Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moimzdaniemUWAGA

ta kobieta jest prawie

Polecane posty

Gość moimzdaniemUWAGA

idealna ,brakuje jej tylko wiekszych piersi..nogi dlugie mega zgrabne ,wysoka ,pieknatwarz i wlosy -czemu takie nie chodza na ulicach tylko same karły z grubymi nogami i dupami?

Gość moimzdaniemUWAGA
co kaszaloty zamilkliscie,myslicie ze jak ubierzecie wysoki obcas to bedziecie mieli dlugie nogi ,,,pffiii zalosne karlice

Gość zajebistaaaaaaa
🖐️ tylko mogłaby mieć chociaż 20 lat 🖐️

Gość AdamBezBrody
Nie jesteś taka pikna pasztecie. Dlugie nogi nie zastąpią krzywego ryjka:)

Gość nnna alex
po pierwsze - gdzie ona ma biodra /skąd mam wiedzieć, że to nie facet?/ 2 - czemu stoi jak ostatnia niemota /między nagami stado koni, stopy powykręcane do środka - co to ma być?/ 3 - czemu ma taki skurczony tułów? /przy mikrym tułowiu jej nogi wyglądają jak nie od tej samej osoby/ wniosek: nic tu nie pasuje - wszystko źle

Laska spoko. Jakby powiedział mój mąż- do wyruchania. Jednakże śmiem twierdzić, iz jest ona intelektualnym dnem (nie wykluczam jednakże, iż ma ona 4 fakultety, zna 8 języków w tym Bengalski ze wschodnim akcentem oraz studuije na 14 kierunkach w 6 krajach) Ładna kobieta jest ładna, ale i na zewnątrz, i wewnątrz (nie mówie o flakach, przeponie i wątrobie rzecz jasna) Ale jako zatwardziała zona swojego mężą z lekkim pociągiem do kobiet mówię- ŁADNA

Bjutiful Łomen (lub tym podobne)- nick adekawtny do wyglądu. :O ale spoko- może słabe oświetlenie było. i powiedz mi powiedz- no kurwa po co? dajesz sobie zdjęcie na tak poyebanym forum jak kafe? chyba nie lubisz byc oceniania przez gimgoowna, zazdrosne krowy, zrzedliwe matki oraz sflustrowane pracownice firm informatycznych zmuszone do siedzenia na necie od 8 do 16 z braku konstruktywnej pracy?

Gość najamka1
autorze...ona tez ma obcasy :D

Gość najamka1
co do reszty to mam identyczne nogi jak ona tyle ze teraz zeszczuplalam i mam chudsze uda :)

Gość czemu ma takie
powykręcane nogi?

Gość marimari83
Bardzo ładna dziewczyna, zjawiskowa wręcz i wcale nie wygląda na głupią.

Czarne Asisko1313 urode i watrosc swoja znam i w dupie mam kto jak mnie oceni, a raczej na fotce za duzo nie widac wiec...., widac tylko tyle ile chcialam czyli to ze nie jestes GRUBA KROWA!!!

Gość najamka1
dyrektore...mozesz nie wierzyc a poza tym i tak zawsze sie znajda ladniejsze ;)

Gość kobieta heterka
ładna , tzn chyba ładan , bo twarzy za bardzo nie widać I bardzo zgarabna

Gość ech ....
powiem wam szczerze, że mam cholernie podobną figurę do niej i dość duże kompleksy wydaje mi się, że mam za wąskie biodra i za szerokie uda , to miłe, że facetom może się to podobać myślałam, ze wolą bardziej kobiece kształty - nie mam na myśli grube, tylko kobiece

Gość najamka1
poka foto nie pokaze a to z tego wzgledu ze fotki na kafe potem kraza a to przeciez moje cialo :)

Gość najamka1
ech... wiem cos na temat waskich bioder :) ale mozna dobrac odpowiedni kroj ubrania i wtedy sie wydaja okraglejsze gorzej maja kobiety ktore maja za wielkie biodra bo wtedy za cholere nie moga sie wcisnac w ciuchy ktore w innych miejscach juz by lezaly dobrze ;)

Gość to facet a nie babka
zero bioder, masywne krzywe nogi facet na bank