Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pancernik356

Praca w warszawie - czas szukania

Polecane posty

Gość Pancernik356

Mam takie zapytanie - ile szukacie lub szukaliście pracy w Warszawie? mam na myśli prace typowo biurową, papierki etc.. Właśnie koncze szkole, ale w mojej mieścinie - na prace nie mam co liczyc :( do warszawy mam z 40 km, wiec myślę ze rozsadniej byloby sie tu przeniesc - tylko czy osoba ledwo po studiach- j. and - komunikatywny i drugi początkujący, ma jakieś + ukończony kurs ksiegowo kadrowy - ma jakies szanse na prace? no i ile srednio na poszukiwania? i czy to ma znaczenie jak nie będę z warszawy?? patrzą na to pracodawcy?

Gość buhaahahahaaaaaaaaaaaa
Najpierw naucz się pisać... do tej pracy biurowej :O

Gość oj dziewczyna pewnie
z grójca jest :::D albo sie spieszyła jak pisała - tak czy siak - ogolnie powinnaś cos znaleźć

Gość to ja ci od - opowiem
W warszawie zapewne jest łatwiej niż w innych miastach, mysle ze podstawą tutaj jest odpowiedz na proste pytanie : w czym jestes dobry/dobra i co chcesz tak naprawdę robić. nawet jeśli nie masz za bardzo co wpisać w swoje cv, ale masz np. dużo praktyk w dziedzinie wyuczonej - masz szanse ze znajdziesz tego co szukasz. I oczywiście jezyk - minimum ten komunikatywny angielski... i fajnie jakby cos drugiego dorzucic...

Gość szzzzzzzczotka
wiesz autorze, to duzo zalezy od ciebie - prace latwo dostac, trudniej utrzymac.. ale staraj sie a będzie ci dane :) zycze powodzenia w stolYcy :D

Gość Pancernik356
oj zmeczona bylam.. i tyle... ale pytam na serio... dlugo sie tu szuka pracy?

Gość Pancernik356
no też nie wiem.. ja nie z grójca...

Gość bo kuzwa
Wszyscy tu przyjedzcie a co ????? Je piernicze - cala polska gna do wawy do pracy. Gniezdza sie potem 5 w kawalerce i pracuja za 1500 brutto !!! Do przedszkola potem nie mozna dziecka zapisac ..tylko trzeba sie juz wpisywac jak sie kuzwa w ciazy jest. Sprobujcie tez dostac sie do szpitala na porod !!! AAAAA ! wsciekne sie !!! W Radomiu do cholery roboty nie mozesz poszukac ??? Czemu tu ??????

Gość Pancernik356
ciekawe, czy ty nie jestes aby przyjezdna... do RADOMIA to sama sobie jedź, nie masz wyłączność na stolicę, a fakty sa takie że: jak ktoś jest dobry w tym co robi to powinien sie cenic i uderzac w dobre firmy, a nie na zadupiach siedzieć.

Gość warsnatural
ale o co sie tak wpieniasz? ze dziecka nie możesz do przedszkola zapisać?? to znaczy ze nie umiesz sobie radzić w życiu droga warszawianko. i sorry- takie zycie - wszedzie tak jest ze tam gdzie praca tam duzo ludzi , ot i co.

Gość bo kuzwa
jassne... a Warszawa to z gumy jest co ??? Ulice tez mamy co godzina nowa ! Zwraca mi sie jak czytam o kolejnej ktora szuka pracy w Wawie zamiast w innym miescie !! Ja juz marze zeby sie stad wyniesc. Tu sie normalnie zyc nie da. GOdzine ze Srodmiescia na Saska Kepe. W prywatnych klinikach 4 m-ce czekania na wizyte do neurologa ... !! Ciekawa jestem czy podatki bedziecie placic w Warszawie czy u siebie w Pcimiu ?

Gość bo kuzwa
Gowno wiecie o zyciu w Wawie moje przyjezdne :P Pozyjecie tu to zobaczycie, sprobujecie urodzic, zapisac sie do lekarza, zaparkowac samochod w centrum o 14 ... Potem bedziecie sobie wzdychac

Gość bo kuzwa
i powiedzcie mi kto ma na roli zostac co ??? Polska to kraj rolniczy a nie kurna kazdy chce w Warszawie w biurze tylek grzac !

Ale masz sprecyzowane plany, czy będziesz błądził jak ślepy po omacku? co niby ma być tą pracą "z papierkami w biurze"?

Gość warsnatural
nie kazda laska musi RODZIC DZIECI nie dla kazdej to szczyt ambicji zyciowych :D

Gość bo kuzwa
jasne.. bedziesz samotna 50tka fruwajaca po imprezach Wez nie gadaj glupot. MAsz chyba ze 20 lat, co ??

Gość warsnatural
po drugie - ja do wawy przyjechałam 5 lat temu, kiedy nie bylo kolorowo, dzis na rękę mam 4300 - a zaczynałam od zera, i prawda jest taka ze: JAK JESTEŚ DOBRA TO DUŻO ZDZIAŁASZ, a jak czekasz tylko na mężusia i dzieciaka - no to cóż... rozgoryczenie na całego... i tyle... dziewczyna jak chce - niech szuka, jak ma ambicje to wyzej zajedzie niz ty z tym sowim dzieciakiem.. warszawianko z Bożej łaski..

Gość bo kuzwa
i jakbys nie wiedziala... to w Warszawie kobiety maja dzieci i zostaja prezesami.. Moze w Radomiu jest inaczej... ale tu jednak trzeba sobie radzic :P

Gość Pancernik356
mam sprecyzowane plany, mam też gdzie mieszkać, teoretycznie ta pierwsza prace tam tez mam ( u znajomych w knajpie) - no ale nie chce zapieprzać jako kelnerka cale zycie - jestem po studiach, skonczona bankowośc i kursy kadr..

Gość bo kuzwa
Gowno o mnie wiesz. O mnie i mojej rodzinie. To co pisze nie musi byc o mnie ? Tak trudno zrozumiec ??? Wystarczy troche poczytac i posluchac innych pseudo warszawianko

Gość Pancernik356
ja nie jestem z radomia:/ co wy z tym radomiem i grójcem:/

Gość bo kuzwa
a na boku mam kochanka który tez mnie zadowala, bo mąż przeze mnie jest impotentem i mu nie staje.. bo musi tyrać zebym ja do góry brzuchem mogła leżeć

Gość bo kuzwa
a Ty pancernik jak masz studia to do knajpy sie nie pchaj :P

>>jestem po studiach, skonczona bankowośc i kursy kadr.. ale gówno kogo obchodzi co kończyłeś :o pytanie jest inne - CO UMIESZ i co TY możesz dać firmie, jeśli ona Ciebie zatrudni? 🖐️

Gość warsnatural
bo twoim stylu wypowiedzi - sądzę ze iloraz inteligencji nie najwyższy... gratuluje mężowi tak zacnej żony..

Gość Pancernik356
jestem dobra w ksiegowości i programach platniczych, mam doświadczenie - tyle ze dorywcze a chce cos na stalego

Gość bo kuzwa
a ja tobie takiej wrodzonej inteligencji, ze oceniasz czlowieka na forum, kompletnie nic o nim nie wiedzac. Nie mam zamiaru Ci sie przedstawiac ani wysylac swojego cv do oceny moja Ty Psycholozko od 7 bolesci :D

Gość bo kuzwa
Pancernik srpobuj szukac pracy w ksiegowosci albo "po znajomych". Niech ktos Cie poleci.