Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pancernik356

Praca w warszawie - czas szukania

Polecane posty

Gość warsnatural
poczytaj co piszesz - najeżdżasz na dziewczynę, wylewasz swoje żale.. czepiasz sie jak chora... nie wiem, jesli tobie w zyciu nie wyszło, to po co obwiniasz innych? sama życiem kierujesz..;/ do pancernik: zaczynaj od recepcji - albo od pomocy biurowej - pokazuj ze ci zależy - i szlifuj język. zrób jakiś kurs językowy, to pomaga i jakis certyfikat. ja zaczynałam od 0 - nie miałam tu nikogo, a w kieszeni 500 zl ... poczatkowo horror - teraz - nie narzekam i dalej sie kształcę -

Dlaczego nie lubicie ludzi z Grójca?:( Ja tu mieszkam i pracuję, któryś raz spotykam się z ewidentnym obrażaniem mojego miasta... Odwalcie się! Piękne, rozwijające się miasto, ciche spokojne... Ludzie jak wszędzie...

Gość Pancernik356
no ja cie na pewno nie obrażam :( ja tylko zadalam tu pytanie i huurrra wszyscy na mnie :( a ja tam do warszawy i tak wyjezdzam, trudno zacznę od kelnerkowania. moze bede miala wiecej szczescia w zyciu :)

Gość odwal sie od Radomia
wawsiawsianko

Gość warsnatural
to do mnie było?? ja nie mam nic do radomia... hejjj

Gość Pancernik356
ruszam na wawe :D jejejejeje

Gość Webefet
Hejka, ja może troszkę z innej strony. Jak wygląda życie w wawie od striny organizacyjnej? tzn - jak jest z wynajęciem mieszkania - cenowo np w dwie/trzy kobietki? i jak z cenami artykułów pierwszej potrzeby... art spożywcze, i takie tam..?

Gość Webefet
strony miało być :) ale klawisz nie ten :) sorki :)

Gość Webefet
upip :) ladnie prosze:)

Gość warsnatural
to zalezy.. od dzielnicy - jedne sa drozsze inne tansze.. ceny zywnosci chyba takie jak wszędzie... warszawe mimo wszystko polecam. :)

Gość faustka
Ja tez pracuję w Warszawie ale moja praca mnie dobija i chcę znaleźć inną. Z tego co widzę to tutaj tez robi się bardzo ciężko, trzeba mieć znajomości. Bez tego ani rusz

Hey wszystkim trochę nie na temat mówicie. Dziewczyna zapytała ile czasu trwa poszukiwanie pracy w Wawie - nikt konkretnie nie odpowiedział na to zasadnicze pytanko. Za to sączycie jad, że dziewczyna przenosi się do Wawy i ludzie z całego kraju tu są - takie życie Londyn czy NY też są zapełnione. Problem żłobków czy miejsc pracy to kwestia lenistwa/braku kasy/braku pomysłów i wdupiemniemania rządzących - a nie ludzi mieszkających w mieście. Mniej nienawiści do innych życzę Pozdro

Gość Kingaaa5
Według mnie, czas zalezny jest od tego jak przykładasz sie do szukania pracy i gdzie to robisz. Osobiście poradziłabym Ci poszukania jakiś fajnych ofert tutaj http://praca.money.pl/praca-warszawa-m1.html . Bo widze, ze jest sporo propozycji, trzeba tylko na kilka odpowiedziec i czekać na rezultat.

Gość kamiz
Owszem. Podpisuję się pod wypowiedzią wyżej. Trzeba wiedzieć, gdzie szukać. Jeszcze od siebie dorzucę stronę http://pracastala.pl/. Codziennie aktualizują oferty. I wytrwałości życzę ;)

Gość ekspert_pro6
W życiu trzeba sobie radzić. Nie ma znaczenia kto skad pochodzi tylko jak sobie radzi i co potrafi. Mnóstwo ludzi którzy się dostają do warszawy i radzą sobie mają zazwyczaj więcej w głowie. Nie każdy potrafi sobie poradzić. To prawda korki są i dojazdy dlugie, aleten kto potrafi czasem gospodarować to nawet sobie książke poczyta i go nie straci. Pozdro

ja osobiście zapraszam na gowork.pl firmy stronę internetową, są ogłoszenia na pracę w stolicy i pracownicy komentują tych firm więc można wszystko zweryfikować i nikt nas nie oszuka, pozdrawiam i sukcesów życzę

Gość gość
W realfinance zapewniają komfortowe warunki pracy, dojazd do nich jest dobry a zarobki znacznie powyżej przeciętnej. Naprawdę można u nich dobrze zarobić (nawet do kilkudziesięcu tysięcy miesięcznie, wszystko zależy od wykonanej pracy). Miła rozmowa kwalifikacyjna, bardzo atrakcyjne warunki zatrudnienia, świetna atmosfera w pracy i możliwość awansowania (pracuję 4 miesiące i dostałam propozycję). Szczerze polecam pracę w Realfinance.

Gość gość
Ja mieszkam w grodzisku maz. i dojeżdżam do pracy do Warszawy. Dojazdy są do przeżycia, zwłaszcza że pracę mam przy samym metrze.

Gość gość
o to moje strony, ja w kolei w Międzyborowie. fakt dojazdy są do przeżycia, a jednak mieszkam w domu, mam ogród, las w okolicy. jakoś nie wyobrażam sobie mieszkania na stałe w Warszawie.

Gość gość
Mieszkanie pod miastem ma swoje zalety, a do tego czasem dojazd może zajmować mniej czasu niż samo przemieszczanie się po mieście. Ja pochodzę z Grójca i zdecydowałam się na przeprowadzkę do Warszawy za pracą, mimo ze studiowałam jeszcze w innym mieście. U nas wiele osób utrzymuje się z rolnictwa, produkcji jabłek http://praca-mazowieckie.pl/grojec-najwiekszy-sadowniczy-potentat/, a jednak w stolicy możliwości są większe. ja szukałam pracy kilka tygodni, a doświadczenie w zawodzie mam dopiero kilkuletnie.

Gość gość
Etat jest w zasadzie do zdobycia z dnia na dzień, bo firmy mają ogromne braki pracownicze, wystarczy zerknąć - https://www.gowork.pl/praca/warszawa;l O ile wam faktycznie zależy na zatrudnieniu, to na bank je zdobędziecie. Tak teraz wygląda po prostu sytuacja.

Gość gość
Nie narzekam na prace w Warsaw Concierge Group. Nie zostawiają pracownika samemu sobie tylko prowadzą z początku bardzo blisko, profesjonalnie, szkolą itd. Z czasem raz że praca staje się coraz prostsza a dwa, że można iść w górę w całych strukturach firmy.