiem o co chodzi- chca kasy

Polecane posty

Gość fafdasf

wlasnie dostalam wiadomosc na @ ze wytocza mi zprawe w sadzie jak nie zaplace okolo 100 zł za usluge bo nie wywiazalam sie z umowy, kurcze ani razu nie skorzystalam z ich strony:( kiedys musialam sie przez przypadek tam zalogowac i nie doczytalam regulaminu- gapa:( czy ta wplata jest jednorazowa????

Gość fgbgtrtrt
nie płac tego,też to kiedyś dostałam hehe i chyba z rok temu nie odpowiedziałam,nie zapłaciłam i do dziś nic.. w ogóle poczytaj w google o tej stronce..

Gość co tydzień musisz płacić

Gość jhgkf,hgk
masz dwie możliwości zapłacić albo nie zapłacić, a nie jesteś pierwszą która przejechała się na tym całym pobieraczku:o

Gość fafdasf
mnie tu strasza ze dojda do mnie po IP:( boje sie

Gość fafdasf
mam stracha, az mam ochote zaplacci, ani razu nie skorzystalam z tej strony nawet nie wiem po co sie tam logowalam:(

Gość fgbgtrtrt
hehe nie bój się :D weź wpisz sobie w google pobieraczek to wyskoczy ci masa dyskusji na ten temat co ludzie dostawali,a czego nie ;) to jest jakis tam przekret,to nie ma podstawy prawnej

Gość fafdasf
chyba schowam sie za fotelem dziadka :) tam mnie nie znajdą

Gość fafdasf
a co z tym straszeniem ze dojda do mnie po IP

Ja też dostałam takiego maila. Zalogowałam się, nawet nic nie pobierałam ze strony inagle z rachunkiem do mnie wyskoczyli. Zwykli naciągacze.

Gość fgbgtrtrt
do dupy dojda,przeciez zeby kogos namierzyc..trzeba miec nakaz prokuratury czy tez policja to moze zrobic.. czy tam czego..od tak sobie nikt nikogo namierzac nie moze ;P

Gość fafdasf
Szanowna Pani Michałowska, Ze względu na nie wywiązanie się przez Panią do dzisiaj z zawartej z nami umowy z dnia 23.09.2010 będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Pani na drogę sądową w celu wyegzekwowania przysługujących nam wymagalnych należności. Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204) doszło do zawarcia wiążącej obie strony umowy. Pozew przeciwko Pani zostanie skierowany do właściwego miejscowo sądu przez współpracującą z nami kancelarię prawną na podany przez Panią podczas zawierania umowy adres: Przypominamy, że podawanie fałszywych danych osobowych mających na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy stanowi przestępstwo oszustwa zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat. Jeżeli podczas rejestracji podali nam Państwo fałszywe dane osobowe (otrzymamy wtedy zwrot listu z pozwem) o popełnionym przestępstwie niezwłocznie zawiadomimy właściwe organy ścigania. Do identyfikacji posłuży nam adres IP, z którego nastąpiło zawarcie umowy oraz jej dokładny czas i data. Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów. Pani adres IP użyty podczas zawierania z nami umowy z dnia 23.09.2010 to 83.8.228.16. W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Pani danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych. Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Pani ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pani z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.

Gość jhgkf,hgk
ja tak sobie myślę, że wszyscy którzy tak zostali załatwieni przez pobieraka powinni urządzić jakiś protest w necie, zbojkotować go na maxa:) no ale cóż tak to jest jak ludzie nie czytają regulaminu tylko odznaczają byle szybciej "tak, zgadzam się" żeby nie było sama też tak robię:)

Gość fgbgtrtrt
dostałam to i jeszcze inne i nic wiecej hehehe

Gość czytałam o tym artykuł
kogos juz tak chcieli urządzić Powinnam miec jeszcze gdzies gazete Podaj swojego maila, ja jutro poszukam i dam ci znac co powinnas zrobic Pamietam jak czytałam o tym , ogólnie moga ci naskoczyć Jak ci zalezy podaj maila , mam nadzieje ze znajde ten artukuł

Gość fafdasf
jestes kochana bardzo mi zalezy jocelyne1@op.pl blagam odszukaj ten aartykul

dobra email spisałam , topik dodam do ulubionych , jutro poszukam i sprawdze , bo dzisiaj juz za pózno Wiem ,ze o tym czytałam , powinnam jeszcze miec gazete Jutro się odezwe

zaczęłam troche szukac , nie wiem czy znajde czy nie wyrzuciłam Ale na pewno o tym czytałam , mam nadzieje , znajde ale nie obiecuje ( bo czesc gazet wyrzuciłam) Ale w kazdym badz razie się nie przejmuj , bo oni w taki sposób chcieli oszukac bardzo duzo osób Mozesz tez wejsc na fora dyskusyjne , bo takich osób jak ty jest bardzo duzo Nie przejmuj się , ja poszukam ,ale na 100 % nie moge obiecac ze znajde

autorko jestes tu ? Ja wpadłam tylko na chwile , poszukam tego artykułu ,ale nie wiem czy nie za szybko sie zdeklarowałam ze go mam Jeszcze się odezwe , ale nie bój sie , bo oni w ten sposób wyłudzaja chyba pieniadze , zrób tak jak pisza inni , nie płac , bo nie skorzystałaś z usługi Mam nadzieje ,ze cos znajde i ze sie nie pospieszyłam z obietnica

Gość mklmkl
ja pierdole, minely juz 2 lata od afery, a ludzie jeszcze daja sie na to nabierac?:O

Gość pppppppppppp////
Gość nie dajcie się naciągnąć!
Wyślij im to Dnia DD-MM-RR przekraczając okres 10 dniowy, zgodnie z Państwa regulaminem wyraziłem chęć zawarcia umowy o świadczenie przez firmę usług okresowych polegających na możliwości korzystania ze strony pobieraczek.pl w zamian za miesięczny abonament. Ponieważ do dnia dzisiejszego umowy nie dostałem a ponadto otrzymuję od firmy emaile z pogróżkami rezygnuję z wyrażonej akceptacją regulaminu chęci podpisania umowy. Informuję również, że jakakolwiek dalsza korespondencja na podany w trakcie rejestracji email będzie zgłaszana odpowiednim organom ścigania jako próba zastrasznia i wymuszania świadczenia nienależnego oraz jako narusznie podlegających ochronie danych osobowych. Mi dali potem już spokój

Gość krzychu54
a ja dostałem taką fachową i pomocną informację od rzecznika UOKiK: Szanowny Panie, jeśli jest Pan osobą pełnoletnią, nie otrzymał Pan Pani informacji o możliwości odstąpienia od umowy e-mailem lub na piśmie (doręczonej pocztą), oraz nie minęły 3 miesiące od chwili rejestracji na portalu, powinien Pan złożyć oświadczenie o odstąpieniu od umowy. Wystarczy jedno zdanie: Na podstawie art. 10 w zw. z art. 7 ustawy z dnia 2 marca 2000 roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny ( Dz.U.2000.22.271 z późn zm.), niniejszym odstępuję od umowy zawartej w dniu ...... ze spółką Eller Service S.C. Rafał Peisert, Iwona Kwiatkowska z siedzibą w Gdańsku, przy ul. Chłopskiej 72. Jeśli podał Pan przy rejestracji prawdziwe dane osobowe, oświadczenie należy wysłać listem poleconym za potwierdzeniem odbioru. Jeśli podał Pan przy rejestracji nieprawdziwe dane osobowe, oświadczenie należy wysłać pocztą elektroniczną, z adresu e-mail, z którego nastąpiła rejestracja. Wszelkie przedsądowe wezwania do zapłaty i inne pisma kwestionujące zasadność odstąpienia umowy należy konsekwentnie ignorować a pieniążków NIE płacić. W załączeniu przesyłam broszurkę informującą o bezpiecznym zawieraniu umów w Internecie. Z poważaniem, Milena Zawadzka Prawnik - konsultant Stowarzyszenie Konsumentów Polskich Ul. Gizów 6, 01-249 Warszawa Tel. 22 634 06 69 Fax: 22 634 06 67 Infolinia Konsumencka: 0 800 800 008 www.skp.pl