Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was kobiety

dziewczyny! robicie tipsy same czy w salonie?

Polecane posty

Nigdy bym nie skrzywdziła moich pięknych paznokci tipsami :p Zrobienie samemu to nie jest taka prosta sprawa. Moja siostrzenica robi sobie już od 2-3 lat, była też na kursie i wychodzi jej to różnie. Czasami bardzo ładnie, ale czasami za przeproszeniem spieprzy dokumentnie.

Gość nie pozzwole zeby ten
eee tipsy sa do dupy ,lepeij kup sobie jakies witaminy i utwrdzacz i zapusc walsne paznokcie ........

Gość nie pozzwole zeby ten
a sama w domu nigdy bym nie robila ,bo zrobienie tipsow ladnie jest bnapawrde trudne

Oj tam zaraz nie sa modne;/ja robie i sama i chodze tez do kumpeli. Jestem prawo reczna i czasami mam problem z nalozeniem wzoru- dlatego jak szykuje sie jakiesn wesele, czy inna uroczystosc to ide do kumpeli. Natomiast sobie tez robie, i jako zarobekm dodatkowy to traktuje. A ceny w Poznaniu wachaja sie od 50 do 120.

No i na zadnym kursie nie bylam. a jescze ani mi ani moim kolezankom czy tez klientkom nie zdarzylo sie zeby gdzies cos odpadlo albo bylo zle spilowane, albo ich tez cos bolalo..

Ja też raczej za tipsami nie przepadam, ale jeśli miałabym wybierać to zrobiłabym je w salonie bo też sama nie byłam na żadnym kursie. Ale jeśli już miałabym wybrać się do stylistki to znowu na manicure hybrydowy bo jestem przeogromnie z niego zadowolona :) Jakbyście w Krakowie potrzebowały jakiś namiarów to służę mailem nike.19@interia.pl.