Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLODA DUPCIA

MAM CIASNA POCHWE

Polecane posty

Gość MLODA DUPCIA

MAM PROBLEM Z CIASNA POCHWA ODCZUWAM BOL PRZY STOSUNKU A DOPIERO ZACZELAM WSPOLZYCIE Z MOIM CHLOPAKIEM I UWAZAM ZE NIE JEST ON ZBYT DELIKATNY ALE NIE WIEM JAK MU TO POWIEDZIEC ZEBY PO NIE URAZIC

użyj lubrykantu! poproś go żeby nie walił cię od razu jak tylko mu pała stanie ale niech trochę cię "rozgrzeje" i podnieci! a może ma za dużą pałe? :-/

Gość miss Deutschland 2011
zacznij w odbyt moze szybciej rozepchasz a tak powaznieto uzywaj zeli i dluga gra wstepna bardzo wskazana

Gość MLODA DUPCIA
NIE ZN SI NA TYM ZA DOBRZE WSTYDZE SIE KUPIC TAKI ZEL A CO DO CHLOPAKA CHODZIMY ZE SOBA JAKIS CZAS W TE SOBOTE BBYL NASZ PIERWSZY RAZ CHYBA NAWET NIE DOSZLO DO PRZEBICIA BLONY PONIEWAZ NIE DALAM SIE WZIAC TAK JAK BY CHCIAL NIE WIEM CO ON MIAL WCZESNIEJ ZA DZIEWCZYNY ALE JAK MAM Z NIM TO ROBIC JESLI NIE JEST DELIKATNY TYLKO JAK TYPOWY SAMIEC NAPALONY A JA TAK NIE CHCEM W DODATKU JEGO KOLEGA SKOMENTOWAL -PRAWIE18TKA A JESZCZE DZIEWICA CZY TO NO$RMALNE JAK MOJ OPOWIADA O TAKICH SPRAWACH;NASZXCH SPRAWACH

Gość MLODA DUPCIA
PROSZE PODPOWIEDZCIE MI CO MAM ROBIC

Gość MLODA DUPCIA
ZNIWARZ COS MI SIE WIERZYC NIE CHCE JESTES ZBYT WULGATRNY

Jak to? Ranisz moje uczucia, staralem sie przedstawic sprawe jak najbardziej obrazowo... Gdziez tu wulgaryzm... przebija pragmatyzm, doswiadczenie i zaufanie...

Gość MLODA DUPCIA
CZYTALAM TWE POSTY I CIEKAWA JESTEM CZY TAKI SAM W LOZKU JESTES-BRUTALNY

Gość mloda i glupiutka
mloda dupcio! To ja! Mloda i glupiutka:Czy wymienisz sie ze mna numerem na pewno czytalas o moim problemie!Ty jestes moda jatez cos zaradzimy:

Gość mloda i glupiutka
Możemy zacząć razem się masturbować. A, że nas obie boli to może zaczniemy od fasolki szparagowej ? Ona jest cienka, powinna gładko wchodzić :)

Gość MLODA DUPCIA
TK OCZYWISCIE MNIE TEZ NIKT NIE ROZUMIE A JA MAM PROBLERM MAMIE MIE POWIEM BO Z NIA TO NIE TAK JAK Z KOLEZANKA

Gość mloda i glupiutka
sluchaj jakis wariat sie pode mnie podszyl ja nic o tej fasollce nie wspominalam.Chodzi mi o kolezenski kontak

Gość sabina23456
ty idiotko

Gość MLODA DUPCIA
SBINO DLACZEO TAK TWIERDZISZ

Gość MLODA DUPCIA
DZIEKI MIELISCIE POMOC TO WCALE NIE JEST SMIESZNE JA MYSLE ZE MEZCZYZNI PREDZEJ ROZUMIEJA TAKIE RZECZY NIZ KOBIETY