Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarlenkaK

Czy moze zawieść test ciążowy?

Polecane posty

Gość MarlenkaK

Zrobiłam test 10 dni od spodziewanej miesiączki..wyszedl negatywny czy mogł oszukać?? staramy sie o dziecko, nigdy mi sie okres nie spoznial i czuje jakbym byla w ciąży, ale ten test mnie zmylił.

Gość aliceona
czasem jest tak, ze test nie jest w stanie wykryc ciazy. idz najlepiej na bete. gdyz testy to strata pieniedzy.

Gość svsycgtr
ta mozesz byc w ciazy - ALE UROJONEJ!!!!!

Najlepiej jak pojdziesz do gina zwlaszcza ze test sikany z apteki nie zawsze daje wiarygodny wynik ;) Czasem mimo ciazy pokazuje negatyw. Wazne tez przy testach sikanych zeby robic go rano z pierwszego moczu mimo ze czesto w instrukcji pisza ze po terminie @ pora nie jest wazna. W porannym moczu stezenie HCG jest najwieksze. 100% pewnosci tak jak juz ktos wyzej napisal dsje test z krwi na obecnos beta HCG. Zrobisz go w kazdym laboratorium bez skierowania, koszt to od 25 zl w gore w zaleznosci od miasta w ktorym mieszkasz. Nie musisz byc na czczo ;)

Gość 10 dni przed miesiączką
czyli 4 dni po zapłodnieniu - co miał ci pokazać test??? Test robi się w dniu przewidywanej miesiączki

Gość MarlenkaK
źle sie wyrazilam, 10 dni po spodziewanej miesiączce... jutro pojde na bete, dzieki za informacje.

ja mialam dostac @ 9 pazdziernika, do dzis jej nie ma... 10 zrobilam jeden test, wczoraj (17) drugi... oba negatywne... we srode ide do gina, zobaczymy co bedzie, jestem przerazona... tlumacze sobie to ogromnym stresem, zmiana miejsca zamieszkania itp... pomozcie jakos!