Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacakasia

Jak się z tego wykręcić?

Polecane posty

Gość pytajacakasia

Uwiklalam się niestety w biurowy romans i to jeszcze z przełożonym. Chdzi tylko o seks, nie jesteśmy w sobie zakochani choc lubimy się. Problem w tym że chce się z tego wyplątać póki to się nie rozkręcilo na dobre i póki jeszcze nikt nic nie podejrzewa. Problem w tym że to przełożony, którego pomoc w pracy czasem jest konieczna, zalezy mi na dalszych dobrych relacjach z nim. Nie ma mowy o zmianie pracy lub działu. chcę się z tego wykręcic z klasą byśmy mogli dalej współpracować i mieć do siebie szacunek tyle ze nie bardzo wiem jak... poradźcie coś.

Gość Kaddarka
Chcesz sie wycofac z klasa? No coz...brak klasy pokazalas juz na poczatku, sypiajac z wlasnym szefem. Wiadmomo, ze to najlepsza droga do awansu, podwyzki...i tak wlasnie oceniane sa romanse biurowe. A rozwiklac kazda sprawde mozna - rozmowa i szczeroscia - z klasa wlasnie.

Gość pytajacakasia
Czy to dziwne że choć teraz chcę zachowac resztki klasy? Wiem że to co zrobilam było złe, trudno, stało się, tylko ja wiem ile nerwow i wyrzutow sumnienia mnie to kosztowalo. W żaden sposób nie chcialam przez to uzyskac awansu lub podwyżki. Poprostu emocje wzieły górę. W tak beznadziejnej sytuacji chcialabym odrobiny porady. Jak rozmawiać? co powiedzieć? Sytuacja jest skomplikowana, musze rzucić szefa ale nadal będe go widywac i no najgorsze od niego wiele zależy w pracy. Nie jest to typ który będzie się mścil czy coś w tym stylu. Ale na pewno w pewien sposob uraże jego męską dumę, nikt nie lubi jak sie go rzuca - nawet jak łączy nas tylko seks.

Gość pytajacakasia
żonaty ja zamężna. Wiem możecie się pastwić prosze bardzo i tak już podlej się czuć nie mogę

to moze zwroc sie do meza z tym pytaniem - kochanie powiedz jak mam sie z klasa wycofac z romansu, chce rzucic(?) szefa ale wiesz, tak, zeby nadal miec z nim dobre uklady, jestes facetem zrob cos!

Gość pytajacakasia
zawsze szczery :łatwo oceniac kogoś kto popełnil błąd ale wiesz mi jeszcze 2 miesiące temu sama bym od najgorszych taką osobę wyzwała i nie mieścilo mi się w głowie że tak można. Nigdy nie mow nigdy! zawsze szczery: masz jakąś poważną poradę?

Gość Zinnka
Porozmawiaj z nim, powiedz, ze czujesz sie podle, bo zrobilas cos, czego wprawdzie nie zalujesz, bo bylo ci super, bo zdradzilas meza, a bardzo nie chcesz rozbicia waszego malzenstwa. Powinien zrozumiec, bo jest dokladnie w takiej samej sytuacji.