Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda i glupiutka

POKOCHALAM MURZYNA

Polecane posty

"...Gdyby Bog chcial Murzynow w PL to by ich tu umiescil a nie nas.... .." pięknie tak samo można powiedzieć np o Tobie. Codziennie ( lub w ogóle ) gdy modlisz sie i prosisz o coś Boga - to jaki sen ? W końcu gdyby chciał , to by Ci to wcześniej dał Moim zdaniem , to jeśli go kochasz i wiesz , że jest on na tyle warty aby odwrócić się od rodziny - zrób to . Ożeń się zn nim. Zycze szczescia.

Obamka :(:(:( Nie ma to jak strzeli z palca pod Obamę :( Każdy powinien życ tam gdzie jego korzanie. Jestem antyfanką migracji. Dlatemu...brudasy na czarny lad :classic_cool:

Gość MLODA DUPCIA
ALE PRZECIZ SA TAKIE ZWIAZKI I NWET CALKIEM UDANE TYLKO NASZ KRAJ JEST NIETOLERANCYJNY

Gość mloda i glupiutka
Nie.NIe w jego pale.W jego umysle.I w jego dloniach.Po zy tym przy nim mam piatki z anglika.

Gość MLODA DUPCIA
O VERA ICONA ZNOW KOGOS BRAZA PRZEYTAJCIE JEJ WCZESNIEJSZE WYPOWIEDZI Z UNNYMI KAFETARIANAMI

Ja sie trzymam Twojego korzenia :D:D:D:D:D Do MLODA DUPCIA - nick o tobie świadczy lampucerska galerianko. dobrze, ze ejstem inteligentna i lubie szarady jezykowe i z trudem doczytałam twoją wypocine, tępa strzało.Wypierrdalaj na Oazę, Dupciu :classic_cool:

Gość mloda i glupiutka
Dobrze.Ale jestem w szoku ze niektore z was sa takie zawistne.Tylko ze lepiej miec jednego murzyna niz jak wy dawac tu swoje foty i posuwac sie pokryjomu co tydzien z innym.Hipokrytki.Puszczalskie.

Gość MLODA DUPCIA
PERWERJA IZNOW SIE POKOGOS PODSZYWASZ

"PERWERJA IZNOW SIE POKOGOS PODSZYWASZ" buahahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość miss Deutschland 2011
ta sie znowu ze wszystkimi wyzywa ale musisz byc nie szczesliwa wez sobie Tuwima poczytaj niech malolata robi co chce jej pipa jej murzyn

nie zen sie nie zen, bedziesz rzenszeniem w piecu palic.... Murzyni sa zazwyczaj bardzo leniwi, bedzie Cie takze tuczyl jak ges, bo im grubsza murzynia zona, tym "Pan" Murzyn we wsi znaczniejszy... Zapomnij o kafeterii i internecie, o sms-ach i plotach z psiapsiulami rowniez,... W afryce to moze bedziesz wyp[asaczem gesi, max wieprzy... te nie beda mialy w pyskach brylantow :D

Gość mloda i glupiutka
Mam znajoma ktora jest z Peruwianczykiem od 2 lat.Sa bardzo szczesliwa para.A jej ojciec tez jest lysy jak te wasze skini ale nawet go polubil.Ijego muzyki czasem slucha.

Gość MLODA DUPCIA
STAWONOG A JAK O ROBILES Z DZIEWICA

Gość lady buterfly...
mloda i glupiutka.. Taki temat na kafe od razu wyleje lawe nienawisci, tutaj sa wszyscy anonimowi to beda po Tobie jechac. Niestey duza czesc Polakow jest rasistami. Smieszy mnie to jak bronia naszych polskich granic przed najezdzca z innych krajow, a sami emigruja gdzie popadnie i chca byc traktowani z szacunkiem i na rowni z rodowitymi mieszkancami. i jeszcze jada po innych emigrantach, murzynach, arabach, jakby anglia juz byla ich druga ojczyzna. jestesmy zaklamanym narodem i tyle. ale do rzeczy- mam meza murzyna i nie mieszkam w pl. Rodzina go polubila chociaz na poczatku bylo ciezko. Kocham go za to kim jest, kolor skory nie ma tu nic do rzeczy. Jestem szczesliwa, ale nie sadze ze wroce do pl.

Gość mloda i glupiutka
To switnie! Cieszy mnie to.Tzn.ze mamy szanse.Jatez jestem anonimowa.

Gość lady buterfly...
a gdzie mieszkasz?

Gość MLODA DUPCIA
WIDZE E JEDNAK MOZNA TU SPOTKAC KOGOS NORMALNEGO

Gość miss Deutschland 2011
ciesze sie z wami podejrzewam ze gdyby to z innych krai rozumieli to by sie posikali ze smiechu...............

Gość mloda i glupiutka
Tak jak wspominalam.Jestem anonimowa wiec nie zdradze tak otwarcie z jakiego miasteczka pochodze.A u nas jest juz troche murzynow to i tak nie skojarzysz.Czaisz?

Gość lady buterfly...
mnei chodzilo bardziej czy mieszkasz w pl ale wywnioskowalam ze tak. Hmm..a ska jest Twoj? z jakiego kraju pochodzi?

Gość mloda i glupiutka
co to jest ska?Z Nigeri.Jest Nigeryjczykiem jest starszy o 11 lat.

Gość lady buterfly...
sluchaj, na pewno nie wychodz jeszcze za maz, mloda jestes. Przeciez zawsze mozecie sie umawiac, spotykac ze soba. Malzenstwo to powazna sprawa, nie spiesz sie. Zobacz jak sie Wasza zajomosc rozwinie. Ja mialam o tyle dobrze ze wiekszosc rodziny mojego mieszkala w kraju w ktorym go poznalam i w ktorym mieszkam obecnie. Poznalam jego rodzicow, rodzenstwo, znajomych. Z jego mama mam calkiem dobry kontakt. Czesto Ci co opuscili Afryke maja bagaz, w postaci rodzin tam pozostawionych. Sama znam taki przypadek, z rodziny meza, facet ma zone i dzieci, nie wiem czy sie rozwiodl z zona, ale tutaj ma laske. Z tym ze ona o tym wie.

Gość laleczka***
Słuchaj,głupia pindo,jakbyś go kochała,to nie mówiłabyś o nim 'Murzyn",tylko ciemno- lub czarnoskóry.

Gość lady buterfly...
a czemu murzyn jest obrazliwe w Twoim mniemaniu?