Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia..........

Top secret walczy o klientów :)

Polecane posty

Gość czytajcie regulamin zawsze
1 z warunków Termin ważności Kuponu przypada na 28 listopada 2010 roku. Kupon będzie można wykorzystad w przypadku dokonania zakupu na minimalną kwotę 200,- (słownie: dwieście) złotych brutto. Kupon nie podlega wymianie na gotówkę, a także z Kuponu nie jest wydawana reszta. w innych sklepach pewnie ta sama rzecz kupisz i bez rabatu za 150 ;)

czytajcie regulamin zawsze-> we wszystkim się zgodzę prócz "w innych sklepach pewnie ta sama rzecz kupisz i bez rabatu za 150 " nie przesadzajmy top secret jest w miarę tani.

Gość tylko pytam.,.,.
ja wiem czy taki tani? biorac pod uwage jakosc to niekoniecznie:o

zależy z czym porównujesz i co konkretnie. przy solarze, simplu monnari itd. hmmm no kicha. new jorker i lepiej wypada top secrtet. h&m i reserved trochę gorzej ale tragedii nie ma. mają beznadziejną bawełnę która w h&m jest o niebo lepsza. z drugiej strony wole len z top secret niż z h&m i re(tylko że się dużo bardziej kurczy ale akurat w moim wypadku nawet lepiej). ogólnie cienka bawełna, podkoszulki i topy z niej to największy minus tego sklepu w reszcie można wygrzebać coś ekstra. poza tym i tak najlepiej zaczekać na wyprzedaż i kupić coś za nie wielkie pieniądze (29 zł spodnie 39 sukienka itd).

Gość asia..........
Oczywiś cie, że przeczytałam regulamin. Skoro mam kupić ciuchy, a ost stałam się klientką tego sklepu to czemu nie wypełnić ankiety i nie zapłacić 50zł mniej? :) Wiadomo, że nie dadzą każdemu 50zł, gdy nie zakupi nic u nich |:)

Gość i nie maja skórzanych
rzeczy np. spodni , a w HM są i terranova tez!

one nie są skórzane a skóro podobne zarówno w teranovie jak i h&m (są jedne skórzane w kolekcji jednak w sklepie ich jeszcze nie widziałam).

Gość asia..........
ale po co wypisujecie co tam jest a czego nie ma :| Nie chcecie kuponów nie wypełniajcie ankiety, i po sprawie :|