Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwawa:)

po skrobance

Polecane posty

Gość ludzie a jak macie okres
to tez mówicie, że to płód, ale z was debile, to tylko trochę krwi, nic więcej

Gość pseudonim pseudo nim
od pierwszej sekundy jest to człowiekiem, napisze tak, mam 22 lata mam roczne dziecko, jestem szczęśliwą mamusią, ale jak zaszłam w ciążę, wpadka, też chciałam usunąć, taka myśl mi przeleciała, tak miałam jeden dzień, dosłownie kilka godzin, a teraz rok po porodzie ta myśl do mnie wraca i mnie męczy dręczy że chciałam usunąć moją kochaną córeczkę, nie wyobrażam sobie co by się ze mną stało gdybym naprawdę usunęła, a niby czego ci mamy zazdrościć???że wydałaś 2tysiaki??przecież to nie duże pieniądze

Gość ludzie a jak macie okres
poza tym jak człowiek może być wielkości złotówki, to tylko krew i trochę śluzu

Gość TROLLlll
heheh ludzie autorka postu to najzwyklejszy troll. Sciema jak nic. Teraz sie pewnie z was śmieje ze sie daliscie nabrac i zdenerwowac.

Gość embrion tez czlowiek ?
napisz ile masz lat, p.s. pomodle sie dzis za ciebie.

Gość twój mąż
szkoda ze ciebie nikt nie usuną

no wlaśnie jestem dojrzała i odpowiedzialna, studiuje zaocznie i pracuje. mieszkam w warszawie moi rodzice niezyją więc nie dała bym rady wychować tego dziecka, uważam że postapiłam najlepiej jak mogłam :)

dojrzala czyli ile lat ... nie wstydz sie . podkreslasz z emieszkasz w warszawie :), napisz jeszcze skad przybyłaqs do stolicy. pewnie sciana wschodnia.

jak byś była dojrzała to być wiedziała, że przygodni seks uprawia sie z zabezpieczeniem. Wiesz co nie jest mi cię nawet żal skoro zrobiłaś to co chciałaś i jest ci z tym ok. Życzę ci jednego, żebyś pewnego dnia tak bardzo pragnęła dziecka, że gotowa byś była zaprzedać duszę diabłu i żebyś go nigdy nie miała. To będzie dla ciebie największa kara. Powodzenia w twoim pustym, szczęśliwym życiu i samotności skoro jesteś taka happy w swoich 4 ścianach :)

Gość nie czaje wogle
po co niektorzy piszą ze to prowokacja ? to juz niemozliwe jest zeby ktos usunał ciąże? musi byc prowokacja? na calym swiecie kobiety usuwają i to nie jest jakies bardzo rzadkie zjawisko.

mam 22 lata do warszawy przybyłam z krakowa bo dostałam tu kawalerke po zmarłej babci :)

Gość Mauuu
Jesteś porostu potworem, mówisz o tym jak byś co najmniej pozbyła się kataru. Kobieto żeby cię wyrzuty sumienia zjadły i żebyś miała później problemu z zajściem w upragnioną ciążę. Jak nie chciałaś być matką to trzeba było się zabezpieczyć albo zaszyć dziurę.

Gość L.H.O.O.Q
i obyś już nigdy nie zaszła w ciąże.

Gość slask
chyba nie zrozumiałaś ironii w mojej wypowiedzi. to kolejna oznaka twojej inteligencji. jeśli tak bardzo jesteś z tego dumna zadzwoń do rodziców z ta "wspaniała" wiadomością. nie wiem po co piszesz o tym na kafe. szukasz ludzi którzy potwierdza ze zrobiłaś dobrze? nie nie zrobiłaś dobrze ale to twoje życie i nic mi do tego. jedyna pocieszająca myśl to taka ze kiedyś za to bekniesz a już wtedy pewnie nie będziesz chciała się chwalić swoimi złotymi myślami na kafe

wow ile czlowiek jest sobie w stanie wmowic byle zagluszyc wyrzuty sumienia-miesien, troche krwi, zwykly plod. wszyscy dibrze wiecie a najlepiej autorka ze to morderstwo. tylko tak jest lepiej, tak jest wygodniej, wiec trzymacie sie wersji ze to nie jest mordeerstwo bo to tylko kawalek czegos tam a nie czlowiekk. ok skoro tak-prosze bardzo. jestescie tchorzami tyle mam wam do powiedzenia:) tak jak autorka ktora wlasnie wykazala sie brakem dojrzalosci bo nie nstanela na wysokosci zadania i nie poniosla konsekwenci swojego czynu. takiej kibicujecie? gratulacje

GG>>> każdy ma swoje sumienie-dla jednego to morderstwo a dla innego zwykły zabieg. nie każdy musi mieć wyrzuty sumienia po aborcji, to nie ejst zagłuszanie

nie zagłuszam swoich wyrzutów sumienia, nie uważam tego czegoś za dziecko , dziecko to by było gdybym je urodziła

Gość nie czaje wogle
nikt nie kibicuje. po prostu zrobila co uważała za słuszne, studiuje, mysli o wykształceniu i dobrej pracy, po co ma to wszystko psuc. w wiekszosci krajow nie robią z tego takiej tragedii a tu juz zyczycie jej najgorszego.

mnie się wydaje, że autorka ma jednak problem z tym, co zrobiła, skoro pisze o tym na forum...

Gość ma rację autorka
to nie było dziecko. A powiedz długo lekarz z ciebie wysysał to wszystko i w który to był m-c?

no własnie, tylko w polsce temat aborcji powoduje zbiorową histerię i przepełnione nienawiścią życzenia śmierci wypowiadane przez "obrońców życia". zabawne:)

Gość 3eds
ty też byłaś takim zlepkiem komórek i chyba nadal nim jesteś,bo dojrzała psychicznie to na pewno nie jesteś-tak postępują tchórze,mogłaś lepiej oddać do adopcji.Popełniłaś morderstwo,takich jak ty powinno się sterylizować. nieprawda że już byś miała wyrzuty sumienia-uwierz mi one przychodzą dopiero po kilku ładnych latach,przekonasz się.Tak działa psychika w takich wypadkach-młody organizm ma silny mechanizm wypierający przykre zdarzenia oraz wyrzuty sumienia-zapytaj psychologa jak nie wierzysz.Znam trochę takich osób-wszystkie musiały leczyć się psychiatrycznie około 40 roku życia

Gość znowu ty
a niech się idioci nawzajem "wyskrobią", będzie korzystnie dla całego świaa

Gość marynazwawki
jak to się mówi? winny się tłumaczy! jeśli nie miałabyś wyrzutów sumienia to olałabyś sprawę i zapomniała o tym, a nie pisała zadowolona na forum "właśnie zabiłam własne dziecko" mam nadzieję, że życie ci odpłaci za to ty szmato chciało się dupy nadstawiać to trzeba było się liczyć z konsekwencjami, a nie teraz udawać świętą rób sobie co chcesz ze swoim chorym ciałem, ale nie chwal się aborcją na forum, bo nikt ci nie powie "jesteś super" bo niestety nie jesteś a co do twojej idiotycznej wypowiedzi o tym, że inne ci zazdroszczą, bo przegrały życie to mam ci do powiedzenia tylko tyle- to ty przegrałaś życie, nie my choćbym miała zgnić w biedzie to wolałabym oddać dziecko do adopcji a nie zabijać z własnego myślenia dupą nie głową serdecznie życzę ci całej masy powikłań włącznie z dożywotnią bezpłodnością:):)

wyobrazilam sobie po 1 poscie, ze mi wyrywaja plod chyba bym sie zabila po czyms takim nie zastanawiasz sie jak by sie ten dzidzius potem usmiechal do ciebie i przytulal cie mowiac mamusiu. To strasznie ze kobiety zabijaja czesc siebie i moga zyc tak po prostu jak zawsze DOKLADNE!!!!!, 3eds-zgadzam sie, potweirdzam, moja kolezanka jak juz wsomniala byla silna konbbieta, nic jej nie ruszylo, to tzw baba z jajami i po latach sie zalamala....kazdy byl w szoku. nie tylko ona jest tego przykladem ogladalam mnostwo programow o kobietach ktore sie zalamywaly PO LATACH dopiero...

Prowo, nie prowo, swoje zdanie można wyrazić :) Naprawdę uważacie autorkę za osobę odpowiedzialną? Uprawianie przygodnego seksu bez zabezpieczenia jest odpowiedzialne? Gówniara i tyle :) Każdy ma swoje sumienie i ma prawo swoje życie ułożyć jak chce. Tylko, że aborcja to nie jest środek antykoncepcyjny :o No i jeszcze jedno, zobaczymy czy jak kiedyś zajdziesz w ciążę i poronisz dość późno 5-6 miesiąc, to czy wtedy powiesz, że to nie dziecko, bo dziecko jest po urodzeniu :o

Gość 3eds
wiem,bo znam takie osoby,chorują na ciężką depresję.Mój mąz mi kiedyś powiedział,że nigdy nie związałby się z kobietą która zabiła własne dziecko,a jakby się dowiedział po ślubie,to by odszedł,nie mógłby patrzec na taką wywłokę

rodzice zmarli babcia zmarla , twoja dzidziA tez nie zyje. W NIEBIE BEDZIE CI WITAC MASA BLISKICH CI LUDZI.