Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaammaaaaaaaaaaa mamama

Czy wyrzuca mnie z pracy?

Polecane posty

Od 2 tyg. mam nowa prace.Jestem na okresie probnym.Moja corka zachorowala a chodzi do zlobka wiec jej nie ZaprowadzE chorej.Samotnie wychowuje corke wiec nie mam nikogo kto moglby sie corka zajac.Wiec musze zostac w domu.Czy zwolnia mnie po okresie probnym?Ja czuje ze tak ale nie mam wyjscia. Jak dostastane 1 wyplate poszukam sobie jakies pani do opieki nad dieckiem wlasnie w takich sytuacjach ale to dopiero ok.15 listopada.A teraz nie mam kasy.

To już zależy od podejścia Twojego szefa,do tej sytuacji...Ale wydaje mi się,że mogą Ci nie przedłużyć umowy o prace,ze względu,że będziesz właśnie brała często zwolnienia na dziecko.

To tylko 1 dzien.A to jest praca na produkcji gdzie pracuje 300 osob. W tym samym czasie pryjeli ok,15 osob.-1 jest juz tydzien na zwolnieu, 2 dziewczyna zwiela 1 dzien wolny bo tez ma dziecko.

Gość bukaa
W niektórych firmach na produkcji jest tak duża rotacja, ze cieszą się za każdego sumiennego pracownika. W końcu to tylko 1 dzień, jeżeli pozostałe przepracujesz i będziesz dobrym pracownikiem, to nie powinni cię zwolnić.

Tak.Bede sie starac.Bo umowe mam do konca padziernika ale ta sytuacja jest wyjatkowa.zaraz ide do lekarza po jakies zaswiadcenie czy cos.Rotacja jst bardo duzza ludzue przychodza popracuja pare dni i odchodza.Bo nie daja rady.

Gość Mój Ci Boże to znowu Ty
zakładasz kolejny topik o swojej pracy,chorym dziecku i że nie masz nikogo do opieki:o