Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda gniewna

ech ci lekarze

Polecane posty

Gość mloda gniewna

tyle się słyszy, że ci lekarze tacy biedni, tacy robotą zawanieni, za malo zarabiaja. Wczesniej na szczescie nie mialam z nimi styczności. Ostatnio bylam zmuszona, zeby pojsc pierwszy raz do ginekologa zrobic cytologie. Powod byl jednak zupelnie inny, mam problemy prawdopodobnie z gruczolem bartholina i o to glownie mi chodzilo. Nie spalam po nocach, bo balam sie, ze to moze nawet cos gorszego. Wybralam prywatny gabinet, oczywiscie kobiete. Zupelnie zbagatelizowala moj problem, zrobila cytologie kilka sekund macala piersi, zrobila usg , zainkasowala 150 zlotych. Cale badanie trwalo ze 3 minuty. Nie dalo sie jej wciagnac w rozmowe. Zalatwila mnie w locie, nic nie poradzila. Miala mnie kompletnie w dupie. Najwieksze zainteresowanie przejawiala w momemcie zaplaty. A ja jak nic nie wiedzialam, tak nic nie wiem. Szkoda kasy. Super lekarze, co interesuja sie pacjentami, to tylko w telewizji! Kolejna wredna pani doktor zajela sie czlonkiem mojej rodziny. Przyjechala z takim fochem, jakby za kare. Strach bylo sie do niej odezwac. Czlowiek kwalifikowal sie do szpitala a jej sie nawet po karetke nie chcialo zadzwonic, tylko numer wykrecila. Najchetniej nakopalabym jej do dupy, ale czlowiek w jakims sensie jest zalezny od tych "doktorkow". Normalnie chorowac sie odechciewa.