Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara574

Imię dla dziewczynki. Pomocy

Polecane posty

Gość joanna dar
trzeba wziasc pod uwage to.ja znam kilka gosiek i wszystkie sa puszczalskie.renaty-kurwia sie[w moim otoczeniu].doroty sa falszywie.itp.kazda ma jakies doswiadczenie.ale po mojemu dac imie proste typu anna,ewa .joanna,beata,ula,itp

joanna dar takie rzeczy to sobie ty możesz barć pod uwage bo myslisz ze wszystkie Anie sa takie same?? Gosie akurat dwie mi najbliższe to chyba świetymi zostaną ;p Julia jak juz mówiłam oklepana Lena to samo, poza tym nie podoba mi się Klara i Asia śliczne Gosia tez ładne

Tak jak już mówiłam zostanę chyba jednak przy Klarze i Gosi. Liliana i tego typu imiona odpadają. Nie pasują. Ale dzięki za propozycje

Gość onaona1
mi się podoba Gabriela

Może z wybranych imion zróbcie losowanie i problem będzie z głowy :):P

ale po co losowanie.. ma dwa wybrane imiona, może po porodzie spojrzy na córkę i będzie wiedziała które imię bardziej pasuje

Gość samaaaa
Najlepiej zapytać jakie by chciała, zaraz po urodzeniu. Nie będzie miała przynajmniej pretensji. No tylko żartowałam... No nie wiem, czy ktoś podawał, bo nie czytałam, ale uważam, że imię Aleksandra się sprawdza. W takim sensie, że: jak będzie młoda, to będzie można mówić: OLA, OLUŚ, OLKA, OLEŃKA, OLI i wiele innych, a jak będzie starsza to Aleksandra. Po prostu. Zresztą wszystkie Ole jakie znam, są naprawdę miłymi, wspaniałymi i uśmiechniętymi dziewczynami. Mają wielkie serca(znaczy to też zależy od cech jakie odziedziczy)hehe, ale np, Ewy w moim przypadku akurat(nie chcę kogoś urazić) nigdy jakoś po prostu nie pałałam do nich sympatią. Czasami tak to jest... Jednak jeśli weźmiesz to imię, a Twoja córeczka będzie miała o to do Ciebie pretensje, to Ty nie mniej do mnie ;p hehe Uważam, że imię Weronika jest ładne, zawsze mi się podobało, takie jakieś szczere, kochane jakby. No a Wiktoria(nie polecam) jest może dobre pod tym względem, że nie ma, a przynajmniej ja nie znam żadnego wierszyka złośliwego do niego ani nic. ucałuje Pani córeczkę ode mnie i pozdrawiam...:)

Gość samaaaa
No i miłego porodu, bo z tego ci się teraz zorientowałam, to jej jeszcze nie ma na świecie :) Dobranoc:)

Gość samaaaa
Teraz przeczytałam, z tych co Ci się podobają to Gosia!!! Swoją drogą jak Cię córeczka zapyta dlaczego ma takie imię, a nie inne będziesz miała co opowiadać. Może nawet pokażesz jej ten topik :) hehe Jeszcze się dziecko nie urodziło, a już ma własną historię...

Samaaaa poród raczej miły nie będzie ale dziękuję. A mała rzeczywiście będzie miała ciekawa historię. Bazienka dziękuję za twoje propozycje ale w ogóle mi się nie podobają.