Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda i glupiutka

POKOCHALAM MURZYNA

Polecane posty

Gość mloda i glupiutka

Chce wziac slub z murzynem.Moja mama mowi,ze cala rodzina zerwie ze mna kontakt.Biali mnie nie podniecaja co robic?Posluchac mamy czy zyc z Mikiem

Gość _Wiedźmin_
jak was napadnie banda skinow to staniesz w jego obronie, czy uciekniesz?

Mam nadzieję , że zaraz po ślubie z tym bambusem wypierdolisz z mojej kochanej Ojczyzny i nigdy nie wrócisz .

Gość miss Deutschland 2011
pokochac Wietnamczyka

Moja matka w liceum miała faceta. Zerwała z nim pod presją rodziny - bo od niej niższy. W końcu związała się z nieodpowiedzialnym alkoholikiem, ma z nim czworo dzieci (w tym mnie), obecnie są w separacji, rozwód w toku. Parę lat temu odnowiła kontakt z byłym, miałam okazję go poznać i jak pomyślę, że to on mógłby być moim ojcem to coś mnie ściska. mamusia zawsze wie lepiej bo więcej przeżyła w życiu. Akurat.

Gość mloda i glupiutka
ale macie odzywki.Skinow to chyba juz nie ma.

Wez bialego napastuj go na brazowo i masz murzyna, Aby Cie jego qtas okiem nie wyszedl.... Gdyby Bog chcial Murzynow w PL to by ich tu umiescil a nie nas.... Ich miejsce jest w Afryce, Polecam Biala Masajka, tez byla dymana przez Kuntakintego

Gość zuzanka.32
AO Z MILOSCIA LWPSZY MURZYN JAK PIEDZACY MAZ

Gość SAMIRA1234
PODKURWIACZ A TY NIE WALISZ?

uważaj bo murzyni mają wielkie pały! może ci zrobić krzywdę! a tak serio - myślałaś jak w naszym kraju bedzie waszym mieszanym dzieciom? polska to kraj białych i raczej nie tolerancyjny dla innych kolorów - zwłaszcza jak ci kolorowi też nazywają się polakami!

Gość mloda i glupiutka
NIE jestem dziwka sama jestes.Mam prawie 18 a co? jest moim pierwszym co we mnie wszedl.Wiedzialam ze taka bedzie reakcja niektorych.

Gość mlss Deutschland 2011
jeszcze cie na safari wywiezie i po murzynach sprzeda kuzynom gorylom.........

... marzenie murzyna, zdeflorowac 18 latke... Ciekawe jak wypelni Cie swoim nasieniem... chyba ze do Africa jedziecie, to krzyz na droge;)

Jesteś szmatą , bo dajesz brudnym frajerom . Wypierdalaj z Polski z tym brudasem do Kongo i tam możecie sobie zrobić stado zapchlonych mulatów . Byle nie w Polsce dziwko , i najlepiej zmień obywatelstwo i nawet nie wspominaj zakało narodu , że kiedykolwiek byłaś Polką . Nie zasługujesz na to śmieciu .

"Natsukisan Wreszcie widzę zdjęcie geja z moich wieczornych marzeń Powodzenia w związkach " :o Dziwne. Z jednej strony tolerancja, a z drugiej taka nienawiść :o

Gość mloda i glupiutka
Mowil ze ma ville z basenem i oswojonego krokodyla.Nie wiem juz sama.Taki czarny to on nie jest kolezanka mowi,ze mocno sniady.

Gość _Nietolerancyjny_
jeśli wyjdziesz za niego za mąż, w Polsce będziesz miała przejechane - zerwany kontakt z rodziną, niemiłe spojrzenia i komentarze na ulicy gdy będziecie szli razem, wasze dzieci będą miały lipę w szkole... A jak wyjedziesz do niego do Afryki to tam będziesz robić za niewolnicę, a i wszyscy jego koledzy będą patrzyli na Ciebie jak obiekt seksualny. Lepiej bierz jakiegoś górnika niż czarnego. Niech czarni biorą się za czarne, a nie tutaj szukają szczęścia.

Gość purt puurt purcik
a jak twój murzyn pierdzi?śmierdzi, głośno czy tajniaki puszcza?a może jeszcze inaczej?

Gość mloda i glupiutka
Nie wiem czemu.Raz sie calowalam z Arabem to na osiedlu mnie obrzucili strasznymi obelgami. On to co innego dla niego warto.Podarowal mi drogocenny naszyjnik po jego matce wiec raczej o papiery mu nie chodzi

Gość o matko co ja tu czytam
do natsukisan. no i poco obrazasz innych. to swiadczy tylko o tobie jakim jestes debilem. pewnie jestes facetem to moge ci napsiac ze sam jestes szmata ktorej chetnie obilbym ryj za takie wyrazenia. jestes nic nie warta kupa gowna. taka jest prawda . mam nadzieje ze za takie slownictwo kiedys zdechniesz jak swinia. zycze ci tego zlamany fiucie

Gość bejtee
zakochalas sie w murzynie czy jego pale ? a film biala masajka to ci polecam obejrzec nawet na you tube po jednym odcinku ale do konca.

Gość miss Deutschland 2011
kochaj sobie kogo chcesz ale hajtaj sie z milosci i z rozsadku masz jeszcze czasprzemysl to.......................