Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelloKitty32

Dobra,w tym cyklu musi sie udać!!Kto ze mną???

Polecane posty

wolałabym aby te profile były prawdziwe. tak jak mowie jest to nasz wybór. znamy sie tutaj i jestesmy szczere. tam na golden nikt nie bedzie widzial o czym piszemy oprocz nas bo to grupa zamknieta.

dobra zrobimy inaczej skoro nie chcecie sie ujawniac. zakladam tez "konto pol fikcyjne" i dam wam linka tylko sie zarejetrujcie najlepiej imie i pseudonim stad

Gość josek
ja tez juz załozyłam i czekamy na twoje zaproszenie audiola

Gość jdflk;afl;jabv;ja
dawać, poopowiadajcie jeszcze jak się walicie? bo jeszcze o tym nie wspominałyście, na pieska, po bożemu czy na jeźdźca???? warto o tym tez pogadać, bo to też ma znaczenie jak się robi dzieciaka, jak wszyscy widzą, wy się nie kochacie tylko robicie te dzieciaki, szurnieci swingersi

Gość josek
Audiola J aWas widzę i mogę czytać ale nie moge pisać wyskakuje mi coś takiego ,że bez potwiedzonego adresu e-mail nie moge sie wypowiadać na forum No ale ja już potwierdziłam i mam status potwierdzonego a jak próbuje ponownie to wyskkuje mi ,że niemam uprawnień do oglądania tej strony :(

Josek masz ukryty profil przy grupie zamknietej musisz byc widoczna - zdjecie. zaprosilam Ci do kontakltow i jak wlozysz zdjecie mozesz smialo pisac.

ania29-2011 jesli do nas dolaczycie wszystkie na goldenline to juz tam bedziemy pisaly...nikt sie nie wcina :) co Ty na to?

Audiolaa jest administratorem, wiec ona musi Cie przyjac do grupy...ale nie wiem czy jest online

Ania musisz miec zdjecie, nie ma anonimowych. wtedy bedziesz mogla pisac, tak jak Josek zrobila:)

Jak wrócę do domu z pracy i będę mieć chwilkę to się spróbuję zalogować dzięki ;)

Gość all star
Hej dziewczynki :) mam nadzieję, że jeszcze tu wrócicie :) Staram się ponad pół roku a od miesiąca z Cyclotestem Baby - monitorem cyklu :) i mam nadzieję że w końcu się uda :)