Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniołek...0001

Mój facet niechce się zemną kochac..

Polecane posty

facet może mieć anemie! zagnaj go do lekarza! albo poprostu się znudził seksem!

Gość Aniołek...0001
niewygląda jakby mial anemie... ale pewnie po dopalaczach mial jakis spadek lipido i caly dzien sie zle czul i pewnie dlatego mu sie nie chcialo..bo przytulal mnie itp.

Gość Aniołku, jeśli tylko brak
seksu między Wami to może rzeczywiście jest przepracowany, zmęczony, ma spadek formy. Schody zaczynają się w momencie, gdy ma często wyłączony tel. w trasie, nie odbiera tel. od Ciebie lub ktoś do niego wydzwania jak jest z Tobą. No i nosi tel przy tyłku cały czas.

Gość Aniołek...0001
hm...wiecie co ostatnio byla tez taka sytuacja ze tel nosil caly czas w spodniach..i zazwyczaj mial wyciszony dzwiek..hmm ale ostatnio zgubil kom i sluzbowy jest zawsze na wierzchu i nic .. ale to tamten prywatny nosil kolo siebie..a gdy chcialam zobaczyc to sie denerwowac..a moze zgubil niby tamten kom tylko zmienil karte i mia go gdzies schowanego..ale wsumie cala rodzina wie ze zgubil a mial na abonament..nie wiem sama..chyba bede musiala poczekac na dalsze jego zachowania. bo nie ukrywam ze jestem dosc podejrzliwa i juz raz przez jego zachowanie z kom przeszla mi mysle ze kogos ma..mial wyciszony lub na noc wyłączony a przed zgubieniem nosil go ciagle przy tylku lub nie bylo go widac dla moich oczu... Myslicie ze to ze niechce sie zemna kochac znaczy tylko jedno??? tylko ze nieraz muwi o tym ze bede jego zona i matka jego dzieci itp.

Gość hrabiabrunświku
Niech on tyle nie pije, skoro jeździ zawodowo.

Gość hrabiabrunświku
ależ cię mami wizją, że będziesz żoną i matką :D niektórym wydaje się, że mogą naciskać pewne damskie guziki... ale na niektóre to nie działa,.... nie daj się na to nabrać... zwłaszcza jak jesteście młodzi. facet ściemnia na maksa.

Gość Aniołek...0001
wiem ze to nie jest szczerze bo tylko gada... ostatnio mial urodziny i dostal niby kubek od kumpla z czerwona wstązką...myslicie ze facet dałby facetowi taki kubek???

Gość Aniołek...0001
czyli napewno nie dostal tego od kumpla??kubka z ciezarowka i byla zawiazana wstazka czerwona

Gość sdfsfdsfdsfdfssdf
nie chcę cię martwić, ale on ma seks "na trasie". dużo facetów mających dziewczyny i żony to robi, tylko że kobiety tego nie wiedzą i nigdy się nie dowiedzą. z drugiej strony to może oznaczać początek końca waszego związku.

Gość Aniołek...0001
ale po czym to stwierdzilas ze ma sex na trasie??

Gość Aniołek0001
???juz nie wiem co mam myslec

Gość Aniołek...0001
:(

Gość Aniołku, przestań pisać
jakieś głupie posty tylko weź się za swoje życie i zrób ze wszystkim porządek. jak mnie wkurzają baby, które płaczą, jęczą i mówią: ale ja go tak kocham!!!!!

Gość Aniołek...0001
tylko jak??? skoro żyje w jakies niewiedzy .... tak naprawde zyje z dnia na dzien bez zadnych planow.