Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onika23a

Jego urodziny.

Polecane posty

Gość onika23a

Doradźcie prosze. Mój Mężczyzna ma urodziny już niedługo i nie mam zbyt wiele pomysłów. Jesteśmy ze sobą 3 miesiące i chciałabym aby to było romantyczne i takie które będzie mógł wspomnieć że to od mnie : - ostatnio popsuł mu sie troche portfel i mogłabym mu dać go, ale romantyczne to ten prezent nie będzie. Chociaż zastanawiam się czy jakby udalo mi się znaleźć taki, na którym byłaby jakaś blaszka to wtedy mogłabym na tym coś wygrawerować. Myślicie, że to możliwe?

To rzeczywiscie, kup mu portfel, bez grawerów i zrób np jakąś romantyczna kolacje. Facetów w takim wieku juz nie jarają romantyczne prezenciki.

Gość uprzedzam ze nie warto
kupować facetom romantycznych prezentów, bo to ich nie bedzie cieszyc, nawet jesli będą udawać radość, nie warto tez kupowac drogich prezentów bo oni tego nie doceniają ! oraz kazdy jeden nie jest tego wart, zwłaszcza jeśli musisz coś poświęcić aby kupić mu ten drogi prezent, nie warto kupować przedmiotów, które można zgubić lub zepsuć, uwierz mi, ze facet predzej czy później zrobi to na pewno a tobie będzie przykro z tego powodu, kup mu szczęscipak piwa, to mało kłopotliwe, niedrogie i masz gwarancję, że sie ucieszy :D :D :D

Gość uprzedzam ze nie warto
SZEŚCIOPAK PIWA miało być

Gość onika23a
W sumie może i macie racje z tym romantycznym prezentem:) Aczkolwiek czasem to on jest taki mały chłopczyk, mimo swojego wileku. Na kolacje to jestem zaproszona do niego. Sześciopak mówisz.. :)

Gość iwika1987
Dobra dziewczyny, to zostane przy ładnym, eleganckim portfelu. To chyba będzie dobry prezent :)