Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinkacea

do kiedy dzieci jeżdzą w wózku??

Polecane posty

Gość balbinkacea

jak w temacie :) dziękuje

Gość purt puurt purcik
odkąd puszczają nitro bąki

Gość balbinkacea
czy ja niewyraznie napisalam? :D DO KIEDY a nie od kiedy :)

Gość purt puurt purcik
aaaaa no to żem nie doczytała yhyhyhy, jeżdżą dotąd dopóki nie puszczą swojego pierwszego nitro bąka

mój maluch teraz ma 2,5 roku i już dawno nie jeździ w wózku zresztą jakoś nigdy nie bardzo chciał, jeszcze jak miał jakieś 18 m-cy to zabierałam wózek ale raczej się nie przydawał więc dałam spokój.

Gość balbinkacea
purt purt purcik :D:D:D żałosne :o

Gość balbinkacea
czyli do 18m-ca wózek moze byc potrzebny? moje dziecko ma 14m-cy i nadal chce jezdzic w wózku.mysle wiec ze zime przejezdzimy i tyle.nie bede musiala kupowac nic na wiosne (aktualny juz sie zaczyna psuc :o )

oo matko, jaki głąb ze mnie :P przepraszam ale przeczytalam OD kiedy :/ Moja starsza córka jeździla do ok, 1r.8miesiecy, ale to dlatego ją "wywalilismy" z wozka bo siostra w drodze byla

:D Ja też przeczytałam "od kiedy" ;) . Ja uważam że do dwóch lub 2,5 roku, czasem dzieci jeżdżą w buggy do 3 roku życia ale nie wiem czy to ne przsada:)

Gość balbinkacea
dziękuje wlasnie o to mi chodzilo :)

Gość mkmkmki9i98i98
mojej siostry synek jeździł do 3 lat a teraz skończył 3 latka i wózek używają tylko do jazdy do przedszkola do jest DALEKO

moja córa zakończyla jazdę w wózku jak miała 1,5 roku (latem to było), do wózka wsiadała "za karę" :P... ale spacerowałyśmy tak jak zawsze, czyli dziennie ok.2km i zero noszenia na rękach... teraz ma prawie 3 latka i potrafi przejść grubo ponad 3km (aż z mężem zmierzyliśmy km samochodem), tylko to jest spacer w parku wzdłuż jeziorka i czas i droga szybko mija :P, ale już rzadziej bo córa do popołudnia w przedszkolu.... niedługo znów zaczną się spacerki z kolejnym wózkiem :P

Gość mój ma 2 lata
i jak idziemy do rodziców na nogach (7 km) to bierzemy wózek dla niego, a tak to od pół roku już nie używa). Córka też koło 1,5 roku przestałą używać. Powiem szczerze, ze przy 2 małych dzieci wygodnie mi choć jedno włożyć do wózka jak idę z nimi sama gdzieś dalej.

Gość zxcdfghjy
Moja córka ma 2,5 roku a nadal używamy wózka. Na krótkie spacery , na plac zabaw czy na małe zakupy nie bierzemy wózka ale jeśli idziemy już na długi spacer albo na duże zakupy to zawsze wózek !!

Znam 5-letnia dziewczynke, ktora rodzice woza do i z przedszkola na parasolce. Nie maja az takich kilometrow do przejscia...

Gość Do pelnoletnosci.

Gość gość
Mój ma 3 lata i wózek jest używany sporadycznie.Właśnie dziś musiałam skorzystać.Smyk jest chory a musiałam zrobić zakupy żywieniowe.Zależało mi by mały się nie zaprawił jeszcze bardziej więc wpakowałam go w wózek żeby szybko wrócić do domu. Ale muszę przyznać że śmiesznie w nim wygląda ;-) Jest duży na swój wiek (wygląda na 4-5 lat) i ledwo się miesci w siedzisku...

Gość gość
znam panienke co swoje 4 letnie dziecko wozi w wozku parasolce żenada....... moje 2 letnie dziecko nie chce żeby ją wozic to nie

Gość gość
Mój jeździł do roku ale też nie za dużo. Wolał rączki ... Kupowałam chusty .

Gość gość
Moje 2 letnie dziecko ktoregos dnia stwierdzilo, ze nie chce jezdzic w wozku - wszedzie drałowało na piechote. Szkoda, ze teraz jako prawie 6 latka nie lubi tak chodzic...

Gość gość
zadna zenada ja jak szlam gdzies daleko na pieszo tez bralam wozek spacerowy dla 4 latka,nie usmiechalo by mi sie go na rekach nosic w razie czego

Gość gość
Jak córka miała 20 miesięcy to wynioslam wózek do garażu i musiała wszędzie chodzic pieszo . Wole jak dziecko idzie obok za rączkę niz targać ten wózek.