kamionek 0 Napisano Październik 18, 2010 witam, pisze tutaj bo moja wizyta u gin. dopiero za 2 tyg. a ja juz wariuje... Od ponad miesiaca biore Bromergon na obnizenie prolaktyny. Nie wiem od kiedy sie podwyzszyla gdyz wykryli mi to w szpitalu poprostu przypadek. W moje dni plodne mielismy z partnerem incydent z nieszczelna prezerwatywa, zrobilam test w dniu spodziewanej @ -negatywny, okres dostalam 3 dni pozniej lecz przed @ straszny bol w podbrzuszu glownie na srodku, bole glowy, w czasie @ myslalam ze mina lecz bol jeszcze wiekszy. Dzis mam 8 dzien cyklu i od czasu do czasu boli w podbrzuszu glowa rowniez mam nabrzmiale bolace piersi, pozno zasypiam wstaje w poludnie i jestem zmeczona, ból krzyża i przeziebienie pęcherza, duzy apetyt a dzis male nudnosci... czy powtorzyc test? dzis mija 10dni od ostatniego czy to moze byc ciaza mimo ze mialam okres? PS. nie ukrywam bycie mama mi nie przeszkadza :) Pozdrawiam i licze na jakies odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aliceona Napisano Październik 18, 2010 powtorz dla pewnosci test. nie wiem czy okres byl normylny. czasem sa przypadki, ze jest okres a kobieta jest na poczytku ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach