Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnoszę się z dna

Za kilka dni zerwie ze mną chłopak

Polecane posty

Gość podnoszę się z dna

Nie pytajcie skąd wiem. Zakochałam się jak idiotka. Było mi przy nim tak cudownie jak bywa tylko w filmach, ale okazało się, że on tylko się mną zabawił. Czuję się upodlona i wyśmiana. Mam ostatnią szansę na ocalenie resztek godności, a być może mały rewanż na naszym ostatnim spotkaniu. Jak mam się zachować gdy on będzie ze mną zrywał? Mam ochotę roztłuc mu coś cennego i szklanego, żeby miał sprzątania na tydzień. Nie chcę się już afiszować ze swoimi żałosnymi uczuciami, ale poczułabym się dużo lepiej, gdybym mogła to na nim odreagować, żeby zapamiętał na całe życie. Jeżeli macie jakieś pomysły to proszę o pomoc. W podziękowaniu opiszę jak przebiegło spotkanie.

Gość lesny dzban
jestes na prawde tak głupia czy tylko udajesz?

Myśle, że lepiej będzie jeżeli zerwiesz z nim pierwsza i pokażesz przy nim żeś twarda laska

Gość Justysssssssska
dokladnie,zerwij z nim juz dzis :-) wyprzedz go,i choc bedzie trudno,to pozniej poczujesz satysfakcje. Gorezj,jesli o n nie chce z toba zerwac,i masz bledne info :-)

Baby są głupie jednak. Ja bym w analogicznej sytuacji zapytał wprost czy to prawda. Nie mógłbym żyć jeszcze parę dni w niepewności. Wolałbym znać prawdę od razu.