Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pozzwole zeby ten

UWAGA!Kamila znowu atakuje.........!!!!!!

Polecane posty

Gość anka szklanka pur blanka :)
fajna jest

Długie nogi + wysoka, ma warunki żeby się świetnie ubrać, ale nie potrafi :P Dyrektore - a miałam Cię za fajnego :P Laska nawet jakby miała kasę to klasy za nią nie kupi z tego co widzę :o Z tych ciuchów co ona ma można zrobić fajne zestawy, ale nie dobrane w ten sposób w który ona ciuchy zestawia ;) Widzisz oprócz informatyki siedzę w wizażu i charakteryzacji :P

Gość Wiecie co, laska ubiera sie
strasznie, moglaby ladnie wygladac, ale buzie ma nieciekawa i nie tuszuje tego... a jakos ja lubie :)

Gość purt puurt purcik
heheheh fana ona je...

Gość ani wstyd ani duma
dziewczyna nie ptorafi sie ubrac. kupi kilka ciuchow na lumpach i ubierze na siebie byleby tylko poakzac jakie ubriani kupila, mimo ze nic do siebie nie pasuje,a kreauje sie na wielka zanwczynie...i nie chdozi tutaj o brak kasy,ale brak gustu/////

Za chude źle, za grube źle, i weź tu kobieto zadowalaj chłopa :P Siedzę i wiem, że nawet kupując w lumpeksie można się fajnie ubrać. Mieć kilka bazowych ciuchów do których ciuchy z lumpeksu będą pasować tworząc odpowiedni klimat :P Mam koleżankę która kasy nie ma, a zawsze ubrana z klasą i ze smakiem - mimo że z lumpeksu albo tanie ciuchy. Da się, tylko trzeba mieć smak w doborze ciuchów. Diabeł tkwi w szczegółach, w dopracowaniu, w doborze dodatków :) Byle te ciuchy do siebie pasowały, a tutaj nie pasują wcale! I jak Cię proszę nie porównuj tego do ASP :P Wiem jak chodzą bo tu mieszkam i to co Kamila pokazuje się ma do tego stylu nijak :P Na ASP się ubierają oryginalnie, ale nie wyglądają tak :o

Jak dla mnie to ona może i ma własny styl ale koszmarnie zestawia ze sobą te ciuchy, niektóre bardzo ją postarzaja Do kupowania w lumpach nic nie mam zeby nie było ;) Rozwaliła mnie natomiast branZoletka ;) z gazety Bravo girl :D :D :D

Do niej jako do osoby nie mam nic...hmm bo i jak mozna miec nie znając jej...fakt..gdyby miałą trochę gustu...było by nieźle

A w ogóle to pierwsze co mi sie nasuneło na myśl podczas oglądania tych zdjec to było "stara malutka" nie wiem czemu tak :P

Nie nie..ona ma ewidentnie swój styl, a co najważniejsze i czego brak w dziesiejszym śwecie to, to ze nie przejmuje sie opiniami innych ludzi

Gość do dyrektore
Ja skonczylam ASP i nie wiem o co Ci chodzi. Mozesz jasniej wytlumaczyc?

na plus dla Niej, ze ma gdzies niepochlebne komentarze, nei daje się stłamsić tym, "którzy wiedzą lepiej" 🖐️ ale sądzą, ze czasami powinna jednak posłuchac kogoś obiektywnego, bo widziałam, że i takie były komentarze, niezłośliwe, naprowadzające co powinna zrobić by sie nie ośmieszać :O bo niekiedy, to doprawdy, ręce można załamać :O🖐️

Gość do dyrektore
W takim razie rzekne, ze 5 lat temu Poznanianki z liceum plastycznego i ASP charakteryzowaly sie kreatywnym podejsciem i smakiem i nie robily z siebie choinek

Z promykiem wiosny to chyba przesadzasz :D Dla mnie to kicz i bezguście, a mogłaby z ciuchów o niebo ładniejsze zestawy zrobić - bo na zdjeciach widać, jakie ciuchy ma, i z innymi jej by wyglądały lepiej :) Ja dziś jak się nie miałam żywcem w co ubrać wyglądam o niebo lepiej niż każda z jej 'stylizacji' :o Udowodniłabym zdjęciem, ale rozmazane :P Krakowska ASP też nie chodzi choinkowo :P