Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniołek...0001

Mój facet niechce się zemną kochac..

Polecane posty

Gość Aniołek...0001

Mam dziwne przeczucie ..moj facet ma taka prace ze rzadko bywa w domu bo zazwyczaj jest w trasie..a jak juz wraca..to albo w ten sam wieczor jak ja sie chce pokochac to mowi ze jest zemczony.. Ostatnio jak wrocil tez lezelismy w lozku i powiedzial ze jest zmeczony ale jakos pozniej sie pokochalismy..na drugi dzien poszedl do kumpli i sie nie widzielismy a na 3 dzien znowu to samo jak chce sie z nim pokochac a on mi mowi ze jest zemczony bo całą noc pil i nie ma sily.. nie wiem co jest???widzimy sie tak rzadko a on jakos nie rzuca sie na mnie z ochotą..raz lub dwa razy w tygodniu mu wystarcza? jestesmy ze soba 2 lata..a jak sie go pytam co jest to mowi ze ma problemy itp.nie wiem co robic..czesciej chcialabym sie z nim kochac.

Gość o ludzie , co za
to straszne.... umrzesz z braku seksu.

Gość Aniołek...0001
nie ze umre z braku sexu...tylko kiedys chcial ciagle ateraz to ja musze wychodzic z inicjatywą.

A wczesniej nie wychodziłaś z inicjatywą? Jesli to zawsze On inicjował zbliżenie to w końcu mogło mu sie znudzić i teraz oczekuje az to Ty przejmiesz inicjatywe.

Gość Aniołek...0001
wczesniej to zawsze on mial wieksza ochote...ale wtedy widywalismy sie codziennie prawie ateraz widzimy sie razw tygodniu i w wekennd i moze kochamy sie raz w tygodniu i raz w wekeend..wiec to jest 2 razy w tyg.on rzadko wychodzi z inicjatywą..kiedy non stop chcial. a teraz ja wychodze z inicjatywa a on mi odmawia ze zemczony a pozniej ze brzuch go boli..nie wiem czy to nie wykret.

Gość AWRDAFD
to ty tez tak rob np. przez dwa tygodnie, nie proponuj sexu ani nic takiego tylko odrazu idz spac a jak cos bedzie chcial powiedz ze niemasz ochoty albo skoro on jest zawsze zmeczony to ty chyba tez mozesz itp. a jesli po przykladowych 2tygodniach on pewnie domysli sie ze cos jednak sie zmienilo miedzy wami i poczuje sie tak jak ty w takiej sytuacji kiedy ci odmawia i prawdopodobnie sam zacznie czesciej proponowac sex a jesli w tym czasie ani razu sam nie wyjdzie z inicjatywa to rzeczywiscie mozna zaczac sie martwic, poki co zrob taki maly test jakos wytrzymasz a zobaczysz czy on wogole sam od siebie chce sie z toba kochac czy robi to dlatego ze ty chcesz.

Gość jak jest w trasie
to znaczy, że kierowca tira albo inny muzyk/domokrążca -> panienki/tirówki -> duzo fajnego seksu -> :classic_cool:

Gość anikaaaaa
jak mówi ze ma problemy to zapytaj go jakie???moze w tym tkwi przyczyna?

Gość Aniołek...0001
wiem jakie ma problemy... moze troche to i to..ale zrobie test..moze wtedy zrozumie.. a jak nie to znaczy ze albo ma inna albo mysli o innej. albo go nie pociagam..tylko dziwne bo z tego co widze to mam duze powodzenie u facetow.

Gość ropala
Kierowcy tirów najczęściej korzystają z usług panienek przy drodze ew. burdeli, mają co chcą i to im odbiera ochotę na swoją żonę. Inna wersja ma drugą... Nie ma innej możliwości, bo znam kilku facetów "tirowców" i nie raz słyszałam jak rozmawiają o "dobrym sexie przydrożnym"

Gość Aniołek...0001
tylko on ma taka prace ze moze faktycznie jest zmeczony a ja wymyslam..sama nie wiem.. wraca w srode i zobacze czy sam wyjdzie z inicjatywą.

Gość Aniołek...0001
juz bardziej bym myslała ze ma inna niz ze korzysta z burdeli.. ale zobacze..

Gość lolaaaaaaaaaaaaa
. a z doswiadczenia wiem ze jak ktos niechce sie kochac to znaczy ze robi to z kims innym..ewentualnie z ręka... bo dziwne ze didujecie sie rzadko a on nie chce sexu.. moim zdaniem albo cie nie kocha i go nie podniecasz albo ma inna. i leci na dwa zwiazki

Gość goxys
mój były mąż był kierowcą, wracał do domu wygłodniały jak pies, rzucał się na mnie w drzwiach. Od pewnego dnia stało się tak jak u ciebie: Nie mam siły, jestem śpiący, jestem zmęczony... Potem okazało się, że ma inną, co więcej dotarła do mnie, gdy była już z nim w ciąży... Uwierz mi tirowcy zdradzają nas, wszyscy!!!!!!!

Gość goxys
dodam, że jestem zadbaną, zgrabną 29-latką i nie jeden facet ogląda się za mną... A mój były wybrał inną, wcale nie lepszą i starszą ode mnie o 4 lata! On ma 31lat

Gość Aniołek...0001
czyli moj facet ma inna?

Gość Aniołek...0001
tylko kiedy mialby sie znią spotykac??zawsze jak wraca z trasy widzi sie zemna?w nocy itp.

Zamiast go namawiać na seks to zrób jakiś fajny nastrój, żeby odstresował się, ubierz się jakoś seksownie, zrób jedzonko, potem zrób mu masaż i nadal nie nalegaj. Niech chłopak zrelaksuje się. Potem może sam będzie miał ochotę jak zobaczy, że nie rzucasz się na niego.

Gość Aniołek...0001
on mi powiedzial ze ja chce sie z nim kochac tylko dlatego zeby go sprawdzic czy on zechce..a to nie prawda..mam poprostu na niego ochote.a jak mu powiedzialam ze nie wystarcza mi sex raz w tyg,to powiedzial ze ma isc na boki :(

Nie jestem specjalistką od tirowców, w sumie nie znam żadnego :) ale jakoś nie ciężko było by uwierzyć, że rzeczywiście korzysta z różnych usług.. i nie koniecznie ku*w ale i może jeździć do kogoś.. Co nie znaczy, że tak musi być! W dzisiejszych czasach kobiety śmiało mówią o swoich potrzebach i zdarza się, że mamy większe potrzeby ale weźmy pod uwagę to, że ich ogranicza fizjologia w znacznie większym stopniu niż Nas, u Nas to jest w psychice bardziej ;) Poza tym no niestety istnieje coś takiego jak rutyna.. i trzeba wiedzieć, że 'chwila' przerwy wpłynie bardzo korzystnie na popęd :P tzn że trzeba trochę się ograniczyć bądź pogłodować a wtedy apetyt i odczucie smaku jest większe 'Najlepsza przyprawa na świecie? -Głód' Faceci potrzebują zdobywania bo taka ich natura.. i jeśli czegoś są pewni to co się będą wysilać ;) Także tak apropo choćbyś była najpiękniejsza na świecie, może tylko Ciebie pragnąć za żonę.. ale ciche pragnienia na inne 'gorsze' dziewoje to ich pierwotny instynkt rozsiewacza nasienia ;P Przemyśl to sobie Pozdrawiam!

Gość Aniołek...0001
moze przeszkadza mu to ze to ja wychodze z inicjatywa... powiedzial mi ze nie trzeba wchodzac do lozka odrazu sie kochac wieczorem..ze mozna zrobic to w nocy rano..ale jak ja sie z nim tydzien nie widze to mam ochote odrazu a nie oczekiwac az jemu sie zechce..ale teraz juz sama nie wyjde z inicjatywą..nie to nie.

Gość mkjida
skoro kiedyś miał na ciebie ochotę, będąc równie zmęczonym, a teraz jej nie ma, to coś jest nie tak. Myślę, że nie zmniejszył mu się popęd seksualny, tylko zaspakaja go gdzie indziej poprostu... Przykro mi... I jeszcze tekst, być szła na bok... Jemu poprostu już na tobie nie zależy!

Gość Aniołek...0001
wczesniej nie pracowal tyle i gdzie inndziej..wiec widywalismy sie praktycznie codziennie..i zawsze mial ochote na sex. a teraz nie ma i wystarcza mu raz w tyg. a wiem ze lubi sex ale chyba nie zemna..chociaz mowil wiele razy ze z nikim mu tak dobrze w lozku nie bylo jak zemna..ale czasami mowi takie rzeczy ze sama nie wiem..ostatnio jak bylismy w sklepie mowie zeby mi roze kupil a on cos tam pod nosem i mi nie kupil..a moze jest zemna tak o..

Gość Aniołek...0001
w czwartek sie spotklismy o 20 i o 22 juz poszedl spac ..twierdzac ze musi rano wstac i jest zmeczony trasą.. ja chcialam sie znim pokochac a on ze zmeczony jest..nie wytrzymalam i powiedzialam mu ze czuje sie jak trędowata..i sie popkalalam..on powiedzial ze wymslam i ze tak nie jest..przytulil mnie i lezelismy a pozniej sie pokochalismy.. nie wiem juz nic :(

Gość pewien facecik
jak się kogoś pragnie i jest się ztęsknionym to nie czeka się do rana... tyle w temacie

Gość Aniołek...0001
czasami mam wrazenie ze kocha sie zemna bo ja chce a nie ze mnie pragnie :(

Gość współczuję ci
że musisz płakać by wymusić sex, ciekawe gdzie on zaspakaja swój popęd....

Gość mkjida
faktycznie to tak wygląda, że on się kocha z tobą, żebyś dała mu święty spokój, w sumie 5-10 min i kobita przestaje zrzędzić, dociekać co mu jest. Kurcze wydaje mi się, że ma inną, bo sama piszesz, że kiedyś było inaczej...

Gość Aniołek...0001
moze wrocil i byk faktycznie zmeczony trasa a pozniej po calej nocy balowania picia z dopalaczami pewnie ..nie mial sily .... hm zobacze jak bedzie dalej...