Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewww

mieszkanie brata

Polecane posty

Gość eewww

Nie chce byc zle zrozumiana ale....moj brat od zawsze oczko w glowie mojej roziny. Mial na starcie wszystko, ja nic bo ojciec stracil prace i sie rozpil...caly czas pomagalam rodzicom, pielegnowalam matke w ciezkiej chorobie....moj brat dostal kawalerke po babci a mnie nie splacili tylko obiecali w zamian mieszkanie po rodzicach. Nigdy nie mialam zadnych pretensji chociaz mam dosc drogiego wynajmu i tone w dlugach...moj brat jest alkoholikiem. i teraz wprowadzil sie do rodzicow, swoje mieszkanie sprzedaje bo doprowadzil je do ruiny i zadluzyl tak, ze chca mu zabrac...i powiedzial, ze z tej kasy da mi 10 000 :( a rzeciez teraz to ja nawet po rodzicach nie bede miec mieszkania bo on tam bedzie mieszkal i pojdzie na pol :( czy slusznie czuje sie oszukana?

Gość eewww
przepraszam, przez pomylke zalozylam na macierzynstwie :D

Gość pppppppppppp////
wypadałoby mieszkanie po rodzicach ( kiedys ) na pół i kawelerka na pół lub kawalerka dla ciebie , a on do mieszkania rodziców

Gość jedynaczkaaaaa
nie ma to jak mieć rodzeństwo, dobrze, ze jestem jedynaczką

Slusznie sie czujesz oszukana. To mieszkanie nalezy sie tobie i tylko tobie. Ale wiadomo- twoi rodzice zawsze pomagali marnotrawnemu synowi, bo im bylo go zal- wiec teraz rowniez pomoga mu i wpuszcza do mieszkania. A jak raz wpuszcza, to juz nigdy sie nie wyprowadzi. Moglabys porozmawiac z rodzicami i powiedziec, jak to widzisz- ze pchaja bratu wszystko do dupy i wcale mu przez to nie pomagaja. Chlop sie stacza, bo wie, ze rodzice zawsze mu pomoga. Powinni go teraz zostawic samego sobie. Powiedz, ze jesli i tym razem mu pomoga kosztem twojego przyszlego spadku, to nie maja co liczyc na jakakolwiek pomoc czy wspolczucie z twojej strony. Chca mieszkac z pijanym synem i ciebie znowu pominac, ich wola.